Czytasz coś czasem na wattpadzie?
Mmmm chyba żaden, w którym byłabym tak mega aktywa. Najbardziej to chyba w Pilotach, no ale nowy album wyszedł itp, więc sporo się dzieje
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (31-05-2021 o 21h14)

Strony : 1 ... 479 480 481 482 483 ... 1528

Ostatnio zmieniony przez Methrylis (31-05-2021 o 21h14)

Ostatnio zmieniony przez Deergod (31-05-2021 o 21h24)

Przerabiałaś kiedykolwiek ciuchy albo buty po swojemu?
Nie, nie powiedziałabym >>
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (31-05-2021 o 21h35)
Masz rękę do roślin?
// Torby. Po pierwsze są dużo bardziej w moim stylu a po drugie zawsze się boję, że ktoś mi coś wyciągnie z plecaka.
Ostatnio zmieniony przez Aida (31-05-2021 o 21h50)

Torby czy plecaki i dlaczego?
Ojejku, pomysł brzmi fantastycznie, ale nie wiem czy bym dał radę. Strasznie ciężko mi się pisze w formacie scenariuszy. Jestem mocniejszy w opisach niż samych dialogach i suchych opisach wydarzeń. Ale gdybym miał kiedyś nadmiar czasu to bardzo chętnie bym się podjął
Ostatnio zmieniony przez Noku (01-06-2021 o 00h06)
Chciałbyś pisać sztuki teatralne?
Ummm I don't know... chyba bardziej amerykański
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (31-05-2021 o 22h04)

Twój akcent, gdy mówisz po angielsku, bardziej jest amerykański czy brytyjski?
/No ogólnie, to mega mi się podoba język norweski. Rosyjski też bardzo ciekawie brzmi i chciałabym kiedyś sprawdzić, jak brzmiałby w moim wykonaniu
Lubię też angielski-brytyjski akcent.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (31-05-2021 o 22h26)

Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (31-05-2021 o 22h16)
Jaka jest najnudniejsza rzecz, jaką zdarzyło ci się obejrzeć (niekoniecznie w całości)?
// Wszelkiego rodzaju obślizgłe robactwo, plus sporo potworków z morskich głębin
Ostatnio zmieniony przez Qoona (01-06-2021 o 00h15)
Czy masz takie zwierzę na które tylko patrzysz i stwierdzasz, że jest brzydkie i oszpecone przez naturę
Pomału coś planuje. Nigdzie nie planuję wyjeżdżać tak typowo by odpocząć/pozwiedzać, ale zapowiada się ciekawie
Ostatnio zmieniony przez Floy (31-05-2021 o 22h30)
Czy masz jakieś plany na tegoroczne "wakacje"? 
/Ostatnio to w Norwegii, ale kurczę, kiedy to było? W styczniu jakoś lub w lutym, w przerwie międzysemestralnej na trochę ponad tydzień.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (31-05-2021 o 22h31)

Gdzie ostatnim razem byłaś na jakiś dłuższy wyjazd?
/Z polskich miast Wrocław, mega spodobał mi się jego klimat, może też dlatego, że jest podobny do Krakowa przez co dobrze się w nim czułam ale jednocześnie różni się pod pewnymi względami. No i ogólnie jest klimatyczny.
Z zagranicznych przychodzi mi do głowy Fiuggi we Włoszech bo miało meega klimatyczne uliczki, troszkę jak z jakiś włoskich leniwych filmów i byłam tam niestety bardzo krótko żeby nacieszyć się atmosferą tego miasteczka.
O i jeszcze Brugia w Belgii, fajne miejsce i też byłam tam zdecydowanie za krótko, żeby pozwiedzać. Zresztą to był wyjazd z studiów i w 90% zwiedzaliśmy kościoły, więc brakowało mi czasu żeby bardziej wchłonąć sam klimat miasta. A serio jest super jeśli chodzi o zabudowę, rozplanowanie itd.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (31-05-2021 o 22h39)
Jakie miejsce, które odwiedziłaś, a które jest trochę od Ciebie dalej niż, załóżmy, 100km spodobało Ci się tak bardzo, że chciałabyś je odwiedzić jeszcze raz?
/A umiem 
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (01-06-2021 o 00h34)

Umiesz pływać?
// Z internetu, tumblra :p Ten konkretny urywek przerobiony w gif to „Peaky blinders” jest.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (31-05-2021 o 23h19)

Z czego ta sygna?
O: jakoś dwa dni temu chyba sobie włączyłam i się bawiłam haha.
Ostatnio zmieniony przez Henrieta (01-06-2021 o 09h48)

Kiedy ostatnio rysowałaś w paincie?
Nauczyłbym się motywacji/systematyczności, bo z nimi to już się wszystkiego nauczę xd Serio, ostatnio strasznie nie potrafię usiąść do rysowania, a jakbym tak choć ze dwa razy w tygodniu coś zrobił, to wszystko by mi już szło łatwiej. Ale jeśli coś typowo rysunkowego to ludzka anatomia, bo pomocy, jak wyglądają ludzie
<333
Ostatnio zmieniony przez Noku (01-06-2021 o 02h01)
Jeśli miałbyś możliwość nauczenia się w szybkim tempie jednej rzeczy odnośnie rysunku która aktualnie sprawia Ci problem, co by to było?
Also Happy Pride od Wszechmacki Równości
//Anatomia to m00d, powinniśmy się składać z macek a nie bezsensownej kupy mięśni, kości, ścięgien i tłuszczu XnX
Edit: Zdecydowanie macki i rogi =w=
I płaska klata, dobrze prawisz.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (01-06-2021 o 03h37)
Gdybyś miała zmienić swoją anatomię np. dodać rogi, macki albo trzecią rękę, to co byś zmieniła?
Poza płaską klatą cobym mógł sobie chodzić po plaży bez koszulki to w sumie nie wiem. Nie lubię się wyróżniać, więc musiałoby to być coś drobnego. Może skrzela, to by było przydatne ^^ I trzecie oko na karku, a co mi tam.
Ostatnio zmieniony przez Noku (01-06-2021 o 03h19)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (01-06-2021 o 13h34)

Oglądasz rozgrywki sportowe? Jakie?
elo mortadelo
powiem tak, jestem tak okropnie niewyspana ale ok, jeszcze jutro i dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi weekend więc przeżyję.
I cały czas pilnuję gdzie jest moja paczka z Chin xd
Ostatnio zmieniony przez Mystification (01-06-2021 o 09h11)
No dzień dobry? Co u pani słychać?
Hejaaa <3 a wyspałam się ^^ mam duże łóżko w stylu romantycznym. Jest z czarnej stali hihi a czy jest wygodne? O matko tak, poświęciłam sporo czasu na dobranie materaca, więc jest wszystko tak jak powinno.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (01-06-2021 o 09h29)

Hej WenWen, wyspałaś się? Jakie masz łóżko? :v
/Najlepiej mi się śpi, gdy jestem po kilku godzinach na słońcu, kiedy wracam do domu naszpikowana witaminą D i w pokoju jest taki przyjemny chłodek, najczęściej jest to właśnie jeszcze popołudnie.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (01-06-2021 o 09h38)

Ostatnio zmieniony przez truflogon (01-06-2021 o 09h42)
Jadłaś kiedyś trufle? 
/Właściwie, to chyba tylko chłopak mi tak mówi, albo - bo takie mam zdanie - aż chłopak. Czuję się wtedy fajnie, bo wiem, że po dwóch latach związku u niektórych się to wypala i na próżno szukać takich słów, ale jednak między nami ciągle jest mega słodko i serdecznie. A jak reaguję? Jest mi bardzo miło, czuję motyle w brzuchu i odwdzięczam się tym samym 
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (01-06-2021 o 09h46)