A ja powtórzę twoje pytanie, a ty?
Hehe, oddają idealnie poziom naszych dyskusji czasem.
Nie no, głupio to by wyglądało, tak basicowo, gdybym wkleiła nas tak normalne.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (24-05-2021 o 22h35)
Strony : 1 ... 408 409 410 411 412 ... 1529
A ja powtórzę twoje pytanie, a ty?
Hehe, oddają idealnie poziom naszych dyskusji czasem.
Nie no, głupio to by wyglądało, tak basicowo, gdybym wkleiła nas tak normalne.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (24-05-2021 o 22h35)

Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (24-05-2021 o 22h32)
kto jest bardziej hot Lady Dimitrescu, Chris Redfield czy Karl Heisenberg? A dobra to jeszcze Mia Winters żeby po równo było.
// Nah, już mi się wystarczająco trudno żyje współcześnie.
/ Jak powiem, że tu Melu to wystarczy? xD
<3
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (24-05-2021 o 22h47)

Jest jakaś epoka, której - gdyby była taka możliwość - chciałabyś doświadczyć?
Jest mi smutno bo zostałam sama. :<
W sensie, mam pieska, ale no. I tak pusto w domku.
A piesek aktualnie śpi koło mnie na łóżku. Ja też za niedługo będę lecieć spanko, bo brzusio zaczyna coraz bardziej boleć.
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (24-05-2021 o 22h37)

Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (24-05-2021 o 22h45)

Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (24-05-2021 o 22h51)
Dasz znać jak wyszła? Ja kiedyś próbowałam zrobić, ale nie wyszła i skończyłam ze złamanym zębem, także przyjmę chętnie jakieś tipy xD
/ napisali, że makaron trzeba włożyć taki jaki jest to włożyłam... tylko, że no nie rozmiękł i ukruszył mi ząb </3
// Nie, kompletnie się z tym nie zgadzam.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (25-05-2021 o 10h41)

Ostatnio zmieniony przez Deergod (24-05-2021 o 22h53)

A kto to taki uroczy? uwu
Czy możesz teraz na szybko, opowiedzieć jakąś anegdotkę ze swojego życia, taką na forum?
Lubię Porę na Przygodę.
Zagięłaś mnie, a komiks akurat mi leży na biurku.
Ostatnio zmieniony przez falafel (24-05-2021 o 22h56)
Co lubisz?
Edit: Ja lubię ale żołądek nie lubi więc nie jem niczego co jest ostrzejsze od musztardy.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (24-05-2021 o 23h15)
Lubisz ostre potrawy? Jest jakieś danie, które dla ciebie jest niejadalne z uwagi na ostrość?
Właśnie chrupię chipsy, ale zjadłabym pierogi ruskie mojej babci. <3
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (24-05-2021 o 23h04)
Co byś teraz zjadła? Na co masz ochotę?
/Mamy przepis na ciasteczka amoniaczki od babci, do tego myślę że nasz przepis na naleśniki też jest rodzinny bo zazwyczaj nikt tak słodkiego ciasta nie robi xd tak to nic innego mi nie przychodzi do głowy a szkoda
Ostatnio zmieniony przez FujiMen (24-05-2021 o 23h07)
Macie u siebie jakiś przepis rodzinny? Jeśli tak, to co to takiego?
//Oo, ale brzmi pysznie!
Przygotowuję się do tego psychicznie tak totalnie, serio. Kiedyś moja mama do mnie podchodziła i mi zrywała, a ja takie "mameeee, nie". XD
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (24-05-2021 o 23h15)
masz psychę żeby zerwać plasterek od razu czy musisz się psychicznie przygotować?
//zależy, jednak są chwile kiedy czuję, że mam mniej kiedy podbijam kolejny plac zabaw ale czasem trzeba się jednak skonfrontować z dorosłym żyćkiem i wziąć odpowiedzialność z tym związaną na klatę
ale jednak wydaje mi się, że większość czasu teraz albo dokładnie na tyle ile mam albo parę lat mniej, pewnie przez ten strach przed odpowiedzialnością, nie zastanawiam się, po prostu sobie żyję
Ostatnio zmieniony przez chochoł (24-05-2021 o 23h20)

Na ile lat się czujesz? To więcej niż masz, czy mniej? Dlaczego?
Na pewno jadę nad jezioro na tydzień, ale tak to pewnie będę więcej siedzieć w domu, niż wychodzić. Trochę popiszę, trochę poczytam (chcę przeczytać trochę Zwiadowców, Lalkę, Pana Tadeusza, Antygonę, Zakon drzewa pomarańczy). I chcę się spotkać z przyjaciółką z innego miasta. ^V^
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (24-05-2021 o 23h18)
Jakie masz plany na ciepłe miesiące?
/Nie, bo mi się nie chce XD robię zadania tylko jak daję korki Sarr aby zrozumiała matme zamiast bezmyślnie klepać. Dla przyjemności albo rysuję, albo gram.
Poza tym skąd brać zadania jak już dawno podręczników nie mam, a jak mam to nie chce mi się ich szukać po kartonach xd
Ostatnio zmieniony przez FujiMen (24-05-2021 o 23h22)
Widzę na twoim profilu, że lubisz matematykę. Zdarza ci się cisnąć zadania tak dla samej przyjemności?
//A na necie jest sporo fajnych.
Ja lubię rozwiązywać sobie ze starych matur.
Graniastosłupy to mój odwieczny wróg. Wszelkie rzeczy przestrzenne na matematyce mnie zabijają. Wolę równania zwykłe.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (24-05-2021 o 23h26)
który dział z majcy powinien zrobić imma head out twoim zdaniem? jest taki w ogóle? z nauki szkolnej ofc, jak ja to pytanie ułożyłam rip
//kiedyś powiedziałabym, że geometria płaska, bo podbijałam sobie ego przed dobre rozwiązywanie tych zadań na lekcji, ale nie mogę ukryć, że czasem te zadania działają mi na nerwy, bo jak się nie ma pomysłu to się nie ruszy
logarytmy lubiłam, takie przyjemniaczki z nich były
no i jak już ogarnęłam optymalizację z matemaksem to ją też polubiłam, bo jak się załapało algorytm to już z górki
Ostatnio zmieniony przez chochoł (24-05-2021 o 23h27)

Który dział z majzy był twoim ulubionym?
/Nie 
Ostatnio zmieniony przez FujiMen (24-05-2021 o 23h28)
umiesz złożyć kostkę rubika? taką basic 3x3x3
//popełniam sudoku, co to za pytanie
ale serioza, bardzo lubię sudoku, jak w licbazie był taki konkurs na rozwiązywanie sudoku to ja sobie brałam te papierki i potem na polskim rozwiązywałam jak mi się nudziło xD
no i mój zasób słownictwa woła o pomstę do nieba, więc za krzyżówki wolę się nie brać :')
Ostatnio zmieniony przez chochoł (24-05-2021 o 23h32)

Jedziesz pociągiem, nudzisz się. Do wyboru masz tylko krzyżówki albo sudoku. Co wybierasz do zabicia czasu?
/Zagrać w Yakuzę 0 i wpaść jak śliwka w kompot....
jestem pieprznięta na punkcie tej serii do tego stopnia że unikam spoilerów jak ognia, aktualnie jestem na finiszu czwórki xd
Ostatnio zmieniony przez FujiMen (24-05-2021 o 23h36)
co trzeba zrobić, żeby zostać yakuziarą? :0

A chcesz nią zostać? :^)
/Ogórki XD
A tak z innych rzeczy to fanfiki z moich starannie dobranych shipów. Chyba codziennie czytam przed snem
Ostatnio zmieniony przez FujiMen (24-05-2021 o 23h40)