Korzystasz z komunikacji miejskiej? Jeśli tak, to jak pożytkujesz czas, spędzony na jeździe? A może nie pożytkujesz, tylko w ten sposób odpoczywasz?
// Nie, męczy mnie to : /
Ostatnio zmieniony przez Qoona (13-06-2021 o 19h54)
Strony : 1 ... 559 560 561 562 563 ... 1527
Korzystasz z komunikacji miejskiej? Jeśli tak, to jak pożytkujesz czas, spędzony na jeździe? A może nie pożytkujesz, tylko w ten sposób odpoczywasz?
// Nie, męczy mnie to : /
Ostatnio zmieniony przez Qoona (13-06-2021 o 19h54)
Potrafisz odpoczywać w podróży?
Lubię głaskać koty, słuchać muzyki, podcastów i czytać komiksy
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-06-2021 o 19h57)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (13-06-2021 o 19h59)
Podoba ci się balet?
Nie, moimi przekąskami zazwyczaj i tak są owoce/warzywa na surowo.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (13-06-2021 o 20h17)
Masz jakąś szybką przekąskę, którą lubisz przyrządzać, kiedy nie chce ci się gotować?
// Raczej nie. Za dzieciaka - ale takiego naprawdę małego - bawiłam się w pisanie jakichś historyjek, ale nawet nie pamiętam już o czym.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (13-06-2021 o 20h02)
Piszesz lub pisałaś opowiadanie? O czym ono było?
Na żywo zdecydowanie. Przeważnie szybciej załatwiam to co mam do załatwienia, poza tym jest jakoś bardziej dla mnie naturalne. Nie mam problemu pisać z kimś kogo znam, ale nie widząc emocji drugiej osoby jest to dla mnie czasem niekomfortowe przy kontakcie po raz pierwszy.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (13-06-2021 o 20h08)
Łatwiej ci zagadać do kogoś na żywo, czy za pomocą jakiegoś komunikatora online?
Troszkę, ale raczej myślę o tym jak bardzo nie chce mi się tego robić.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (13-06-2021 o 20h45)
Często zdarza Ci się, że w snach powtarza się ten sam motyw?
/Czasem tak, szczególnie właśnie jeśli jakiś motyw bardzo często mi się powtarza. Albo pojawia się w nich jakiś element, który mnie mocno zaintryguje albo trapi.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (13-06-2021 o 20h23)
Sprawdzasz znaczenie swoich snów?
Twoje wymarzone wakacje, gdzie by się odbyły?
//
Florence + The Machine, Dua Lipa, The Weeknd, Sigrid, Loona, Twice i Maneskin ostatnio.
Nie wiem czy mogło być więcej niż jeden.
Ostatnio zmieniony przez Tsuyami (13-06-2021 o 21h06)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (13-06-2021 o 20h33)
Ile godzin dziennie średnio słuchasz muzyki?
// Nie, polskich nie oglądam ani nie oglądałam.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (13-06-2021 o 20h47)
Oglądasz/oglądałaś jakieś polskie seriale?
Oj nie chciałabym w ogóle występować przed kamerą, jak już bym musiała to mogłabym zagrać przechodnia na ulicy xd
Ostatnio zmieniony przez Charlees (13-06-2021 o 21h07)
Gdybyś mogła zagrać w filmie, w jaką postać najchętniej byś się wcieliła?
// Wolę złe, jeśli ich motywacje są czymś uwarunkowane, a nie są złe dla samego faktu bycia złym. Mają ciekawsze i bardziej rozbudowane charaktery (np. Loki) i fajnie obserwować ich rozwój, jeśli taki zachodzi.
Ostatnio zmieniony przez Aida (13-06-2021 o 21h02)
Wolisz dobre czy złe charaktery?
// Tak, głównie produkcje Marvela.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (13-06-2021 o 22h02)
Masz jakieś seriale/filmy, do których lubisz wracać, mimo że obejrzałaś je już kilka razy?
/Nom, bardzo często. Jak oglądam coś albo czytam to mocno się wczuwam w postacie i fabułę.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (13-06-2021 o 21h49)
Płakał_ś kiedyś za jakąś postacią z filmu/serialu książki, która zmarła?
//W sumie Anna z Cleves była kozacka XD
Ostatnio zmieniony przez Soonshim (14-06-2021 o 12h04)
Jest jakaś postać historyczna, którą wyjątkowo lubisz?
// Hm.. Może na chwilę zajrzałabym do lat 70, ale generalnie myślę, że wolałabym zostać tu, gdzie jestem
Ostatnio zmieniony przez Aida (13-06-2021 o 21h56)
Chciałabyś przenieść się w czasie?
Wylosowałaś moją kartę pułapkę: półgodzinny esej o tym, że nie ma obiektywnie dobrych filmów!
Myślę, że można spokojnie mówić o poprawnych filmach, które są zrealizowane zgodnie z panującymi kanonami/zasadami i są dobre tak powiedzmy rzemieślniczo. To będą po prostu filmy oświetlone tak, że widać, z dźwiękiem, który słychać, fabułą co ma trzy akty, generalny sens, jakiś rozwój postaci, a po aktorach widać co grają.
A im bardziej idzie się w takie artystyczne rzeczy i nietypowe produkcje tym trudniej to określać (bo czy The Room serio jest zły, gdy kocha go tyle osób?) Choć wiadomo, nadal fajnie żeby dialogi były słyszalne. Ja bym się upierał przy tym, że dobry film/serial, to taki, który spełnia swoje założenia. Jeśli jest robiony po to, żeby bawić dzieci i bawi dzieci, albo ich większość - to jest dobry. Jeśli ma być zrozumiały tylko dla fanów Marvela i ich cieszyć, to to będzie warunkiem, żeby był dobry. Jak ma szokować, to niech szokuje, a jak ma zarobić na siebie, to ma zarobić. To może trochę smutno brzmi, ale myślę, że mówienie o filmach Patryka Vegi, że są złe, kiedy przynoszą zyski jakie przynoszą nie jest do końca sensowne. Znaczy patrząc na wartość merytoryczną, jasne, nie są cudowne, ale nie po to są produkowane. I to że mi się coś nie podoba nic nie znaczy, bo często nie jestem osobą, dla której film/serial był robiony.
Zamykam się już, bo i tak piszę za dużo, ale to tak w skrócie XD
A dla mnie, to musi mnie zaciekawić po prostu. I sprawić, że choć trochę w świat przedstawiony uwierzę.
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-06-2021 o 22h15)
Co według ciebie cechuje dobry film/serial?
// Nieumiejętnie dobrani aktorzy, denne dialogi oraz słaba i nietrzymająca się sensu fabuła.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (13-06-2021 o 22h20)
Ostatnio zmieniony przez Lyz (13-06-2021 o 22h18)
Jakie filmy/seriale są w twoim guście?
Zupełnie mnie nie męczysz :>
Lucyfer zupełnie mi się nie podoba. Główny bohater jest wyjątkowo nieprzyjemny i irytujący. Rozumiem, że atrakcyjny facet, ale mógłby choć odrobinę bardziej znośny.
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-06-2021 o 22h33)
Pomęczę cię jeszcze z filmami, I'm sorry xD
Jest jakaś produkcja, którą to większość uważa za słabą a ty wręcz przeciwnie? Albo na odwrót, że lubi ją większość a ty nie
// Zabiłabym Sama, bo go nie lubię, I'm not even sorry. Dean zamieszkałby z Casem i Miracle i byliby szczęśliwi :(
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (13-06-2021 o 22h34)
Ostatnio zmieniony przez Lyz (13-06-2021 o 22h38)