Używasz szczoteczki sonicznej do twarzy?
Mam wrażenie, że ostatnio niewiele widziałam czy oglądałam, ale przyznaję, że pokochałam na nowo błyszczyki i mam dwa ulubieńce: NAM Latex Lipgloss (mam w odcieniu lekko fioletowym, bardzo ładnie, subtelenie podkreśla usta i nabłyszcza), no i Eveline Cosmetics Oh My Lips Maximizer, lekko piecze i powiększa usta, choć na mnie chyba to nie działa ^^) oprócz tego... wyłapałam róże z Kobo po taniości, Coral Reef Blush, ładne, lekko satynowe jak lubisz taki efekt. Mam jeszcze parę paletek z droższych marek m.in mała, urocza paletka z Too Faced - Let's Play, bardzo polecam.
Z kosmetycznych, ale pielęgnacyjnych rzeczy sprawdza mi się marka Fluff, a dokładniej mleczko do twarzy o zapachu borówki czy krem na noc z pyłem księżycowym. Testuję tę markę, ale jestem do tej pory naprawdę zadowolona.
Z włosowych rzeczy: Yope bardzo mi służy. Mam niesforne włosy, które długo musiały dochodzić do siebie po popaleniu i rozjaśnianiu i nie narzekam na działanie produktów tej firmy. Polecanko również mocne dla odżywki VisPlantis, włosy mam zawsze takie...mięciutkie, piękne i aww. Zapewne to za sprawą bawełny/lenu/czarnuszki, albo wszystkiego razem.
Filmów nie oglądam, bo nie mam czasu ani chęci, za dużo czasu spędzam z moją siostrą nad jej kanałem na yt, bo stale go rozwija, pomagam jej dużo i coraz bardziej wczuwamy się w klimat. Wszystko kręci się wokół makijażu i aesthetic klimaciku.
No także chyba tyle w temacie polecajek.. ostatnio wróciłam do słuchania Daft Punk, można się fajnie wychillować. :3
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (11-05-2021 o 22h02)