Umiesz rozwiązywać zagadki?
// Tak, dawno temu, najlepiej czułam się w niebieskich i miodowym i truskawkowym blondzie.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (10-05-2021 o 16h42)
Nie, Szczecin nie leży nad morzem. I live there so I know.

Strony : 1 ... 182 183 184 185 186 ... 1527
Umiesz rozwiązywać zagadki?
// Tak, dawno temu, najlepiej czułam się w niebieskich i miodowym i truskawkowym blondzie.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (10-05-2021 o 16h42)
Farbowałaś kiedyś włosy? Jeśli tak to w jakich kolorach się czujesz najlepiej, jeśli nie to czy chciałabyś?
Na pewno nie są jakiejś ogromnie ważne, fajnie jak ładnie wyglądają, są zadbane i człowiek się w nich dobrze czuje ale nie ma też co popadać w przesadę.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (10-05-2021 o 16h45)
Jakie znaczenie mają dla ciebie twoje włosy?
chleb z masłem.
Ostatnio zmieniony przez falafel (10-05-2021 o 16h42)
jakie połączenie smakowe nie może się udać? /potwierdzam
//snowboard największą miłością <333 i street surfing też jeśli to zaliczyć do sportu, no bo co to innego jest lelz chociaż ja to nie ma streeta na mojej wsi żeby uskuteczniać prawdziwą jazdę bez trzymanki jak jeżdżenie rowerem po lesie, oh boi, tak jeździłam rok temu na jakiejś trasie i było superancko te wszystko zwroty ziuuuuuum, coś piemknego :'D chętnie bym znowu na to poszła
generalnie najchętniej spróbowałabym każdy sport, który przyprawia o adrenalinę
tenis też fajny, lubię, gram od dziecka ale rekreacyjnie tylko
skakanie na trampolinie, czy to jest sport? xD nie mam pojęcia, ale no wysiłek fizyczny to zaliczam, też lubię chociaż mi przypomina jakim staruchem jestem i że kondycja już nie ta xD
Ostatnio zmieniony przez chochoł (10-05-2021 o 16h52)
Jakie sporty lubisz?
Soli. Nie wiem który diobył wymyślił słony karmel jako smak lodów >:C
I ananas, nie lubię ananasa
Ostatnio zmieniony przez Noku (10-05-2021 o 16h54)
Jadłaś kiedyś kręcone lody?
// Jakiś takich ciuchów jak dla ludzi? Nie pogardziłabym jakąś kurtką skórzaną czy spodniami z dziurami, zwłaszcza, że niespecjalnie umiem ubrać się w te co tutaj są.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (10-05-2021 o 16h55)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (10-05-2021 o 17h01)
Czego ci brakuje w szafie?
Niech żyją w pokoju. Ameno Dorime.
Swoją drogą w Japonii są świecące się aksolotle - w ramach eksperymentów na zwierzętach zaszczepiono w askolotle ten 'gen' co się sprawia, że się świecą i okazało się, że jest to dziedziczne i ogólnie są dopuszczone do sprzedaży jako zwierzęta domowe w Japonii, ale tego 'genu' nie można wywozić poza granice, bo prawo celne. Nie wiem czy to jest gen, to na pewno jest coś innego, ale nie umiem w biologię.
Lubię aksolotle, bardzo chciałbym jednego - znaczy, zdecydowanie bym wolał, by mogły żyć na spokojnie w swoich naturalnych habitatach, ale są one krytycznie zagrożone wyginięciem przez zanieczyszczenia naszej planety i niestety tylko hodowla może im w tym momencie pomóc.
Teraz jest mi smutno.
//a to brakuje mi godności.
Ostatnio zmieniony przez falafel (10-05-2021 o 16h58)
czy masz zdanie na temat ryb co świecą? anglerfishe i w ogóle
@falafel czy jest jakiś item na eldzi, którego ci brakuje? w sensie że go nie ma i nigdy nie było
/spokojnie, nie płacz ;-;
//nie pasował do mnie wiśniowy czego dowiedziałam się dopiero po fakcie xD
a może po prostu wyglądał źle z niebieskimi końcówkami
no w każdym razie na szczęście był to kolor tymczasowy i po dokładnym i agresywnym umyciu włosów już go nie było i tyle go widzieli
Ostatnio zmieniony przez chochoł (10-05-2021 o 17h00)
Chciałaś kiedyś przefarbować włosy na kolor który kompletnie do ciebie nie pasował?
// Ciemny blond, swoją drogą strasznie go nie lubię.
Ostatnio zmieniony przez Soheila (10-05-2021 o 17h01)
Jaki masz naturalny kolor włosów?
// Takiej jak pani na twoim gifie w podpisie.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (10-05-2021 o 17h00)
Jakiej długości masz włosy?
// Niestety tak
Ostatnio zmieniony przez Elodie (10-05-2021 o 17h03)
czy ty również nie czujesz się komfortowo przez tą falę ciepła? ;-;
//czy to jakiś furasowy przesiew
ale tak, przyznaję, że znam, oglądane było, bardzo mi się podobało, haida best boi
Ostatnio zmieniony przez chochoł (10-05-2021 o 17h05)
Znasz Agreretsuko?
Nie, nie grałem, nie przepadam za karciankami.
Ostatnio zmieniony przez falafel (10-05-2021 o 17h03)
Grałaś kiedyś w grę karcianą Duel Masters?
Lubię, choć nigdy ich nie miałam.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (10-05-2021 o 17h05)
Lubisz papużki? uwu
// Duużo rzeczy, oglądać zachody słońca, gwiazdy i księżyc w nocy, jeść ramen i makaron z sosem, słuchać muzyki, czytać ksiązki, uczyć się rzeczy które mnie interesują, pomagać innym, widzieć radość na twarzach innych itp...
Ostatnio zmieniony przez Soheila (10-05-2021 o 17h09)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (10-05-2021 o 17h16)
Są jakieś zwierzątka, których nie lubisz?
// Rzeczy, których nie mam ochoty pamiętać.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (10-05-2021 o 17h10)
co najbardziej kojarzy ci się z dzieciństwem?
że co proszę
Ostatnio zmieniony przez Rissie (10-05-2021 o 17h08)
Czy szyny były złe?
// Improwizuję. Przeglądam szafę, jeśli jakieś elementy mi się spodobają i do siebie pasują, to robię stylizację.
Ostatnio zmieniony przez Elodie (10-05-2021 o 17h20)
od czego zaczynasz tworzenie nowej styluwy? jest jakiś item który wyjątkowo ci się podoba i zaczynasz do niego dobierać resztę czy masz w głowie już jakiś wczesny koncept na to jak całość ma wyglądać?
//a właśnie sobie ostatnio wróciłam do oglądania hińskich bajek ale ta ulubiona postać to oof xD
bardzo ciężko mi wybrać jedną jedyną, bo i tak to się zmienia + pewnie połowy zapomniałam :')))
teraz to oczywiście popuko i pipimi z pop team epic, michiru z bna, hayase nagatoro, może też runa yomozuki z kakegurui i swego czasu lubiłam też bardzo erikę z durarara i seiko kimura z danganronpy, no i L z death note ohboi, pamiętam, że jak byłam zafascynowana tokyo żulem to juuzou suzuya był najlepszą postacią według gimnazjanego chochoła, teraz troche wstyd
lubię też sailor saturn z czarodziejki z księżyca ale tylko design, bo o postaci wiem niewiele
kurde prawie wszystkie baby wyszły, gdybym miała wymieniać ulubione postaci z mang i manhw to by inaczej wyszło!!!
Ostatnio zmieniony przez chochoł (10-05-2021 o 17h35)
Oglądasz anime? Jeżeli tak, jaka jest twoja ulubiona postać?
// 150904, czekam jeszcze na zwrot od 13 i nadal się go doczekać nie mogę ;')
Ostatnio zmieniony przez Soheila (10-05-2021 o 17h15)
Ile zostało ci antycznych(?) monet?
// Nie, nie zdarza mi się wybaczać.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (10-05-2021 o 17h35)