mam taką niechęć do ludzi, ale staram się być bardziej neutralnie nastawionym
jestem tylko zwierzaczkiem w zoo, które siedzi schowane i może kiedyś podejdzie bliżej szyby
Ostatnio zmieniony przez Deergod (04-06-2021 o 19h19)

Strony : 1 ... 502 503 504 505 506 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Deergod (04-06-2021 o 19h19)
Jakbyś opisał swoje podejście do ludzi?
Z rozwojem, niepewnością, planowaniem.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (04-06-2021 o 19h12)
Z czym kojarzy ci się przyszłość?
Pieniędzy, czasu, pracy, znajomości, doświadczenia, mieszkania, odwagi, zdrowia, planów na wakacje i zaliczenia praktyk
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-06-2021 o 19h28)
Czego ci brakuje?
// Postanowiłam zmienić swój styl i wystrój wnętrz. We wrześniu miną dwa okrągłe lata odkąd ubieram się wyłącznie na czerwono-czarno każdego dnia, kiedy tylko gdzieś wychodzę. Teraz czuję, że nadszedł czas na zmiany i to takie o 180 stopni :D
Z tej okazji kupiłam sobie kilka ślicznych jasnozielonych ciuszków i przemalowałam ozdobne figurki w swoim pokoju na zielono farbą akrylową :D
Ostatnio zmieniony przez Qoona (04-06-2021 o 19h29)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (04-06-2021 o 19h29)
Czego oczekujesz/wymagasz od drugiego człowieka na samym początku znajomości?/to tylko ciekawość
Tak, potrafię grać na gitarze jak mi się chce i czasami zdarzy mi się usiąść i coś sobie zagrać, ale nie jestem w tym wybitna. Uczyłam się tego tylko dla samej siebie.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (04-06-2021 o 19h33)
umiesz na czymś grać/próbowałaś kiedyś się uczyć?
@down mówią mi, że jestem kreatywna. Ja nie do końca tak uważam, ale też całkowicie nie zaprzeczam. Inspirują mnie naprawdę dziwne rzeczy, a z jednego pomysłu potrafię stworzyć całą historię więc raczej tak
Ostatnio zmieniony przez Floy (04-06-2021 o 19h36)
Uważasz się za osobę kreatywną? Z jakiego powodu tak/nie?
// Po pierwsze, jest to kolor, który po prostu od zawsze bardzo mi się podobał, przez to jaki jest wesoły. Lubię na niego patrzeć :>
Natomiast zieloną tożsamość na Eldaryi przyporządkowałam sobie ze względu na powszechną nienawiść do neonowych peruk, no dosłownie wszyscy nimi gardzili, kiedy zaczynałam grać. To dało mi inspirację do tego, żeby zacząć z nimi pracować i pokazać wszystkim, co można z nich wycisnąć, jeśli ktoś się do tego przyłoży : )
Bardzo mi się to spodobało i trwam tak do dziś. Przez te kilka lat z czasem zauważyłam, że niektóre strażniczki zaczynają się nieco bardziej przekonywać do tego koloru i dawać mu szansę i bardzo mnie to cieszy, bo wydaje mi się, że mogłam mieć w tym jakąś zasługę :D
No i, co zaskakujące, inspiracja dalej się nie kończy! Jest jeszcze mnóstwo kolorów, po których nigdy nie spodziewałabym się, że mogą pasować do takiego odcienia zielonego, aż nie spróbuję! ^^
Ostatnio zmieniony przez Qoona (04-06-2021 o 19h47)
Co sprawiło że pokochałaś zieleń?
//neonowa zieleń pięknie gra z jasnym różem lub ciemnym fioletem, polecam c:
Edit: Nie mam przyszłości xD
Ostatnio zmieniony przez Shemei (04-06-2021 o 19h56)
Co powiedziałabyś sobie z przyszłości?
@down, są cudowne, mam jedną na ścianie
Ostatnio zmieniony przez Floy (04-06-2021 o 19h47)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (04-06-2021 o 20h09)
Załóżmy, że możesz przeprowadzić wywiad/po prostu pogadać z dowolną sławną osobą lub z jakąś postacią historyczną, kogo byś wybrał?
To zależy co lub do kogo pisze, zazwyczaj muszę chwilkę pomyśleć, tak kompletnie bez zastanowienia pisze tylko do osób, które dobrze znam.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (04-06-2021 o 19h56)
Jak szybko piszesz? Wyrzucasz z siebie słowa na papier swobodnie i w mgnieniu oka czy potrzebujesz się zastanowić nad tym, jakimi sformułowaniami najlepiej wyrazić swoje myśli tak żeby czytało się je łatwo i zrozumiale?
// Myślę, że to niemożliwe, żeby w ogóle nie mieć stosunku do różnych słów. Każdy z nas ma jakiś wyuczony i preferowany sposób wysławiania się - jedni ludzie pochodzą ze środowisk inteligenckich i dla nich mowa bardzo potoczna, niepoprawna gramatycznie i wulgarna może być przejawem niskiego IQ i/lub braku wychowania, natomiast osoby posługujące się na co dzień takim właśnie językiem i dla których jest to naturalne mogą uznawać wyrafinowany, formalny język za przejaw arogancji, sztuczności, wymądrzania się. Zatem każdy jakiś stosunek do różnych słów używanych w różnych stylach wypowiedzi ma. Jeśli chodzi natomiast o jakieś pojedyncze, kontrowersyjne słowa, np. słowo "Murzyn", które oficjalnie wciąż jest uznawane za neutralne, lecz duża część Polaków odbiera je jako obraźliwe, uważam, że warto się nad nimi zastanawiać i wyrobić sobie opinię, po to, aby można lepiej i bardziej świadomie funkcjonować w społeczeństwie i komunikować się z innymi w taki sposób, aby ich nie urazić, kiedy nie takie są nasze intencje.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (04-06-2021 o 20h10)
Czy należy mieć stosunek do słów i czym on się objawiałby?
Ostatnio wzruszyła mnie Legend of Korra, więc zgaduję, że wholesome seriale, gdzie postacie są relatable, zmagają się z problemami, które są dla mnie znaczące i pomimo przeciwności, im się to wszystko udaje - często w dość niespodziewany sposób. W których rozumiem motywacje złoczyńców i nie są źli bez powodu, często rozumieją powagę swoich czynów i rozumieją gdzie popełnili błąd, ale nie chcą redemption i żyją wiedząc o swoich winach.
Ostatnio zmieniony przez falafel (04-06-2021 o 20h15)
Co Cię wzrusza?
Czasem myślę, że wyglądam "smutno" tj jakbym była smutna nawet jeśli nie jestem, zazwyczaj jednak nic nie myślę.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (04-06-2021 o 20h13)
Co myślisz, gdy patrzysz na siebie w lustrze?
Udało mi się zaakceptować swój wygląd. Nad czym pracuję? Chyba jedynie nad wagą, ale nie śpieszę się z tym, bo to dla mnie grząski grunt.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (04-06-2021 o 20h15)
Jakich kompleksów udało ci się pozbyć albo nad jakimi jeszcze pracujesz?
// Należy bać się bezwiednej samodestrukcji. Strach przed zrujnowaniem własnego życia i wszelkich szans na udane relacje z innymi ludźmi jest wspaniałym katalizatorem do zadbania o swoje zdrowie psychiczne, przepracowania swoich trudności, poznania siebie i stania się dojrzalszą, bardziej empatyczną i szczęśliwszą osobą.
Ale oczywiście co za dużo, to zawsze niezdrowo - skrajnie niska samoocena, prowadząca do tego, że odpycha się od siebie ludzi nie jest dobra.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (04-06-2021 o 20h23)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (04-06-2021 o 20h23)
Jakiej muzyki zwykle słuchasz, jaka podoba ci się najbardziej?
Ukrywam siwe włosy, proszę nie zabijaj :<<<<
/nie widzisz, bo mam kaptur :<<<<<<<
Ostatnio zmieniony przez falafel (04-06-2021 o 20h25)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (04-06-2021 o 20h30)
Ostatnio zmieniony przez Lea (04-06-2021 o 20h35)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (04-06-2021 o 20h44)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (04-06-2021 o 20h50)
Są jakieś strażniczki na forum, które szczególnie szanujesz? Które i za co?
// Nie mam pojęcia, rzadko kupuję coś przez internet :<
Ostatnio zmieniony przez Qoona (04-06-2021 o 20h48)
kurierzy której firmy twoim zdaniem najlepiej kopią paczki?
//nope, nie dojeżdżają do mojego wygwizdowa, więc nigdy w życiu żarcia nie zamawiałam tak żeby mieć przywiezione jak krul ;-;
Ostatnio zmieniony przez chochoł (04-06-2021 o 20h57)