A ty?
//
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (12-06-2021 o 21h57)
Nie, Szczecin nie leży nad morzem. I live there so I know.

Strony : 1 ... 554 555 556 557 558 ... 1527
A ty?
//
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (12-06-2021 o 21h57)
Jaka piosenka nie opuszcza dzisiaj twojej głowy?
Do Koszalina do pracy. Jechałam jakieś 3h?
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (12-06-2021 o 21h59)
Jaka była najdłuższa podróż w jakiej byłaś?
Filmik o ubraniach z pokrzyw. Ogólnie jest taka fajna Rosjanka, która czasem opowiada o różnych ciekawych tradycjach i lubię sobie jej czasem posłuchać ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (12-06-2021 o 22h00)
Co ciekawego ostatnio znalazłeś na tiktoku?
Grill from nowhere
Ostatnio zmieniony przez Nilhe (12-06-2021 o 22h16)
Skąd jest twoja sygnaturka?
Nope, miasta są dla mnie bez różnicy
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (12-06-2021 o 22h17)
Masz ulubione polskie miasto?
// Jak jakoś bardzo zżyłam się z postacią to płaczę, jak nie to też płaczę, po prostu jestem płaczkiem.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (12-06-2021 o 22h21)
Jak zwykle reagujesz na śmierć jakichś nie ultra pobocznych postaci w serialach/filmach/grach?
Kojarzę, że ma być i pewnie jak już będzie to sobie kliknę, ale szczegółów na ten temat za dużo nie znam. Ogólnie też jakimś residentowym koneserem, ekspertem i fanem nie jestem, także traktuje to raczej jako ciekawostkę.
Ostatnio zmieniony przez Nilhe (12-06-2021 o 22h29)
Co do gier i seriali, zamierzasz oglądać netflixową wersję resident evil może? masz jakieś zdanie na temat obsady, czy w ogóle cię to nie obchodzi?
// uncharted i horizon a no i the last of us, z czego uncharted będzie miał film niedługo, the last of us serial.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (12-06-2021 o 22h33)
Jest jakaś gra, której adaptację chciałabyś zobaczyć?
Na imieniny i urodziny swoje i rodziców i czasem babci czy cioci. Jakoś tak wyszło, że w naszej rodzinie robimy sobie takie prezenty, więc chodzę dość często ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (12-06-2021 o 22h48)
Jak często chodzisz do teatru?
// Kiedyś lubiłam, ale później mi się nasiliła fobia społeczna i już nie chodzę.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (12-06-2021 o 23h15)
A ty lubisz chodzić do teatru?
W gniew nie, ale ostatnio szybko się irytuję.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (12-06-2021 o 23h07)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (12-06-2021 o 23h20)
Bierzesz jakieś witaminki?
// we wszystkim xD
strzelanie mi nigdy nie wychodzi, dlatego raczej w strzelanki nie gram, bo mam zeza i niezbyt dobrze widzę i nigdy nie trafiam tak jak trzeba
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (12-06-2021 o 23h38)
Jak się dziś miewasz?
Sennie i nijako. Pogoda była męcząca, ale obejrzałem sobie jakąś głupotkę na Netfliksie chociaż
Ostatnio zmieniony przez Noku (12-06-2021 o 23h27)
A tobie jak dzisiaj minął dzień?
Chciałam powiedzieć, że to ja... ale ja wyglądam soft, a w środku jestem groźna xD
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (12-06-2021 o 23h41)
Znasz kogoś kto wygląda groźnie, ale w środku jest softie?
// Chciałabym wiedzieć xD Ja się strasznie złoszczę jak mi coś nie pójdzie.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (13-06-2021 o 00h15)
Jak nie denerwować się przegrywaniem w gry?
W życie
Teraz nie gram w nic konkretnego, ale zwykle nie chce mi się brać za gry, bo właśnie nie chcę się na nie złościć
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-06-2021 o 00h20)
A w co przegrywasz?
// Walić się po nogach, jak ja xD
Albo krzyczeć, rzucać przedmiotami, ale takiej normalnej zdrowej metody to nie znam.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (13-06-2021 o 11h15)
Jak w ogóle sobie radzić ze złością/irytacją? xD
aktualnie irytuje mnie to, że wyszłam z wprawy rysowania ludzi i jeszcze wykładowcy z grafiki. A ogólnie co mnie irytuje? Hmm... długo by wymieniać xD
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (13-06-2021 o 00h24)
Co cię irytuje?
Wkurza mnie jak ktoś się denerwuje na mnie, bo zinterpretowałem coś dosłownie. Zwłaszcza, gdy na czy możesz...? odpowiadam nie i nagle się okazuje, że to nie było pytanie. Albo jak ktoś mi daje wybór, a potem olewa co wybrałem. I irytują mnie głośne dźwięki.
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-06-2021 o 00h35)
Co cię wkurza, co niekoniecznie wkurza innych?
Jasne, że tak, z tym że było to cholernie dawno temu.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (13-06-2021 o 00h37)
Byłaś kiedyś w operze?
Byłem zaciągnięty na koncert discopolo i uciekłem po chyba trzech piosenkach bardzo upartego zasłaniania sobie uszu. I na koncercie polskiej kapeli, której nazwy nie pamiętam, ale byli spoko. Nawet zrobili teledysk z nagrania tego koncertu i widać mnie przez pół sekundy :p
A chcieć bym nie chciał, chyba, że byłoby stosunkowo cicho. Ic3peak, mountain goats, ajj.
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-06-2021 o 01h00)
Byłeś kiedyś na jakimś koncercie + na jaki chciałbyś kiedyś pojechać?
Oglądam czasami, ale skorzystałam też z oferty wróżki/wróżbity, byłam również na prywatnej sesji. Wszystko się sprawdziło, mam też "powtarzające się" czytania u innych, co utwierdza mnie coraz bardziej w przekonaniu, czego z grubsza mogłabym się spodziewać. Oczywiście robiłam to w dużych odstępach czasowych, choć i tak zawsze pozostawała podobna "wersja wydarzeń" jaka miałaby się napatoczyć.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (13-06-2021 o 01h09)
Stawiał ci ktoś kiedyś tarota, czy tylko oglądasz?
Nie. Czytałem o tym trochę i nie jestem w stanie w to uwierzyć. Za to staram się myśleć o sobie ciepło i może czasem zastanawiam się czego chcę. A to prawie to samo tylko bez magii (sorki za określenie jeśli jest nieadekwatne, ale nie wiem jak to ładniej nazwać)
/Chyba że modlitwa się liczy, to wtedy tak
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-06-2021 o 01h19)