Jest ktoś, komu ufasz w stu procentach?
Jakiś czas grałam na gitarze, niestety już kompletnie nie pamiętam jak się gra.
Chciałabym wrócić w przyszłości do tego tematu.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (10-05-2021 o 21h20)
Strony : 1 ... 191 192 193 194 195 ... 1527
Jest ktoś, komu ufasz w stu procentach?
Jakiś czas grałam na gitarze, niestety już kompletnie nie pamiętam jak się gra.
Chciałabym wrócić w przyszłości do tego tematu.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (10-05-2021 o 21h20)
umiesz grać na jakimś instrumencie?
//poczucie humoru zbliżone do mojego zdecydowanie i umiejętność powiedzenia, jeśli coś im w moim zachowaniu nie pasuje zamiast chować urazę, a potem ja się o tym dowiaduję od osób trzecich
Ostatnio zmieniony przez chochoł (10-05-2021 o 21h25)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (10-05-2021 o 21h30)
Czy ludzie mają wrogów?
/przykro mi, ale moja cnota ma swoją właścicielkę
Zależy od człowieka, jak np. widzę, że ma tęczową przypinknę to jest mi łatwiej.
/tak, wsparcie dla mniejszości społecznych jest dla mnie ważne, bo wiem, że nie skończę pobity w krzakach.
/Co, przepraszam?
Ostatnio zmieniony przez falafel (10-05-2021 o 21h36)
Czy łatwo przychodzi Ci rozmowa z obcymi ludźmi?
/:v to wyznacza wartość człowieka? /ale kategoryzacja uh
Sama. Nie lubię współpracować z kimś, bo wtedy mam właściwie dwa razy więcej roboty - muszę zajmować się i swoją częścią, ale też doglądać tej, którą opracowuje ktoś inny. Nie trafiłam chyba jeszcze po prostu na kogoś, kto by pracował na satysfakcjonującym dla mnie poziomie.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (10-05-2021 o 21h33)
Wolisz działać współpracując z kimś, czy jednak samotnie np. przy jakimś projekcie czy w pracy, etc?
Mam wadę wzroku, ostatnio mi się nawet pogorszyło i muszę iść do okulisty :((
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (10-05-2021 o 21h30)
Masz jakąś wadę? (np. wzroku, słuchu)
@up współczuję w takim razie :(
Jakbym tylko umiała, służyłabym pomocą, :/ meh
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (10-05-2021 o 21h32)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (10-05-2021 o 21h39)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (10-05-2021 o 21h36)
Jak Ci się działa pod presją czasu?
/jak jako to jajecznica
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (10-05-2021 o 21h36)
jak jajo to na twardo czy miętko?
//do jest temat głęboki jak miska do płatków, dla mnie kolejność zależy od rodzaju płatków, bo takie chocapici to lepiej smakują jak już trochę w mleku poleżą, więc wtedy najpierw płatki, a potem mleko, ale większość typu kangusy, cheeriosy i cookie crispy idt. jednak wolę gdy część sobie pływa nad poziomem mleka i jest trochę sucha, to wtedy w buzi smakują ideolo, więc najpierw idzie mleko, a potem płatki
a niektóre to się do mleka w ogóle nie nadają i najlepiej wsuwać na sucho czyli ciniminisy
Ostatnio zmieniony przez chochoł (10-05-2021 o 21h39)
Najpierw mleko czy płatki?
Tak, ale jeśli rzeczywiście z tym przesadzają, bo nie każdy chce rozmawiać tylko o nich.
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (10-05-2021 o 21h39)
Jak oceniasz swoją znajomość języka angielskiego?
/Zabrzmiało po prostu, jakbyś wszystkich ludzi nienależących do tej mniejszości społecznej uważał za takich, którzy cię pobiją w krzakach. /XD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (10-05-2021 o 21h43)
Co masz na myśli przez kategoryzację?
/tęczowa przypinka nie oznacza przynależność, a sojusznictwo i owszem, tak się czuję, o to nie trudno, kiedy jest się osobą lgbt+, wystarczy trochę wyjść ze swojej comfort zone i poczytać o tym jak wygląda sytuacja takich osób jak moja.
*głośne pocenie*
nie wiem, niby Azją Wschodnią, ale ja nie wiem, nic nie umiem opowiedzieć, trochę czytam, trochę gram, trochę oglądam, idk
Ostatnio zmieniony przez falafel (10-05-2021 o 21h41)
Co ostatnio jest przyczyną Twojego stresu?
/Oczywiście, za każde zwierzątko potrzymam! A co się dzieje?
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (10-05-2021 o 21h43)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (10-05-2021 o 21h42)
z kuroshitsuji oglądałaś tylko animu czy manga też jest czytana? /słuchaj no, ja nie wiem ile tych booków w konću wyszło xD ale 2 sezon z tym rywalem niby ciela i drugim demonem kamerdynerem to tego w ogóle nie było, a w mandze to fabuła leci dalej, potem to już w ogóle odlatuje do walk boys bandów w londynie xD
//tak dawno tego nie czytałam, że nie mam pojęcia, tam chyba większość była badass, to bym powiedziała, że ten wężny chłop, bo w części z titaniciem on był taki nieogarnięty, mocno to pasuje
Ostatnio zmieniony przez chochoł (10-05-2021 o 21h50)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (10-05-2021 o 21h53)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (10-05-2021 o 21h49)
Czy syreny to furry - jak ci się wydaje?
Podobają mi się u innych takie, w jakich oni czują się dobrze, bo wisi mi i powiewa ich wygląd i to co z nim robią.
Miałem kolorowe włosy przez ok. 3 lata.
Ostatnio zmieniony przez falafel (10-05-2021 o 21h46)
Masz/miałeś kiedyś kolorowe włosy? Jakie Ci się najbardziej podobają u innych?
/Tak, wydaje mi się, że tak. Choć jedyną miarą jaką mam albo jaką się dotąd posługiwałam to porównywanie siebie do innych osób, a przekrój jest dość spory. Nie ograniczam się, są ci, których znam na żywo, są tacy, których spotykam raz w Internecie i znikają. Uważam, że potrafię zbudować zrozumiałą wypowiedź dla każdej sytuacji, staram się nie powtarzać tych samych słów, używać zamienników.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (10-05-2021 o 21h51)