Hejka Myst, dobrze słyszałam, że robisz super ciasta? Jak to się właściwie zaczęło?
/Ulala, to powodzonka życzę!

Przecież wiesz, że nie umiem wybierać ulubionych rzeczy. XDD Ale chwała Ci za to, że nie zmuszasz mnie do wybierania ulubionej postaci z KHR, normalnie bym się na Ciebie za to obraziła. XD
W sumie nie oglądam zbyt wielu filmów, tym bardziej nie nazwałabym się kinomanem ani znawcą, a raczej pospolitym i niewybrednym zjadaczem, co to lubi produkcje raczej proste czy popularne.
Chyba najwięcej razy w swoim życiu oglądałam Władcę Pierścieni, Piratów z Karaibów i Avengersów, jeszcze trochę Pottera, ale to już bardziej sprawka siostry ^^' Więc to chyba je mogę podpiąć do ulubionych; choć nie mam takiego parcia czy aktualnie nie jestem w to tak maksymalnie wkręcona, to jak gdzieś widzę, to od razu mam ochotę obejrzeć całą serię od początku do końca, i tak kilka razy. XD No i mimo że większość tekstów znam na pamięć, to zawsze się cieszę, kiedy je słyszę. Więc te 3 serie, ale nie umiem wybrać najlepszej części w każdej z nich. Po prostu nie, to ponad moje siły. >.<
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (31-05-2021 o 13h47)