czy znasz to uczucie kiedy nie wiesz czy bardziej chcesz być jakimś typem osoby czy z nią być? bo ja właśnie tak jak naoglądałam się tiktaków alt gurls ;-;
/wątpię czy w tym przypadku jest jakakolwiek szansa na ratunek ;-;
//co jakiś czas se robię z ciekawości, co mi tym razem ukaże i o dziwo od jakiegoś ponad roku za każdym stale wychodzi mi enfp. no i parę rzeczy się zgadza parę nie, wiadomix. traktuję ten test raczej jako quiz typu jakim pączkiem jesteś, tylko bardziej rozbudowany, niż coś rzetelnego. A już na pewno nie chcę dopuścić do siebie myśli, że świat jest tak smutny i nudny, że istnieje na nim tylko 16 typów osobowości! HELL NO! TO NIE NA MÓJ MÓZG! AAAAAAAA TO JA JUŻ WOLĘ POPEŁNIĆ SUDOKU! no i znowu waiadomix, komuś się sprawdzi wszystko, komuś no tak średnio bym powiedział, a jeszcze inni typiarze skisną jak ogóry w słoiku, czytając co oni tam nawypisywali. poza tym mbti jest zbyt skrajne jak na mój gust. jesteś tym albo tym, nie ma nic po środku. plus, też w tego typu tekstach jest taki myk, że są pisane specjalnie tak, żebyś samemu zaczął się doszukiwać niektórych cech u siebie, mimo że one nie egzystują.
Ostatnio zmieniony przez juzek (14-05-2021 o 10h40)
niektórzy żonglują jajami a ja mandarynami B))))