Jest jakiś trend modowy, który uważasz za paskudny?
// Bosko! :D Wreszcie jestem pod odpowiednim kryształkiem c;
Ostatnio zmieniony przez Qoona (18-06-2021 o 21h40)
Strony : 1 ... 588 589 590 591 592 ... 1527
Jest jakiś trend modowy, który uważasz za paskudny?
// Bosko! :D Wreszcie jestem pod odpowiednim kryształkiem c;
Ostatnio zmieniony przez Qoona (18-06-2021 o 21h40)
Jak się czujesz w absyncie?
// Nie zastanawiam się nad tym. Raczej skupiam się na sobie niż na innych.
Ostatnio zmieniony przez Henrieta (18-06-2021 o 21h46)
Są jakieś ludzkie odruchy, które cię brzydzą?
Nierespektowanie mojej przestrzeni osobistej i nie słuchanie tego co mówię (mam na myśli określanie granic, co mi się nie podoba itp)
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (18-06-2021 o 21h43)
Ostatnio zmieniony przez Lyz (18-06-2021 o 21h47)
Jakie zachowanie chciałabyś, żeby było bardziej akceptowalne społecznie?
// Strasznie nie lubię robić rzeczy na ostatnią chwilę w pośpiechu i w stresie, dlatego zwykle staram się zacząć najwcześniej jak mogę i rozłożyć pracę w czasie.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (18-06-2021 o 21h45)
Odwlekasz obowiązki na ostatnią chwilę, czy realizujesz wszystko od razu?
@down Nie przypominam sobie.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (18-06-2021 o 22h04)
Czy jest jakiś wybór, który teoretycznie "utrudnił ci życie", ale ty jesteś z niego bardzo zadowolona?
// Nie słucham. Najwyżej, podczas jazdy samochodem, jeśli ktoś włączy.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (18-06-2021 o 22h05)
Słuchasz radia? Jeśli tak to jakiego najczęściej?
Ciężko mi podać konkretny utwór ale wzruszam się gdy oglądam sobie stare koncerty nieżyjących już artystów, których lubię.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (18-06-2021 o 22h04)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (18-06-2021 o 22h19)
Lubisz kawę mrożoną?
Orzechy, wiele rodzajów mięs, buraki, melony.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (18-06-2021 o 22h30)
Jest coś, co większości ludziom smakuje, a Tobie nie?
Pizza hawajska czy Laysy octowe (dokładnie Walkersy), ale znam też osoby, które przepadają za nimi, ogólnie zauważyłam, że to są zazwyczaj takie skrajności, albo ktoś bardzo lubi albo gardzi :p chociaż dodałabym też niektóre tzw. zamienniki mięsa, lubię wege kabanosy, ale spotkałam się z różnymi opiniami, w tym dużo negatywnych, a ja potrafię zjeść prawie całą paczkę na raz
Ostatnio zmieniony przez Deergod (19-06-2021 o 01h42)
Uczestniczyłeś kiedyś w pokazie mody? Co myślisz o takich pokazach?
Grałem. Teraz tylko wchodzę na forum
Nostalgia to piękna rzecz. Ciepło wspominam zaloty do Kentina i ból, że najfajniejszy facet jest gejem, drugiego najfajniejszego nie można podrywać i trzeciego też nie XD Jak na darmową gierkę dla nastolatek, to nie było tragedii, ale bez forum nie miałbym zapału do logowania się codziennie. Miła gierka, durna, ale miła
Ostatnio zmieniony przez Noku (19-06-2021 o 01h04)
Grasz/grałeś w Słodki Flirt? Co o nim myślisz?
// Ach, a więc Kentin umawiał się z nami w tym samym czasie, no co za człowiek! xD
Quizy lubię, są fajne do zabicia czasu. Wolę te zabawne, bo, o ile te poważne fajnie się wypełnia i wymagają jakiegoś zastanowienia się nad sobą, to ich wyniki w ogóle mnie nie przekonują. Nie wierzę, że są w stanie naprawdę powiedzieć coś wartościowego o człowieku.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (19-06-2021 o 01h14)
Lubisz bawić się w quizy osobowości? Wolisz te zabawne (jaką kanapką jesteś), czy poważniejsze (typu enneagram)?
Najbardziej lubię pytania, na które mogę odpisać coś więcej niż tak, nie lub nie wiem. Ale tak szczerze, to lubię jak jest różnorodnie, lubię czasem pomyśleć, a czasem się pośmiać
Ostatnio zmieniony przez Noku (19-06-2021 o 01h35)
Wolisz pytania bardziej osobiste, wymagające namysłu czy może luźne, na które można krótko, szybko odpowiedzieć?
/ Chyba takich typu "dokąd nocą tupta", "a skąd strażniczka wzięła taką burzę loków?" itp., czyli w sumie pytań, na które nie sposób znaleźć sensowną odpowiedź.
Ostatnio zmieniony przez Parrie (20-06-2021 o 21h34)
Jakich pytań nie lubisz?
Podobno wyglądam trochę strasznie XD Jestem ciepłą kluchą w rzeczywistości, więc to się zupełnie nie zgadza. Inni zakładają, że jestem nieśmiały i to akurat prawda.
Wydaje mi się też, że sporo osób zakłada, że jestem lesbijką (nie jestem)
I wyglądam na młodszego niż jestem
Ostatnio zmieniony przez Noku (19-06-2021 o 02h04)
Czy jest coś, co ludzie często zakładają na twój temat? Jeśli tak, to czy jest to prawda?
// Pegazem, przynajmniej mogłabym sobie polatać, bo jaki pożytek miałabym z roku a czole? U n U
/// Pffff, pewnie przez przypadek zniszczyłabym świat >.>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (19-06-2021 o 02h09)
Wolałabyś być pegazem, czy jednorożcem? edit @up mogłabyś czarować XD
@down Kiedyś: głównie nieodpowiednie, szemrane towarzystwo, a teraz: myślę że całkiem fajnych, rozgadanych ludzi.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (19-06-2021 o 02h11)
Jakich ludzi "przyciągasz"?
// Jest efektem losowego dopasowywania do siebie różnych przedmiotów z garderoby aż nie pojawi się zaczątek czegoś z potencjałem c:
Ostatnio zmieniony przez Qoona (19-06-2021 o 02h14)
Skąd pomysł na stylizację?
@down Chyba na kosmetyki i jedzenie xD
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (19-06-2021 o 02h24)
Na co wydajesz najwięcej pieniędzy?
Nie lubię zakupów ogółem, więc nie
Ostatnio zmieniony przez Noku (19-06-2021 o 03h35)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (19-06-2021 o 03h09)
Czy jest coś nad czym ostatnio rozmyślasz? Co to takiego?
// Aktualnie niestety nie, moje ukochane kitku, które było ze mną od trzynastu lat od niedawna nie żyje i dom jest pusty :(
Ostatnio zmieniony przez Qoona (19-06-2021 o 05h17)