Masz swój ulubiony/szczęśliwy numer?
Tego samego czego ty byś nie chciała z naciskiem na skok na bungee. Kocham duże wysokości
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-05-2021 o 23h21)
Strony : 1 ... 419 420 421 422 423 ... 1528
Masz swój ulubiony/szczęśliwy numer?
Tego samego czego ty byś nie chciała z naciskiem na skok na bungee. Kocham duże wysokości
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-05-2021 o 23h21)
Czy jest jakiś sport ekstremalny, którego chciałbyś spróbować?
Skoku na bungee, że spadochronem, ogólnie wszystkiego co jest związane z dużą wysokością.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (25-05-2021 o 23h17)

Czego w życiu nie chciałabyś spróbować?
Edit: Opinia innych ludzi o Tobie nie ma żadnego znaczenia. Rób to co chcesz robić a nie to czym chcesz zadowolić swoich bliskich.
Ogólnie to życie jest krótkie, nie wiesz kiedy się skończy ani kiedy poczujesz się gorzej. Jeśli chcesz zrobić coś w przyszłości zrób to teraz, bo możesz nie mieć już czasu albo możliwości. Brzmi jak coś co może powiedzieć każdy ale I mean it. Róbcie to co daje wam radość bo czasami tej radości można już nigdy nie znaleźć.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (25-05-2021 o 23h25)
Masz jakąś życiową poradę dla młodych kaszojadów, którą wyciągnęłaś z własnego doświadczenia?
Nie, nie mam nic takiego.
Ostatnio zmieniony przez falafel (25-05-2021 o 23h18)
Masz jakiś talizman?
//Oglądałam i zawsze myślałam, że jestem totalnie Fluttershy, ale przy odpowiednich osobach zamieniam się w Rainbow Dash xD
Ostatnio zmieniony przez Soonshim (25-05-2021 o 23h22)
Oglądałaś My Little Pony? Jeśli tak, to z którym kucykiem najbardziej się identyfikujesz/którego najbardziej lubisz?
@down Tak, widzę różnicę. Kiedyś bajki były lepsze, teraz mam wrażenie, że są po prostu głupie. Jednym wyjątkiem natomiast jaki mi teraz przychodzi do głowy, to "Niesamowity świat Gumballa". Ta bajka z tego co kojarzę jest dość nowa, a jest świetna.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (25-05-2021 o 23h22)
Czy widzisz różnice w obecnych bajkach/kreskówkach dla dzieci, a tymi, które były kiedy ty byłaś mała?
Bajki Barbie mnie ominęły.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (25-05-2021 o 23h27)

Oglądałaś bajki z Barbie jak byłaś mała? Jeśli tak, to która była twoją ulubioną?
//Mieszkam na drugim i mi pasuje. Ale ogólnie jakoś między 1-5 według mnie najlepiej, bo jak jest za wysoko to boję się spojrzeć za okno xD
Ostatnio zmieniony przez Soonshim (25-05-2021 o 23h27)
Na jakim piętrze wolałabyś mieszkać?
Jakie urocze UwU
Jestem peep
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-05-2021 o 23h30)
Edit: Pomidory na zawszeTo jeszcze tag yourself dla Ciebie UwU
Ostatnio zmieniony przez Shemei (25-05-2021 o 23h32)
Lubisz jeść surowe warzywka? Które jest twoim ulubionym?
Próbowałam kiedyś odejść od mięsa, to było chyba jeszcze w gimnazjum. Ale nie wyszło prez rodziców.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (25-05-2021 o 23h41)

Próbowałaś kiedyś wegetarianizmu lub weganizmu?
//Miałam dużo marzeń i żadne się chyba nie spełniło XDDD
Ostatnio zmieniony przez Soonshim (25-05-2021 o 23h44)
Czy jako dziecko miałaś jakieś marzenia/wyobrażenia siebie w przyszłości? Spełniło się cokolwiek?
Edit: Nie wyobrażam
Ostatnio zmieniony przez Shemei (25-05-2021 o 23h52)
Jak wyobrażasz sobie siebie za dziesięć lat?
Wolę osoby spokojne po których widać jak się czują. A najlepiej takie, które wprost mówią o swoich emocjach bez zbędnego bawienia się zmianę tonu, czy mrugnięcia. Za głośni i otwarci mnie męczą. "Skrytych" bardziej rozumiem, bo są podobni do mnie. Ale nie powiedziałbym, że trudno po nich poznać emocje, ani że je ukrywają. Jak ktoś udaje, że czegoś nie czuje, a czuje, to mnie to irytuje bez względu na to jak otwarty jest
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-05-2021 o 23h56)
Wolisz rozmawiać z ludźmi bardzo emocjonalnymi, po których od razu widać jak się czują, czy że stoikami, którzy ograniczają ekspresję i ciężko odgadnąć ich emocje? Dlaczego?
Do zwierząt mam 100% empatii. Z ludźmi jest gorzej, doświadczenie nauczyło mnie nie dawać serca i szukać wszędzie drugiego dna. Raczej mam problem z rozumieniem emocji drugiego człowieka.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (26-05-2021 o 00h06)

Uważasz się za osobę empatyczną?
//W sensie, gdzie ja chodziłam czy co uważam za lepsze? Jeśli to pierwsze to chodziłam do gimnazjum. Jeśli drugie to uważam, że 8 klasa byłaby lepsza. Gimnazjum to był mój największy koszmar i chciałabym wymazać ten okres ze swojej pamięci.
Ostatnio zmieniony przez Soonshim (26-05-2021 o 00h01)
Gimnazjum czy ósma klasa?

Czy jesteś jak emocjonalna gąbka? Przejmujesz emocje i uczucia innych i je przeżywasz?
Chyba nie miałam ostatnio nic takiego. Jestem sknerą, nie lubię wydawać pieniędzy.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (26-05-2021 o 00h22)

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (26-05-2021 o 09h51)
Masz jakiś tajny sposób na pokonanie bólu głowy?
Nie wiem jaka jest normalna częstotliwość, ale raz na jakiś czas się zdarza :<
Ostatnio zmieniony przez Noku (26-05-2021 o 01h08)
A często masz ból głowy?
//Zwykle jestem zmęczona i śpiąca XD
Ostatnio zmieniony przez Soonshim (26-05-2021 o 02h17)
Jak się najczęściej czujesz?
Spokój, bycie szczęśliwym by mnie zamęczyło
Ostatnio zmieniony przez Noku (26-05-2021 o 01h17)
Gdybyś miał do wyboru lub został zmuszony by nie czuć jednej emocji w życiu - którą byś wybrał?
Edit: dunno, spokój pewnie
Ostatnio zmieniony przez Shemei (26-05-2021 o 13h00)
Gdybyś mogła czuć tylko jedną emocję to co byś wybrała?
Chyba nie ma takiej emocji, która nie byłaby chociaż w ułamku potrzebna... Jakbym musiała wybrać to chyba byłaby to zazdrość, bo to raczej przykra emocja i niepotrzebna, mimo że jakieś zastosowanie ma.
Ostatnio zmieniony przez Soonshim (26-05-2021 o 09h41)
Gdybyś mogła wyrzucić ze swojego życia jedną emocję to którą? Dlaczego?
Pierwsze słyszę... ;-;
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (26-05-2021 o 10h37)