noku umie w sudoku?
//panie mi tam auto nie potrzebne ja robię wrum kurka wuzkiem i nawet uprawnień nie muszę na to mieć więc stongz piracenie na drogach za darmolca ♥♥♥
Ostatnio zmieniony przez juzek (11-05-2021 o 21h35)

Strony : 1 ... 205 206 207 208 209 ... 1528
noku umie w sudoku?
//panie mi tam auto nie potrzebne ja robię wrum kurka wuzkiem i nawet uprawnień nie muszę na to mieć więc stongz piracenie na drogach za darmolca ♥♥♥
Ostatnio zmieniony przez juzek (11-05-2021 o 21h35)

Kiedy kupisz sobie auto?
A co to za przesłuchanie? Gdzie moje awokado?
Ostatnio zmieniony przez falafel (11-05-2021 o 21h35)
Jaki miałaś nick przed pożarem? Udzielałaś się tu, na forum, byłaś bacznym obserwatorem, a może dopiero dołączyłaś po pożarze?
/A to mam tylko dwa do wyboru? Chcę więcej!
Byłabym rozsądnym duszkiem, który w razie czego pomoże, trochę pożartuje, ale nie będzie tolerować złośliwości! 
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (11-05-2021 o 21h38)

Gdybyś była domowym duszkiem, to byłabyś takim przyjaznym, czy psotliwym?
Nie. Zwykle noszę koszulki, które dobrze wyglądają bez prasowania
@Seitylli Często, prawie codziennie
Ostatnio zmieniony przez Noku (11-05-2021 o 21h38)
Prasujesz ubrania?
Nic w sumie, bo nie sądziłam, że nie pójdę do pracy, odgrzałam jakiś awaryjny gotowiec z zamrażalnika.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (11-05-2021 o 21h38)

Noku; Często robisz sobie drzemki w ciągu dnia?
Aku; Co miałaś dzisiaj dobrego na obiadek?
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (11-05-2021 o 21h37)
Jakie potwory w wiedźminie ci się podobają?
/miało być do Aku, ale może ty też grywasz?
Nie, nie lubię być dotykany.
heyo, owo
Ostatnio zmieniony przez falafel (11-05-2021 o 21h38)
Lubisz być przytulaną?
/hejo c:
To żaden hardcor, śpię z gołym tyłkeeem poza pierzyną :< więc nogi siłą rzeczy też
zawsze mi gorąco w nocy i duszę się jak jestem cała opatulona
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (11-05-2021 o 21h44)
śpisz z zakrytymi nogami czy na hardcora z jedną odkrytą?
//całkowicie zmarnowałam swój czas na jutubie i jestem już na takim etapie wtajemniczenia że nawet mnie to nie rusza X'D a no i jeszcze złapałam doła bo wyobraziłam se sad life moment jednej z postaci o której i tak nigdy nie napiszę ale czymś zająć banię trzeba. nad dziarkami se rozmyślałam co by tu sobie zrobić. standardowo paręnaście keków dziennie zostało odhaczone. no i grałam w gierki na eldzi i taki tricky moment mi w tej podróbie flappy birda trafił że się wywaliłam na ten głupi ryj ;-;
Ostatnio zmieniony przez juzek (11-05-2021 o 21h48)

Jak spędziłaś dzisiejszy dzień?
/Właściwie to bardzo dobre. Byłam rano na zajęciach, potem pojechałam nad jezioro się poopalać, potem byłam z chłopakiem w pracy w terenie i czuję się wymęczona i szczęśliwa, myślę, że dziś uda mi się zasnąć bez żadnych problemów :3
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (11-05-2021 o 21h42)

Jakie dzisiaj masz samopoczucie?
Nah, nie mam zwykle siły na rozbudowane pielęgnacje, ja chcę po prostu zmyć wszystko z twarzy i iść się położyć
Ostatnio zmieniony przez Foggy (11-05-2021 o 21h56)

Używasz szczoteczki sonicznej do twarzy?
Mam wrażenie, że ostatnio niewiele widziałam czy oglądałam, ale przyznaję, że pokochałam na nowo błyszczyki i mam dwa ulubieńce: NAM Latex Lipgloss (mam w odcieniu lekko fioletowym, bardzo ładnie, subtelenie podkreśla usta i nabłyszcza), no i Eveline Cosmetics Oh My Lips Maximizer, lekko piecze i powiększa usta, choć na mnie chyba to nie działa ^^) oprócz tego... wyłapałam róże z Kobo po taniości, Coral Reef Blush, ładne, lekko satynowe jak lubisz taki efekt. Mam jeszcze parę paletek z droższych marek m.in mała, urocza paletka z Too Faced - Let's Play, bardzo polecam.
Z kosmetycznych, ale pielęgnacyjnych rzeczy sprawdza mi się marka Fluff, a dokładniej mleczko do twarzy o zapachu borówki czy krem na noc z pyłem księżycowym. Testuję tę markę, ale jestem do tej pory naprawdę zadowolona.
Z włosowych rzeczy: Yope bardzo mi służy. Mam niesforne włosy, które długo musiały dochodzić do siebie po popaleniu i rozjaśnianiu i nie narzekam na działanie produktów tej firmy. Polecanko również mocne dla odżywki VisPlantis, włosy mam zawsze takie...mięciutkie, piękne i aww. Zapewne to za sprawą bawełny/lenu/czarnuszki, albo wszystkiego razem.
Filmów nie oglądam, bo nie mam czasu ani chęci, za dużo czasu spędzam z moją siostrą nad jej kanałem na yt, bo stale go rozwija, pomagam jej dużo i coraz bardziej wczuwamy się w klimat. Wszystko kręci się wokół makijażu i aesthetic klimaciku.
No także chyba tyle w temacie polecajek.. ostatnio wróciłam do słuchania Daft Punk, można się fajnie wychillować. :3
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (11-05-2021 o 22h02)
Masz może jakieś polecajki - obojętne jakie, czy to tricki, kosmetyki czy filmy?
Zdarza mi się spędzać całe dnie na podłodze.
Ostatnio zmieniony przez falafel (11-05-2021 o 21h50)
Na czym zdarza ci się spędzać całe dnie?
/samsung s8+
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (11-05-2021 o 21h51)

Jaki masz model telefonu?
// Tak, marvela, moim ulubionym jest Captain America: Winter Soldier Ultimate.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (11-05-2021 o 21h52)

Ostatnio zmieniony przez Markiz (11-05-2021 o 21h55)
HEJ, CO TAM U TWOJEGO PORTFELA?
Kiedy twój chłopak nie odpisuje od ponad tygodnia i nie ma nikogo, kto by ci doradził, że trzeba z nim zerwać. Wait, czy to nie samotność?
Ostatnio zmieniony przez falafel (11-05-2021 o 21h53)
Kiedy zaczyna się prawdziwa dorosłość?
/Wait, czy to nie oba
Ten fajny czerwony kubraczek i spodnie. I jeszcze czapka, która wygląda jak taka rosyjska, ale jej jednak nie dałem, bo ostatecznie średnio pasowała. Strój miał być tak na wojennie trochę
Ostatnio zmieniony przez Noku (11-05-2021 o 21h56)
Co było inspiracją do twojej stylizacji?
// Tak i tak.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (11-05-2021 o 23h02)

Czy możesz popisać się dużą wiedzą ogólną? Sprawdzasz ją czasem w jakichś quizach?
/Ramen to eksplozja smaków. Przez ilość różnorodnych składników kubki smakowe nie mają czasu się nudzić, możesz ciągle wybierać coś innego. Ale przeważa w nim zdecydowanie słoność 
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (11-05-2021 o 22h11)

Jak smakuje ramen?
To te magiczne rąąączki ( ✧≖ ͜ʖ≖)
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (11-05-2021 o 22h06)
ty wiesz że to okrutne kusić wszystkich na forum takim pysznym jedzonkiem w sygnaturce? ;-;
@liraeth no ej panie no co to za nadludzka prędkość?
Ostatnio zmieniony przez juzek (11-05-2021 o 22h05)

Czego nowego chciałabyś spróbować w najbliższym czasie?
Nie wiem, nie ma reguły. Takie, które są słabej jakości, albo takie, które ciężko wyciąć, albo ciężko zlać z tłem, jak wycinać mi się nie chce. Bo z tematyką nie mam problemów, mogę robić cokolwiek.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (11-05-2021 o 22h09)

Juzek: O czym lubisz się uczyć?
Foggy: Jakie grafiki najtrudniej ci się robi?
Ulubionego nie mam, ale lubię na przykład:
Ostatnio zmieniony przez Noku (11-05-2021 o 22h10)
Masz jakiś swój ulubiony teledysk?
Ralph Kamiński - Kosmiczne Energie, to bardzo dobrze oddaje mój humor ostatnio, teraz też
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (11-05-2021 o 22h13)