Ostatni będzie taki gdzie słucham tylko muzyki, więc z takiego, który rzeczywiście obejrzałem to The Slow Death of Sylvia Likens
TW: jest brutalne więc linku nie wstawię tutaj
Ostatnio zmieniony przez Deergod (17-05-2021 o 19h54)

Strony : 1 ... 276 277 278 279 280 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Deergod (17-05-2021 o 19h54)
Jaki jest ostatni film, który obejrzałaś na youtubie?
// Hmm, nie powiedziałabym, że często, ale zawsze, kiedy tylko pojawiają się jakieś konkursy językowe w szkole.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (17-05-2021 o 19h55)
Jak często bierzesz udział w konkursach?
Będę słuchać Magnusa z mamą, napiszę kawałek licencjatu lub będę montować ćwiczenia na zajęcia. Postaram się pogadać z osobą u której mam praktyki żeby może wpisała mi dużo godzin zaliczonych i pomarnuję czas na forum ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-05-2021 o 19h57)
Jak wykorzystasz resztę dnia?
// Kanapki z tym co lubisz najbardziej.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (17-05-2021 o 20h48)
Co polecasz zjeść na kolację?
/Ohoho i to ile, jakieś liście, lampki, dużą ramkę na zdjęcia (których jeszcze nie chce mi się wywołać) i coś w stylu takiej dziwnej półki na książki
Ostatnio zmieniony przez Ariah (17-05-2021 o 20h01)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (17-05-2021 o 20h03)
Masz ulubiony soundtrack filmowy?
Montaż filmowy
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-05-2021 o 20h04)
co studiujesz?
No muszę powiedzieć że zbytnio nie spodobała mi się ta wiadomość, trzeba przyznać, że dzięki studiu WIT SnK w jakimś stopniu się wybiło, ponieważ ich grafika nadała niesamowitą atmosferę temu anime i idealnie wpasowała się w klimat. ANIMACJE! Ich mocarne animacje stworzone przez Arifumiego Imaia to już totalny kosmos >< Szkoda, że już nie dostaniemy nowych :((
Ostatnio zmieniony przez Ariah (17-05-2021 o 20h11)
A ty jak podchodzisz do zmiany studia zajmującego się SnK?
To trudne pytanie, mi pomaga muzyka i uświadomienie sobie, że terminy gonią.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (17-05-2021 o 20h06)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (17-05-2021 o 20h23)
Co najbardziej lubisz rysować?
btw, śliczną masz tą stylówkę <3
Chciałam być ortodontką, może i udałoby mi się spełnić to marzenie, ale chyba wolę zostać przy stewardessie
Ostatnio zmieniony przez Ariah (17-05-2021 o 20h28)
czym chciałaś zajmować się będąc dzieckiem?
tak, kilka lat temu bardzo często miałam takie wrażenie
Ostatnio zmieniony przez Rissie (17-05-2021 o 20h23)
Zdarzyło Ci się kiedyś doświadczyć deja vu?
// Postawiłabym na Władcę Pierścieni, chętnie odwiedziłabym Rivendell i Lothlorien
Ostatnio zmieniony przez Aida (17-05-2021 o 20h24)
Do jakiego uniwersum chciałabyś się przenieść?
Wychodzić na imprezy.
/piąteczka!
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (17-05-2021 o 20h38)
Co zdarza się ludziom, ale ty nigdy tego nie doświadczyłaś?
/ Piona!!! :D To zupełnie nie dla mnie
// Ten z Zygmunetm I Starym, bo najrzadziej go widzę x'D
Ostatnio zmieniony przez Qoona (17-05-2021 o 20h30)
Banknot z którym królem lubisz najbardziej?
Zazwyczaj tak, ponieważ większość z tego, co posadzę lub otrzymam udaje mi się wyhodować, a nawet czasem rozmnożyć. Jednak mam na sumieniu jakieś roślinki.
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (17-05-2021 o 20h23)
Masz rękę do roślin?
Nie za bardzo. Ja się tak generalnie mówiąc nie zauraczam raczej, a jak już, to i tak nie mam pewności czy to się liczy jako zauroczenie. Jakbym musiał, to bym powiedział, że może chłopak poznany na obozie, z którym bardzo miło mi się gadało. Potem próbowałem mu wyznawać miłość, ale nie pykło XD Ewentualnie dziewczyna poznana na placu zabaw, bo pamiętam, że dałem jej swoją bluzę, żeby jej nie było zimno i czułem się wielkim dżentelmenem XD
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-05-2021 o 20h31)
Pamiętasz swoją pierwszą "miłość" / zauroczenie?
/awww bluza <3 XD
// Hm chyba Snowpiercera. Fajnie się o tym pisze, ale przeżywanie tego na własnej skórze? Nie, dziękuję xD
Ostatnio zmieniony przez Aida (17-05-2021 o 20h34)
Jakiego uniwersum byś nie chciała nigdy odwiedzić?
/Planszowe czy na komputrze? xD A dobra odpowiem tak i tak
Ogólnie w planszówki gram mało żeby wymienić jakieś konkretne tytułu, nie mam zwykle z kim ale ogólnie lubię jak już mam okazję, fajna, kreatywna forma spędzenia czasu.
W gierki na PC lubię grywać, co prawda zwykle głównie RPG i część z nich, szczególnie te nowsze nie pójdą mi na kompie ale z takich fav tytułów to Mass Effect, Dragon Age, Dishonored, Bioshock Infinite był spoko, Cyberpunk 2077, Red Dead Redeption II też jest super ale ogrywam powoli bo jest po angielsku (gram na Stadii gdzie okazało się, że nie wspierają polskiej wersji językowej) a do tego potrzebuję skupienia (mimo, że znam już fabułę). W Wiedźmina bym mocno grała ale nie mam za bardzo obecnie jak (a marzy mi się już praktycznie od premiery). Nie przychodzą mi teraz do głowy już inne tytuły ale możliwe, ze coś pominęłam.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (17-05-2021 o 20h37)
W jakie gry lubisz grać?
Szuranie paznokciem po kartce papieru i po tablicy do kredy :<
Ostatnio zmieniony przez Ariah (17-05-2021 o 20h33)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (17-05-2021 o 20h35)
Twoja ulubiona piosenka?
Coś co rozświetli dzień? Dzisiaj karmiłam wróbelki i ich ufność topiła moje serduszko. A co do koloru włosów, uwielbiam soczyście rude, wręcz pomarańczowe włosy. Sama takie mam w rzeczywistości i czuję się w nich cudownie. Tak, mogę dołączyć do kręgu rudych sióstr. xD Z przyjemnością.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (17-05-2021 o 20h35)
mef mef, powiesz mi jakąś fajną rzecz? jakieś coś co rozświetli dzień?
wendy, jesteś ruda z wyboru, czemu akurat rudy? czy to oznacza, że jesteś moją siostrą, jak eve?
skrzydła byłyby super, ewentualnie skrzela albo drugie powieki, chciałabym takie ulatwienie do życia w wodzie albo w powietrzu
Ostatnio zmieniony przez Rissie (17-05-2021 o 20h33)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (17-05-2021 o 20h38)
Zrywasz dmuchawce spotkane na swojej drodze?
To gif znaleziony na Tumblrze. Jest z podkastu, który bardzo lubię, wygląda ładnie i akurat jest w kształcie sygny. Nie było pomysłu, znalazłem i uznałem, że nadaje się idealnie
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-05-2021 o 20h37)