Lubisz ćmy, czy może się ich boisz?
Boję się zwierząt, które mogą zrobić mi krzywdę. Lekko boję się koni, ale nie na tyle żeby na nich nie jeździć i jakiś pająków i niektórych dużych robaków.
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-06-2021 o 12h59)

Strony : 1 ... 499 500 501 502 503 ... 1527
Lubisz ćmy, czy może się ich boisz?
Boję się zwierząt, które mogą zrobić mi krzywdę. Lekko boję się koni, ale nie na tyle żeby na nich nie jeździć i jakiś pająków i niektórych dużych robaków.
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-06-2021 o 12h59)
A ty, masz jakieś lęki związane ze zwierzętami?
Niespecjalnie lubię gotować ale znam fajny przepis na pierogi z serem i szpinakiem, sos z suszonymi pomidorami (choć nie za bardzo lubię same w sobie suszone pomidory, to sos wychodzi super) i na wege Paellę.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (04-06-2021 o 13h06)
Masz jakieś swoje ulubione przepisy?
// myślę, że mogłabym pracować w zoo
Widzisz się w jakiejś pracy związanej ze zwierzętami?
W każdej związanej z opieką nad dziećmi. Nie widzę się też w roli kelnerki, czy kucharki.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (04-06-2021 o 13h01)
A w jakiej pracy zupełnie siebie nie widzisz?
// "powoli do przodu", jestem w trakcie wprowadzania ważnych zmian w moim życiu, ale trochę się ich obawiam, więc nie wiem, jak szybko się z nimi uporam. skupiam się też na rozwoju nowych zainteresowań i to daje mi wiele radości. co do og to chciałam, ale nie wiem, czy to dojdzie do skutku, bo nie chcę wprowadzać negatywnej atmosfery.
Co słychać? Planujesz zakładanie jeszcze jakiegoś opowiadania grupowego tutaj na forum?
Nie, a nawet gdybym coś napisała to raczej tylko do szuflady.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (04-06-2021 o 13h40)
Lubisz pisać opowiadania? Publikujesz gdzieś swoje prace?
O matko, pamiętam do tej pory... Jak w gimnazjum na lekcji plastyki babka powiedziała, że mamy zrobić kolaż. Ja jako osoba, której proste ćwiczenia zawsze sprawiają największy problem, czułam się niedoinformowana i no... nie zrobiłam tego dobrze xD a nauczycielka nie była w stanie mi tego dobrze wytłumaczyć. To było jedno z tych ćwiczeń, które oceniła nisko, bo po prostu tego nie czułam. Nie lubię robić kolaży, chyba że mam na to konkretny pomysł. Jednak kolaże to nie jest coś co lubię robić.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (04-06-2021 o 13h48)
Próbowałaś kiedyś robić kolaże? Podobało ci się?
Lubię zwiedzać różne miejsca, ale nie mam żadnej listy rzeczy do zobaczenia. Gdzie akurat wyląduję, tam będę zwiedzał
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-06-2021 o 13h43)
Jest jakieś miejsce, które na pewno chciałabyś kiedyś w przyszłości zwiedzić?
Przeważnie odpisuję od razu, chyba że muszę pomyśleć nad odpowiedzią dłużej, a jestem zajęta i nie mam czasu zrobić tego dokładnie w tym momencie.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (04-06-2021 o 13h52)
Gdy ktoś do ciebie pisze to odpisujesz od razu, czy odkładasz na potem?
Czytam wiadomość i odpowiadam. Czasem trzeba. A to zwykle znajomy znajomego, który czegoś chce
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-06-2021 o 14h21)
Jak reagujesz, gdy widzisz wiadomość od kogoś z kim wcześniej nie rozmawiałeś?
Nie tylko interesowałam, ale interesuję nadal.
a miałam nadzieję dostać od ciebie kiedyś taga ;__;
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (04-06-2021 o 13h55)
Dałabym taga ale nie siedzę na kompie UnU
Interesowałaś się kiedykolwiek zjawiskami paranormalnymi?
Edit: Nie oglądam.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (04-06-2021 o 13h53)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (04-06-2021 o 14h25)
Jest jakiś serial/film, który totalnie cię zawiódł/zirytował i zdecydowałaś się przerwać oglądanie?
Możliwe, że kiedyś coś tam dam, ale ogólnie nie jestem osobą, która lubi się rozwodzić nad swoimi profilami. xD Pewnie o ile coś tam dam to będzie bardzo zdawkowo i minimalistycznie (bo i tak nie sądzę, żeby komuś się chciało czytać eseje i poematy na czyiś temat). Poza tym uważam, że lepiej przekonać się o czyichś gustach osobiście, a nie studiując czyjąś "kartotekę".
Ostatnio zmieniony przez Cansani (04-06-2021 o 14h01)
Masz zamiar zaktualizować swój profil, czy nie chcesz nic tam zamieszczać?
Nie wiem czemu, ale od razu pomyślałam o All The Things She Said - t.A.T.u.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (04-06-2021 o 14h24)
Jaka piosenka kojarzy ci się z twoim dzieciństwem? (nie musi to być piosenka typowo "dla dzieci")
Wydaje mi się, że zdarzyło mi się coś takiego, ale teraz nie przytoczę konkretnych przykładów. xd
Ostatnio zmieniony przez Cansani (04-06-2021 o 14h12)
Doswiadczyłaś kiedyś synestezji?
Edit: Zdarzylo się kilka razy w miejscach w których faktycznie nigdy mnie nie było, mózgu proszę przemsań
Ostatnio zmieniony przez Shemei (04-06-2021 o 14h18)
Doświadczyłaś kiedyś zjawiska deja visite?
@Hidney Zagubiona w czasie i przestrzeni xdd
@falafel termin: kiedy wyegzorcyzmuję z siebie leniuszka-wredziuszka
a autografy zacznę rozdawać jak zasłynę czymś w tym życiu (co pewnie się nie zdarzy soł xD)
Ostatnio zmieniony przez Cansani (04-06-2021 o 14h23)
Jak brzmiałaby Twoja własna ranga na forum?
// próbuję nowych rzeczy, w tym zainteresowań, kuchni; dużo gram w diablo, dużo czytam, planuję się rozwijać zawodowo, pisarsko, zapisać na kurs nauki nowego języka i podszkolić ten już jako-tako znany
@Cansani
ja chcę przeczytać twoją autobiografię na profilu? kiedy jest premiera i gdzie można dostać autograf?
@up
Jak życie?
oregano, jak nasza guru Edyta Górniak przykazała
Ostatnio zmieniony przez falafel (04-06-2021 o 14h29)
Co w tej fajuszce fajczysz i czy się podzielisz?
Ja jestem człowiekiem, który prawie wszystko robi na ostatnią chwilę, także odpowiedź narzuca się sama. xd
Ostatnio zmieniony przez Cansani (04-06-2021 o 14h28)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (04-06-2021 o 14h28)
Świeczki zapachowe - hot or not?
Takie drewniane domki są super. Albo taki mały hotelik z kilkoma pokojami. Zawsze na wakacje jeździłem do tego samego, ale pani, która go prowadziła przeszła na emeryturę niestety. Dobrze dla niej, ale będę tęsknić za pierogami jej autorstwa. Tamten hotelik był absolutnie idealny
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-06-2021 o 14h31)
Jeśli wyjazd na wakacje to do jakiego domku, czy pod namioty?
Ciekawi mnie to, ale nie pytam każdego dlaczego akurat taka a nie inna sygnaturka. O to pytam tylko, jeśli naprawdę mocno mnie coś zaintryguje.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (04-06-2021 o 14h42)
Zwracasz uwagę na sygny ludzi z forum i zastanawiasz się czemu mają taką, a nie inną, czy raczej "nie wchodzisz w to" tak głęboko? xd
Bo jest pięknym Michasiem, to dla mnie wystarczający powód. Im this shallow, yes. Chociaż... czy docenianie piękna w czystej postaci jest czymś płytkim? To pytanie na rozprawkę.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (04-06-2021 o 14h34)