Jakiego wątku z Sali Gier brakuje Ci najbardziej?
/Hmm, mówienie sobie miłych rzeczy? Można wejść po pracy na forum pełne ludzi, którzy są dla siebie mili i poprawić sobie humor c:
Ostatnio zmieniony przez LadyWill (24-05-2021 o 10h13)

Strony : 1 ... 396 397 398 399 400 ... 1527
Jakiego wątku z Sali Gier brakuje Ci najbardziej?
/Hmm, mówienie sobie miłych rzeczy? Można wejść po pracy na forum pełne ludzi, którzy są dla siebie mili i poprawić sobie humor c:
Ostatnio zmieniony przez LadyWill (24-05-2021 o 10h13)
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (24-05-2021 o 13h13)
Czy potrafisz się sprzeciwić jakiejś popularnej opinii, nawet jeśli to sprawia, że jesteś potępiana?
Ciężko mi wybrać coś konkretnego, bo to pytanie jest dość ogólne, więc powołam się znowu na jeździectwo. Taką unpopular opinion będzie duża szkodliwość patentów wykorzystywanych w treningu koni. Nadal figuruje przekonanie, że ustawienie konia na siłę w odpowiedniej pozycji zdziała cuda. Z czego wynika? Z obserwacji, doświadczenia, ale głównie z obserwacji i słuchania.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (24-05-2021 o 10h26)
Pochwalisz się swoimi unpopular opinions? Z czego one wynikają?
Nhh, nie przypominam sobie.
Ostatnio zmieniony przez falafel (24-05-2021 o 10h23)
Udało Ci się odkryć ostatnio jakoś zespół muzyczny lub wykonawcę, który zrobił na tobie wrażenie?
Jedno i drugie ma swoje plusy i minusy, najbardziej chciałabym mieszkać gdzieś pod miastem, żeby cieszyć się ciszą, spokojem, przyrodą, oraz by mieć blisko do sklepów, lekarza, urzędów, pracy i innych tego typu miejsc.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (24-05-2021 o 10h41)
Czy zdarza ci się zaklepać miejsce, bo chcesz zadać pytanie konkretnej osobie?
Ja mówię zdecydowane nie. To jest coś tak głupiego, że na samą myśl robi mi się niedobrze. Ocena kogoś tylko przez wygląd? Nie widzę w tym żadnego sensu. Naprawdę nie lubię kategoryzowania przez wygląd, kanony piękności itp. No i uważam, że to mocne uprzedmiotowienie zarówno kobiet, jak i mężczyzn. To wpaja bardzo niezdrowe standardy. A później ludzie się dziwią, dlaczego jest taki wzrost chorób cywilizacyjnych... Człowiek to nie tylko ciało, tak samo jak wszystko inne ma jakąś głębie i na tym ludzie powinni się skupiać.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (24-05-2021 o 10h47)
Konkursy piękność - yay or nay and why?
Myślę, że piękno to coś więcej niż wygląd.
Mam trzy koty i każde z nich kocham tak samo, ale gdy mam wybrać najpiękniejszego to zamiast tego, który wyglądem jest najpiękniejszy, wybieram tego burego, bo ona...
Ona jest po prostu królową, ma piękny charakter, który wraz z jej wyglądem, no po prostu - ideał.
Więc na tej analogii z kotami - pokazywanie, że nie tyle co wygląd, a całokształt zaliczają się do piękna, że blizny są okej, bycie w ciąży, transpłciowość, większa czy mniejsza waga, wiele kanonów piękna - to wszystko jest okej.
No ale konkursy tak nie wyglądają, szkoda.
Ostatnio zmieniony przez falafel (24-05-2021 o 10h44)
Co uważasz za swoje największe osiągnięcie?
// Kiedyś powiedziałabym, że umiem, bo wygrywałam wiele konkursów w tym nawet jeden międzynarodowy, ale nie malowałam od dobrych 8 lat przez pewien incydent, więc nie wiem czy dalej potrafię.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (24-05-2021 o 10h51)
Umiesz rysować? Jak oceniasz swój talent plastyczny?
Nie lubię patrzeć na zdjęcia, na insta oglądam tylko filmiki praktycznie
Ostatnio zmieniony przez Mystification (24-05-2021 o 10h49)
Jakie zdjęcia najbardziej lubisz oglądać?
korzystam z obu, ale częściej z instagrama
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (24-05-2021 o 10h54)
Korzystasz z instagrama/snapchata?
// Chodzić do kina, grzebać w grafice, grać w gry, oglądać filmy/seriale.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (24-05-2021 o 11h06)
Co lubisz robić w wolnym czasie?
jakoś nie jestem fanką zwiedzania...
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (24-05-2021 o 11h13)
Czy są jakieś zabytki, które chciałabyś zwiedzić?
W swoim domu lub gdzieś w otoczeniu przyrody, nie musi to być jakieś konkretne miejsce byleby było czyste (chodzi mi tutaj o brak śmieci, bo śmiecenie w lasach, na łąkach, nad stawami i ogólnie na terenach zielonych strasznie mnie drażni).
Ostatnio zmieniony przez Charlees (24-05-2021 o 11h15)
W jakim miejscu czujesz się najlepiej?
// nigdy nie grałam i nie zamierzam.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (24-05-2021 o 12h09)
Wolisz angielskie nazwy rang, czy te już przetłumaczone?
Biorąc pod uwagę maturę ustną to miałam setkę, a podczas stażu czy rozmów ze znajomymi ze świata czasem zabraknie mi jakiegoś słowa.
Perfekcyjnie nie jest, ale radzę sobie raczej dobrze.
Ostatnio zmieniony przez Eve (24-05-2021 o 11h18)
Jak dobrze mówisz po angielsku?
bardzo nie chcę mówić jak mają imiona, bo nie chcę wyjść na edgy nastolatkę
Ostatnio zmieniony przez falafel (24-05-2021 o 11h19)
Kiedy myślisz o swoich zwierzętach, co przychodzi ci do głowy?
Moja mama zawsze jak wychodzi rano do pracy to lubi mnie przebudzić i powiedzieć co mam zrobić danego dnia. Później się na mnie denerwuje, bo ja nic nie zapamiętuję jak jestem w pół śnie. xD Czy to zabawna historia? Nie mnie oceniać, taka moja codzienność.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (24-05-2021 o 11h21)
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (24-05-2021 o 13h14)
Czym jest lajk?
Mhhm, nie wiem, zależy od tego jak się czuje, czasem obojętne, czasem wrrr wrrr
Ostatnio zmieniony przez falafel (24-05-2021 o 11h30)
Jak reagujesz kiedy ktoś dzieli się nie pytany swoją opinią na jakiś temat?
Mam tak za każdym razem,kiedy próbuję czegoś i okazuje się, że jest to ostre >.<
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (24-05-2021 o 11h29)
Zdarzyło ci się skosztować coś i natychmiast tego pożałowałaś?
Nie miałam okazji
Ostatnio zmieniony przez Eve (24-05-2021 o 11h30)
Jechałaś kiedyś boltem/uberem?
/Świąteczna - to i Wielkanoc się liczy, a w takim razie, tak, nie lubię właściwie każdej wielkanocnej potrawy
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (24-05-2021 o 11h40)