A jak herbatka, to najchętniej jaka?
Mnie ludzie nie podrywają, więc nie wiem. :v
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (15-05-2021 o 14h56)

Strony : 1 ... 255 256 257 258 259 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (15-05-2021 o 14h56)
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (15-05-2021 o 14h56)
Mrożona czekolada z bitą śmietaną czy może gorąca czekolada z piankami?
Szczerze to nie mam konkretnego sposobu, bo ogólnie mam bardzo dobrą pamięć i wystarczy mi przeczytanie czegoś góra 2 razy.
Ostatnio zmieniony przez Freyha (15-05-2021 o 14h58)
Masz jakieś sposoby na zapamiętywanie ważnych informacji?
Nie, nigdy tego nie robiłem. Ale miałem zabawkowe samochodziki, więc nie miałem takiej potrzeby
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-05-2021 o 15h02)
Kiedy byłeś mały lubiłeś robić samochody z kartonu?
Posługuję się niemieckim i rosyjskim. Chciałabym się jednak jeszcze w nich doskonalić, bo nie zawsze czuję się pewnie w rozmowie i w tedy ratuję się angielskim w przypadku niemieckiego. Gdybym mogła jakiś opanować chciałabym umieć francuski. Mam z nim jednak problemy, więc odpuściłam naukę na tą chwilę ¯\_(ツ)_/¯. Nic na siłę, może kiedyś do niego wrócę, ale zanim wrócę chcę mieć na lepszym poziomie niemiecki i rosyjski.
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (15-05-2021 o 15h03)
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (15-05-2021 o 15h03)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (15-05-2021 o 15h03)
Masz jakieś sposoby na "lepszy sen"?
Szczerze nie za bardzo, wcześniej bardziej mnie interesowały niektóre tematy, które śledziłam, ale już mi to przeszło
Ostatnio zmieniony przez Freyha (15-05-2021 o 15h08)
Śledzisz wiadomości ze świata?
Zamawiałem rysunki i sygnatury, nie powiem u kogo, bo dużo zamówień było i głównie na forum sf. Nie pamiętam już. Ale tak, jest dużo bardzo uzdolnionych ludzi tutaj i robią świetne prace ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-05-2021 o 15h06)
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (15-05-2021 o 15h06)
Często pamiętasz swoje sny?
Tak, ale są to fora typu dla działkowców lub o opiece nad zwierzakami. Zaglądam tam, gdy mam potrzebę. Na pewno na żadnym takim z poradami nie nazywam się Liebevolla :3. Czasem jestem też na sali gier na Miss Fashion.
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (15-05-2021 o 15h09)
Udzielasz się na innych forach internetowych?
Może nie od razu, ale na pewno w końcu się wybiorę. Stęskniłem się za kinem
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-05-2021 o 15h09)
A ty wybierasz się do kina jak otworzą?
// Pewnie, brzmi ciekawie.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (15-05-2021 o 15h16)
Podoba ci się pomysł z nocami muzeów?
Taką kolejkę, co pędzi tak szybko i przechyla się na boki. Mój rekord, to 6 razy przejechanie się taką . W legolandzie jest taka wspaniała ze smokiem. I lubię też diabelski młyn, szczególnie wieczorem ♥.
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (15-05-2021 o 15h31)
Jakie atrakcje w wesołych miasteczkach są najfajniejsze?
Rękę, raz mi się zdarzyło
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-05-2021 o 15h21)
Złamałaś sobie coś kiedyś?
Mam wrażenie, że do żadnego, ale powiedzmy, że do mamy
Ostatnio zmieniony przez Freyha (15-05-2021 o 16h12)
Do którego z rodziców jesteś bardziej podobna?
// Uśmiecham się i dziękuję, czasem zdarza się, że powiem "Dzięki, wiem! ;D" xD
Ostatnio zmieniony przez Qoona (15-05-2021 o 15h35)
Jak reagujesz na komplementy?
Tak, pamiętam. Śniła mi się zapytajka i potem, że czytałam jakieś dwie obszernie długie wiadomości na forum, a potem stałam obok mojej szafy i mierzyłam buty, coraz więcej butów :v .
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (15-05-2021 o 15h38)
Pamiętasz swój dzisiejszy sen?
Nie, nie zmyślałam. Często bujałam w obłokach, ale nic nie zmyślałam. XD
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (15-05-2021 o 17h23)
Czy za dzieciaka miałaś zwyczaj dużo zmyślać?
/Tak średnio. Mam raczej niezbyt miłe wspomnienia przeplatane z tymi miłymi, ale jednak miłe mam tak czy siak na co dzień, a niemiłych doświadczam rzadko :v
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (15-05-2021 o 15h57)
Lubisz chodzić na wesela?
Nie lubie klamstwa. Jesli przylapie kogos na klamaniu, to automatycznie mam do niego mniejsze zaufanie i sie zdystansuje. Staram sie byc tak szczera jak tylko moge, ale czasem mi sie zdarzy, np. jak nie chce gdzies isc, i szukam wymowki, bo wiem, ze dana osoba bedzie mi robila z tego powodu problemy (nic powaznego, ale po prostu bedzie mi suszyc glowe, zebym poszla albo mialaby pretensje, bo jest obrażalska i nie chce mi sie z nią klocic, wiec nie mowie, ze nie chce mi sie isc, tylko ze nie moge). W sumie nie przypominam sobie abym klamala w czyms innym, bo nie mam powodów. No i nie chce mi sie nigdy pilnowac aby klamstwo nie wyszlo na jaw, wiec od poczatku mowie jak jest. Wyjasnie sprawe i mam z glowy i nie musze sie niepotrzebnie stresowac przez nie wiadomo ile czasu. Wole brac odpowiedzialnosc za swoje slowa i czyny.
Ostatnio zmieniony przez Flower (15-05-2021 o 15h52)
Jaki masz stosunek do kłamstwa? Zdarza ci się kogoś okłamać? Zazwyczaj są to duże, czy małe kłamstwa?
Absolutnie nie xD to najgorsza rzecz jaka może być.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (15-05-2021 o 15h51)
Lubisz plotki z ciotkami na weselu?
// Złe, zawsze od nich uciekałam. Momentami poziom cringe'u potrafi wyskoczyć poza skalę
Ostatnio zmieniony przez Elodie (15-05-2021 o 15h48)
Jakie masz wspomnienia z wujaszkami wodzirejami ?
Ja zawsze daję sobie chwilę na strach. Przyglądam się temu, czego się boję. Potem patrzę wstecz i pytam się siebie, czy coś mi to dało, że kiedyś bałam się przed rozpoczęciem działań lub spróbowaniem czegoś nowego. Kiedy sobie odpowiem odpoczywam, a potem zabieram się do pracy. Nie przerywam jej nawet, jeśli strach siedzi mi na ramieniu. Po prostu trzymam się rozpracowanego w głowie schematu.
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (15-05-2021 o 15h51)
Jak się przestać obawiać i zacząć działać?
/ dzięki za odpowiedź, bardzo mi to pomogło, zdecydowałam się działać!
// A nie wiem, mam uczulenie na laktozę.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (15-05-2021 o 16h05)