A co tu nagle taki ruch się zrobił jak myślisz( ͡° ͜ʖ ͡°) ?
Ponieważ ja tak stwierdzam i dlatego jest proszę uszanować ten werdykt
Ostatnio zmieniony przez Mystification (09-05-2021 o 22h53)
Strony : 1 ... 168 169 170 171 172 ... 1527
A co tu nagle taki ruch się zrobił jak myślisz( ͡° ͜ʖ ͡°) ?
Ponieważ ja tak stwierdzam i dlatego jest proszę uszanować ten werdykt
Ostatnio zmieniony przez Mystification (09-05-2021 o 22h53)
Dlaczego Aragorn to najlepsza postać w LOTR?
Nie interesuje się życiami celebrytów
Ostatnio zmieniony przez Ayleen (09-05-2021 o 22h53)
Interesujesz się życiem celebrytów? Jeśli tak, to jakich?
Nie widziałem. Ale jeśli będę pamiętał, to jutro wyjrzę w niebo
Ostatnio zmieniony przez Noku (09-05-2021 o 22h56)
Widziałaś przelot satelit Starlink? Jak wrażenia?/ Polecam gorąco jutro koło 22 będzie przelot
Z jednej strony nie ale z drugiej jeśli ta osoba nie ma się komu wygadać i ma mocno zjechana psyche to rozumiem. Ale nie ukrywam że to dziwne
Ostatnio zmieniony przez Mystification (09-05-2021 o 22h58)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (09-05-2021 o 22h59)
Jesteś bardziej ekstrawertykiem czy introwertykiem?
najlepiej plaża i spacer wieczorkiem, ale granie w gry do późnej nocy też super
Ostatnio zmieniony przez Ayleen (09-05-2021 o 23h02)
Jaka byłaby dla ciebie idealna randka?
Do teatru, a potem do domu na wspólne gadanie i popijanie herbaty. Albo na spacer po lesie/górach. Randka na szczycie góry z nocnym oglądaniem gwiazd ze schroniska, to by dopiero było coś pięknego.
Ostatnio zmieniony przez Noku (09-05-2021 o 23h06)
Gdzie cie zabrać na idealną randkę?
nie, jestem bardzo niechętny do poznawania nowej muzyki.
Ostatnio zmieniony przez falafel (09-05-2021 o 23h03)
Zdarza ci się spędzać czas na szukaniu nowej muzyki do słuchania, czy bardziej działa to na zasadzie "jak akurat trafiasz" na coś ciekawego?
"Kiedyś" nie. Ale chciałabym zebrać sobie w przyszłości kolekcjonersko kolekcję albumów od Disturbed. Ogólnie taką pełnoprawnie swoją, to płytę posiadam jedną, był to preorder Imperium od Huntera. I byłam nim dość rozczarowana, bo mniej więcej od tej płyty mocno skręcili w inną stronę, a ich muzyka w mojej opinii straciła swój klimat.
Ostatnio zmieniony przez Azalin (09-05-2021 o 23h06)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (09-05-2021 o 23h08)
Byłaś kiedyś wolontariuszem?
Ja nigdy tego nie zauważam. Na jednym obozie absolutnie każdy był przekonany, że randkuję z taką jedną dziewczyną i ona jak się okazało rzeczywiście próbowała mnie podrywać, ale do mnie to dotarło jako do ostatniego XD
Nie wiem, jakbym się skapnął, to pewnie bym był miły i próbował jakoś dać znać tej osobie, czy mi się podoba.
Ostatnio zmieniony przez Noku (09-05-2021 o 23h11)
Jak reagujesz na ludzi, którzy starają się Ciebie poderwać?
Hardstyle brzmi potwornie, death metal trochę za ciężko, disco polo na dłuższą metę też mnie męczy, chociaż dla beki czasami się zdarza.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (09-05-2021 o 23h13)
Do jakiej muzyki nigdy nie potrafiłaś się przekonać?
Jaka jest twoja ulubiona bajka z dzieciństwa?
ostatnio zrobiłam sobie maraton Harry'ego Pottera heh
Ostatnio zmieniony przez Ayleen (09-05-2021 o 23h22)
Jaki film ostatnio oglądałaś?
dłuuuugo, długo, długo
Ostatnio zmieniony przez falafel (09-05-2021 o 23h17)
Jak dobrze musisz kogoś znać, by uznać go za przyjaciela?
Coraz łatwiej mi to przychodzi. Kiedyś nie byłem w stanie uwierzyć, że ktoś mnie lubi, a teraz potrafię odpowiedzieć "wiem" z uśmiechem. Ale czasem mi się zdarza, że się nie zgadzam z komplementującym i muszę się powstrzymywać, żeby nie zacząć tłumaczyć jak to okropny tak na prawdę nie jestem. Różnie to bywa.
Ostatnio zmieniony przez Noku (09-05-2021 o 23h17)
Potrafisz przyjmować komplementy, czy zawsze masz z tyłu głowy ten upierdliwy głosik, że ktoś po prostu chce być miły i nie mówi tego szczerze?
Staram się uwierzyć w to, co mówią moi bliscy, ostatnio próbowałam spisać wszystkie swoje osiągnięcia i swoje zalety, i to była najstraszniejsza rzecz, jaką musiałam zrobić, czułam ogromny wstyd pisząc o tym, miałam wrażenie, że jestem narcyzem, ale w gruncie rzeczy ja po prostu zapominam, że coś jest we mnie okej, i że udało mi się osiągnąć sporo rzeczy, a wszystko to przecież buduje Twoją pewność siebie. No i staram się przyłapywać swojego wewnętrznego krytyka, jak już za bardzo zacznie szarżować, a on jest strasznym ancymonem.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (09-05-2021 o 23h23)
Jest coś co robisz, żeby budować swoją pewność siebie?
Oh nie, tylko nie pytanie w którym muszę przyznać, że jestem spoko osobą ;;
No wszystkiego pewnie. Doceniam w innych umiejętności, które sam mam np. rysowanie, pisanie, grafika. Doceniam jak ludzie są mili i cierpliwi. Doceniam tolerancję i ciekawość świata. Doceniam jak ktoś się otwiera i opowiada o swoich zainteresowaniach godzinami. Doceniam, gdy ktoś nie patrzy mi w oczy, pyta o zgodę przed przytuleniem mnie i odbiera moje zapłakane telefony o trzeciej w nocy.
Ostatnio zmieniony przez Noku (09-05-2021 o 23h25)
Co doceniasz w innych, czego nie doceniasz w sobie?
Wczoraj oglądałem "your name engraved herein" i oceniam
Hmmm, nie wiem jak mam ocenić. Film jest bardzo wschodnioazjatycki - rozmawiałem ostatnio z kilkoma osobami o literaturze japońskiej/chińskiej i o filmach azjatyckich (rejczel koreańskich, bo nie jestem fanem kina chińskiego, chyba, że mowa o kinie hongkońskim) i nie wiem, nie sądzę, że trzeba mieć jakąś wiedzę o Azji Wschodniej, by je rozumieć, ale myślę, że zmienia to odbiór filmu.
Był ładny i uważam, że jest dobry do obejrzenia smutnym wieczorem.
Ostatnio zmieniony przez falafel (09-05-2021 o 23h32)
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (13-05-2021 o 12h11)
Jakie filmy lubisz oglądać?
// Nie mam przyjaciół, nie wiem.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (10-05-2021 o 10h28)
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (13-05-2021 o 12h11)
Jakie fikcyjne postaci mają podobny charakter do twojego?
Na szczęście nie
Ostatnio zmieniony przez Noku (09-05-2021 o 23h28)
Spaliłeś sobie kiedyś włosy?
// 23.00 - 03.00 Nic nie łykam
Ostatnio zmieniony przez Elodie (10-05-2021 o 00h05)
O której zazwyczaj chodzisz spać? Łykasz suplementy z melatoniną na lepszy sen?
Dużo czynności które wykonuje są powtarzalne i wykonywane o tych samych porach. Prócz pielęgnacji jem o ściśle określonych godzinach, codziennie wieczorami ćwiczę, sprawdzam swoje serwisy około 8 rano.
Ostatnio zmieniony przez Mystification (09-05-2021 o 23h54)