Forum

Strony : 1 ... 3 4 5

#101 01-06-2026 o 09h24

Straż Absyntu
Suzy5538
Nowa
Suzy5538
...

Mam nowe konto już od jakiegoś czasu, a w pierwszy odcinek zaczęłam grać ponad miesiąc temu. Jestem na 15 odcinku i do tego momentu mój chowaniec nie przyniósł mi ani jednej rzeczy. Jestem trochę podirytowana, bo żeby nie schował się do jajka musze go karmić, co za tym idzie wydawanie punktów maany. Nic nie przynosi, więc nawet nie mogę sprzedawać nic na targu - przez tego buga mój ekwipunek jest dosłownie pusty. Prosiłabym o reakcję oraz ewentualne wynagroszenie, ponieważ tak jak wspomniałam gram już ponad miesiąc i wydaje na chowańca, który mi tego w żaden sposób nie rekompensuje... próbowałam nawet schować go to jajka i ponownie wykluć, ale nic to nie dało. Uprzejmnie proszę o pomoc.

#102 02-06-2026 o 22h05

Straż Lśniąca
Konoe
Arcykapłanka Świtu
Konoe
...

Chowaniec rangi powszechnej nie będzie przynosił dużo rzeczy, tym bardziej jeśli mapa jest już trochę przebrana. Proponuję zmienić chowańca na rzadkiego, epickiego bądź legendarnego. To, że Twój chowaniec się tak "zachowuje" jest normalne dla jego poziomu. To nie jest błąd - spróbuj też częściej czyścić ciasteczka.

https://i.imgur.com/0V7LLrj.gif

#103 09-06-2026 o 09h30

Straż Absyntu
Suzy5538
Nowa
Suzy5538
...

Jeżeli gram już ponad miesiąc i cały czas go wysyłam na poszukiwania dosłownie ani razu mi nic nie przyniósł to nie jest błąd w grze? Przepraszam, mam kupić nowego chowańca żeby wydać mannę którą ledwo zbieram bo jak wspomniałam teraźniejszy chowaniec nic mi nie przynosi a i tak na niego wydaje bo muszę go czymś karmić, a po drugie nie mam jak kupić inkubatora. Jestem zawiedziona odpowiedzą z waszej strony, ponieważ uwielbiam tę grę i aż przykro słyszeć, że jedyne co mogę zrobić to wydać prawdziwe pieniądze żeby zapewnić sobie nowego chowańca, żeby czerpać 100% z gry.

#104 16-06-2026 o 18h31

Straż Lśniąca
Konoe
Arcykapłanka Świtu
Konoe
...

Jednym z elementów gry jest zbieranie różnych chowańców, to naturalne, że czasami trzeba wydać maanę na inkubator czy różne inne rzeczy.
Zastanawiam się tylko co Cię powstrzymuje przed kupnem inkubatora - wszystko powinno działać też bez wydawania prawdziwych pieniędzy. Na czym polega problem z jego kupnem? Wiadomo, że trzeba na niego nazbierać maane.
Chowańce powszechne mają to do siebie, że są po prostu słabe - wiele też zależy od szczęścia.

https://i.imgur.com/0V7LLrj.gif

#105 Wczoraj o 09h58

Straż Obsydianu
Hekejt
Młoda Rekrutka
Hekejt
...

Wiadomo coś na temat problemów ze złapaniem eventowego chowańca Zalbinion'a? Mam z lokacji zebrane już wszystkie dostępne elementy, a mimo to nie spotkałam go ani razu, w odróżnieniu od chowańców takich jak Chouchibou czy Wispirit, te widuje raz po raz ;o

Strony : 1 ... 3 4 5