W czym jesteś dobra?
// a tak żeby inni też mogli sobie podziwiać c:
najlepszy rodzaj tortur!!
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (30-05-2021 o 21h28)
Nie, Szczecin nie leży nad morzem. I live there so I know.

Strony : 1 ... 472 473 474 475 476 ... 1527
W czym jesteś dobra?
// a tak żeby inni też mogli sobie podziwiać c:
najlepszy rodzaj tortur!!
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (30-05-2021 o 21h28)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (30-05-2021 o 19h02)
Opiszesz swój typ "ładnego pana"?
Spotkałaś się kiedyś z sytuacją, że ktoś używał produkt kosmetyczny (nie tester) w sklepie i odłożył na półkę? Jak sądzisz, dlaczego ludzie nie zwracają uwagi na te skandaliczne zachowania?
Idąc tym samym tokiem myślenia to chociażby nie brać bułek czy chleba gołymi łapskami no chybaaaa, że ładujesz to do swojego koszyka to powiedzmy, ale zwykłe "zmacanie" jest niehigieniczne, a dużo ludzi niestety tak robi.. :/
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (30-05-2021 o 19h04)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (30-05-2021 o 19h06)
Jaka jest ostatnia piosenka, której słuchałaś? //Haha, dokładnie mam tak samo. Cały czas tylko Maneskin w kółko xD
//Właśnie słucham Sam Smith - Fire On Fire i niesamowicie mi weszło, więc umówmy się, że tą piosenką dziś jestem haha
Ostatnio zmieniony przez Soonshim (30-05-2021 o 19h41)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (30-05-2021 o 19h07)
Jaki kraj w jakiś sposób cię fascynuje?
Jestem w trakcie czytania "Jesteś marką", powiedzmy, że jestem na dobrej drodze jeżeli chodzi o czytanie książek. Niestety, nie mogłam wyłapać nic fajnego w kontekście astrologicznym w mojej bibliotece. :(
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (30-05-2021 o 20h52)
Czytałaś może coś ostatnio lub zainteresował Cię jakiś tytuł, na tyle, że zamierzasz po niego sięgnąć w niedalekiej przyszłości?
Hmm, chyba wspomnienia Itachiego w Naruto, one zawsze wzruszają
Co cię ostatnio wzruszyło?
//Dosłownie cały dzień.
Ostatnio zmieniony przez Soonshim (30-05-2021 o 23h00)
Jak długo jesteś w stanie słuchać jednej piosenki na zapętleniu?
Zdarza mi się, ale rzadko. Głównie gdy puszczam sobie coś spokojnego nie rozpraszającego w tle, to lubię sobie puścić z yt składankę na godzinę i mieć od razu wszystko w jednym klimacie
Ostatnio zmieniony przez Noku (30-05-2021 o 20h04)
Czy słuchasz całych płyt / wydań, czy raczej tego unikasz?
//
Nie lubię galowych ubrań :< Nie lubię wielkich wyjść. Nie lubię uśmiechania się do ludzi. Dresy i domowe zacisze to jest to!
Ostatnio zmieniony przez Alienne (30-05-2021 o 20h09)
Lubisz ubierać się w eleganckie, galowe ubrania, czy czujesz się w nich niekomfortowo?
Za nie napisanie opowiadania. Nie pamiętam o czym i nie chciało mi się już sprawdzać co to miało być, bo kilka stron przeleciało
Yt po prostu mi coś popolecał i mam z nimi playlistę. Moimi ulubionymi jest xx intro w zapętleniu i soundtrack life is strange. We lost the sea - departure songs też bardzo lubię i Lord Huron Strange Trails. Jeszcze jest Anson Seabra songs I wrote in my bedroom. Poza tymi albumami mam jeszcze pozapisywane jakieś składanki typu ambient folk czy coś takiego, ale głównie tych albumów słucham. I ostatnio jeszcze najnowsze piosenki Mother Mother sobie słucham.
Ostatnio zmieniony przez Noku (30-05-2021 o 20h26)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (30-05-2021 o 20h12)
@Noku: Jakich składanek (tych godzinnych) zazwyczaj szukasz na yt? Co wpisujesz w wyszukiwarkę?
//
O, xx intro też uwielbiam. Pozostałych nie znam, ale jeśli są podobne, też polubię.
@Sea: jakiej muzyki dziś słuchałaś?
//
Stylowe hobby. Gdzieś u moich rodziców jest taka stara kolekcja po zmarłym wujku. W ten sposób pierwszy raz jako dziecko słuchałam Beatlesów i Czajkowskiego.
Ostatnio zmieniony przez Alienne (30-05-2021 o 20h39)
Co myślisz o zbieraniu płyt winylowych?
Dużą wiedzą na jakiś temat, odwagą. Głównie stawaniem w obronie słabszych i angażowaniem się w aktywizm (tu oczywiście zależy od tematu i po której stronie ktoś stoi). Imponują mi ludzie z dużymi umiejętnościami w różnych dziedzinach sztuki i osoby, które poświęcają dużo czasu na naukę
Ostatnio zmieniony przez Noku (30-05-2021 o 20h53)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (30-05-2021 o 21h03)
Tygrysie koty, czy wilcze psy?
// Spoko jest, raczej nie zmieniłabym, choć przez mikrofon brzmi trochę dziwnie
Ostatnio zmieniony przez Elodie (30-05-2021 o 20h56)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (30-05-2021 o 20h56)
A ty jak oceniasz swój głos?
Straszny dom, Scooby-Doo i Wróżka Chrzestna czy jakoś tak. Byłam dziwnym dzieckiem... No i Harry Potter oczywiście.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (30-05-2021 o 21h07)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (30-05-2021 o 21h14)
Przeszkadzają ci spoilery? Starasz się ich jakoś unikać?
Lubię w sobie to, że cały czas brnę do przodu. Lubię swoje pisanie i rysunki, nawet jeśli ciągle na nie narzekam. Nawet trochę lubię swoją twarz. No i lubię w sobie empatię c:
Ostatnio zmieniony przez Noku (30-05-2021 o 21h25)
Czy jest coś co w sobie lubisz? Co to takiego I dlaczego akurat to?
Trochę nie lubię swojej wagi, ale to że względu na otoczenie, które ciągle mi o niej przypomina. Nie lubię braku zrozumienia swoich emocji jak j tych u innych. Nie lubię też swojej cery, and change o nią walczę. Nie są to rzeczy nad którymi chce mi się płakać, po prostu jeszcze ich w 100% nie zaakceptowałam.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (30-05-2021 o 21h32)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (30-05-2021 o 21h32)
Reflektujesz na moje konsolowe giereczki jakby mi miała jutro ręka odpaść po szczepieniu?
/ <3
// Jakoś nie czułam takiej potrzeby.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (30-05-2021 o 21h39)