Lubisz takie wysokie temperatury?
Nie mam pojęcia, ale a nadzieję, że już bardziej się nie stoczymy i za 100 lat będziemy działać bardziej dla planety.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (17-06-2021 o 16h13)

Strony : 1 ... 582 583 584 585 586 ... 1527
Lubisz takie wysokie temperatury?
Nie mam pojęcia, ale a nadzieję, że już bardziej się nie stoczymy i za 100 lat będziemy działać bardziej dla planety.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (17-06-2021 o 16h13)
Jak myślisz, jak będzie wyglądał świat za 100 lat?
Że świat w końcu się ogarnie i zamiast się cofać zaczniemy cos myśleć
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (18-06-2021 o 14h30)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (17-06-2021 o 16h32)
Ej Sea a co myślisz o switchu? Miałaś kiedykolwiek okazję pograć?
// Raz na ruski rok tak szczerze, wczoraj weszłam po jakiś 4 miesiącach chyba i mnie na powitanie obrzucili jakimś sezonem ślubnym xd
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (17-06-2021 o 16h24)
Zdarza ci się jeszcze podglądać co na wyspie sie dzieje?
kurczje, tyle tam tego nagryzmolił, że ciężko ocenić, szczególnie jeśli tych które mi niezbyt do gustu przypadły po prostu nie pamiętam. Ale z takich bardziej znanych i przeze mnie niedocenianych to na pewno olejowa, dotknęła mnie w pewnie nie tych miejscach w których miała:^) też taka akurat literatura na gorące dni.
Ostatnio zmieniony przez Nilhe (17-06-2021 o 17h26)
która manga od junji ito podobała ci się najmniej?
//wejście do wanny z zimną wodą, bo basen jeszcze nie rozłożony </3
Ostatnio zmieniony przez chochoł (17-06-2021 o 16h45)
Co najbardziej Cię orzeźwia w gorące dni?
Pracuję w parku linowym i rozwijam się w międzyczasie
Ostatnio zmieniony przez Freyha (17-06-2021 o 17h05)
co aktualnie robisz w życiu?
// marudzenie!
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (17-06-2021 o 16h58)
Co nigdy ci się nie znudzi?
/ <3
// O, jak fajnie! Dobra książka nie jest zła ^^
U mnie czytanie przychodzi falami - są miesiące, w których połykam jedną książkę za drugą i czytam ich ze cztery na raz, a potem już mi się zupełnie odechciewa i nie czytam w ogóle nic. Teraz jestem właśnie w takim niżu i złapał mnie on w samym środku czytania "Śmierci Komandora 2" Murakamiego >.< Jest w niej sporo swego rodzaju realizmu magicznego, więc polecam i dla osób, które lubią fantastykę i dla tych, które za nią nie przepadają :>
Do tego chcę też przeczytać "Lalkę i perłę" - esej Olgi Tokarczuk na temat "Lalki" Prusa. Pożyczyłam go od siostry ciotecznej, która tak samo jak ja zakochała się w "Lalce" od razu, kiedy tylko zaczęła czytać :D
Na stosiku do przeczytania mam jeszcze "Zapiski dla zabicia czasu" Yoshidy Kenkō - fantastyczna rzecz do poczytania sobie i zastanowienia się przez chwilę nad światem w którym żyjemy i drobnymi miłymi rzeczami, które się w nim znajdują c: Też niestety przerwałam w połowie, ale na pewno skończę jak znowu stanę na nogi czytelniczo ^^
Ostatnio zmieniony przez Qoona (17-06-2021 o 17h08)
Parampampam,
Qoonę złapać to jest coś. Czytałaś ostatnio coś ciekawego? ^V^ A może masz ochotę jakąś książkę przeczytać? Za mną ostatnio chodzi to czytanie i chodzi, więc niedługo będę się zanurzać w "Zwiadowcach" i "Zakonie drzewa pomarańczy".
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (17-06-2021 o 16h57)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (17-06-2021 o 17h11)
Pożyczasz ludziom swoje rzeczy, czy im na tyle nie ufasz?
Leżę i się roztapiam. Poza tym jem lody i piję dużo wody
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-06-2021 o 17h11)
Jak często zdarza ci się z kimś pokłócić?
// Na pewno będę zasiedziałą staruszką, która zapuściła korzenie w jednym miejscu i źle znosi zmiany w otoczeniu. Od dziecka nienawidziłam wszelkich przemeblowań, nowych mebli, przemalowywania ścian na inny kolor itp. Z wiekiem mi to przeszło, ale nie mam najmniejszych wątpliwości, że na starość wróci z powrotem. Ale mimo to, mam nadzieję być wciąż sprawna i "młoda" umysłowo - chciałabym do końca życia uczyć się nowych rzeczy i wykorzystywać emeryturę na próbowanie się w ciekawych dziedzinach, których nie udało mi się doświadczyć wcześniej, np. może granie moimi pomarszczonymi i trzęsącymi się rękami na jakimś prostym instrumencie, to byłoby bardzo fajne :D
Ostatnio zmieniony przez Qoona (17-06-2021 o 17h19)
Jak wyobrażasz sobie swoją starość?
W zbyt dużym. Bardzo mocno przejmuję się opinią innych
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-06-2021 o 17h16)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (17-06-2021 o 17h15)
Czy uważasz, że ważne jest pierwsze wrażenie?
I to niejedna...
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (17-06-2021 o 17h23)
utknęła ci ostatnio w głowie jakaś piosenka?
//nerwus okropny ze mnie zwłaszcza za kółkiem, ale pracuję nad tym by zostać oazą spokoju i giga l00zakiem, bo tak właśnie należy żyć
Ostatnio zmieniony przez chochoł (17-06-2021 o 17h20)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (17-06-2021 o 17h24)
Jakiej rzeczy spróbowałeś w życiu, która okazała się być nie dla ciebie, ale nie żałujesz, że się o tym przekonałeś? Jest coś takiego?
// Jasne! Nie dość, że wyglądają stylowo, to jeszcze mogłabym wszędzie chodzić boso i stopy by mnie nie bolały uwu
Ostatnio zmieniony przez Qoona (17-06-2021 o 17h24)
chciałabyś mieć takie kopytka jak twoja gardzia? zakładając, że nie trzeba zakładać butów
//tak, zazwyczaj już parę minut po mam żenaduwę, bo tak się uniosłam niepotrzebnie, a mogłam podejść na chłodno i l00źno
Ostatnio zmieniony przez chochoł (17-06-2021 o 17h58)
Jeśli łatwo się denerwujesz to czy również łatwo się uspokajasz?
O nie nie nie. To totalnie nie dla mnie.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (17-06-2021 o 17h41)
Chciałabyś jeździć na motocyklu?
Trucizny. Z jadalnych rzeczy to do wszystkiego możnaby mnie pewnie przekonać. Jestem ciekawski
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-06-2021 o 17h27)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (17-06-2021 o 17h31)