Świętujesz Dzień Niepodległości? Jeśli tak, to w jaki sposób?
// Nie, w ogóle nie interesuję się historią
Ostatnio zmieniony przez Qoona (03-07-2021 o 22h50)
Strony : 1 ... 640 641 642 643 644 ... 1527
Świętujesz Dzień Niepodległości? Jeśli tak, to w jaki sposób?
// Nie, w ogóle nie interesuję się historią
Ostatnio zmieniony przez Qoona (03-07-2021 o 22h50)
Interesuje cię historia Polski?
Lubię taką z pizzerii
Ostatnio zmieniony przez Noku (03-07-2021 o 22h56)
Jeśli lubisz pizzę to jaką? Mrożoną, robioną przez pizzerię, czy może taką domową?
Yughh zbrodnia
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (03-07-2021 o 22h59)
Pizza z ananasem hot czy zbrodnia?
// Nikt nigdy nie słucha tego co mówię, cokolwiek bym nie powiedziała wiecznie jestem zlewana, co mnie oczywiście bardzo wkurza, z reguły idę do innego pomieszczenia, ale czasem się zdarza, że bardziej mnie to dotnie i wtedy zdarza mi się krzyknąć albo w coś uderzyć dla zwrócenia uwagi.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (03-07-2021 o 22h59)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (03-07-2021 o 23h10)
Zdarza ci się gestykulować przy opowiadaniu czegoś?
// Jakieś kanały z solucjami do gier, czasem zajrzę jak się z czymś męczę dłużej niż kilka dni a braknie mi pomysłu jak się za daną rzecz zabrać.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (03-07-2021 o 23h15)
Jakie kanały oglądasz na yt, albo jaka tematyka zwykle cię interesuje?
Niekiedy przesadny perfekcjonizm
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (03-07-2021 o 23h18)
Co jest twoją słabą stroną?
// Wytrwałość, nie wycofuję się w trudnych sytuacjach
Ostatnio zmieniony przez Qoona (03-07-2021 o 23h22)
Jakie są twoje mocne strony?
Niezależna, zdystansowana, ostrożna, szczera, lojalna
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (03-07-2021 o 23h33)
Jak opisałabyś się w pięciu słowach?
Koreańskiego, lepszego gotowania i angielskiego, jak również chcę zrozumieć astrologię wedyjską.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (03-07-2021 o 23h22)
Czego chciałabyś się nauczyć?
Overlord tom 11. Nie było w żadnym sklepie, a jak zamówiłem przez internet to dostałem informację, że nie mają na składzie ;-; Teraz czekam, może w końcu mi wyślą, byłoby fajnie
Ostatnio zmieniony przez Noku (03-07-2021 o 23h29)
Jest jakaś książka, którą bardzo chciałbyś przeczytać, ale nigdzie nie możesz jej znaleźć? Jaka?
// Szpilki, nie umiem w nich chodzić i uważam, że są niewygodne, a także wszelkie ubrania ze wzorem tie-dye, w ogóle mi się nie podobają.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (03-07-2021 o 23h36)
Jeżeli chodzi o garderobę i ogólną estetykę czy rodzaj ubrania, czego najbardziej nie lubisz i wręcz odrzucasz na starcie? W realu ofc
Nie mam nic przeciwko.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (03-07-2021 o 23h42)
Lubisz być w centrum uwagi?
Hejka, a nic nie zmajstrowałem, pilnowałem dziś kuzyna, który ma zapalenie ucha i próbowałem nauczyć go jak się smarka. Nie udało mi się. Jeśli wiesz jak wytłumaczyć dziecku koncept wydmuchania powietrza przez nos, a nie buzię, to możesz się podzielić, ja nie wiem już co robić
Ostatnio zmieniony przez Noku (03-07-2021 o 23h38)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (03-07-2021 o 23h39)
Jaka jest najpiękniejsza rzecz, jaką w życiu widziałaś?
Nie mam kogoś takiego. Jestem sobą, postępuje zgodnie ze swoimi zasadami i tym co czuję. Nie mam wzoru, który chcę naśladować.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (03-07-2021 o 23h41)
Jest ktoś, kto jest dla ciebie autorytetem? Kto nim jest?
// W malarstwo. Uważam, że to świetna dziedzina sztuki i lubię czasem oglądać albumy malarskie z dziełami danego artysty kiedy przeglądam książki w Empiku, ale w rzeczywistości najbardziej podoba mi się sama idea bycia pretensjonalnym koneserem sztuki zwiedzającym muzea w wolnym czasie niż sama sztuka. Chyba mam na nią po prostu za małą wrażliwość i, o ile miło jest mi popatrzeć przez chwilę na jakieś ciekawe dzieła, to jednak najczęściej nie potrafię wyczytać z nich głębszego przekazu i szybko po obejrzeniu jestem już znudzona :<
Ostatnio zmieniony przez Qoona (03-07-2021 o 23h48)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (03-07-2021 o 23h46)
Byłaś przedstawiona jako wzór do naśladowania? Co zrobiłaś żeby sobie na taki tytuł zasłużyć?
Tylko niektóre rzeczy mnie ekscytują, ale jeśli dobrze trafię to mam super nastrój przez długi czas
Ostatnio zmieniony przez Noku (03-07-2021 o 23h44)
Łatwo się ekscytujesz?
Nie, ale miałam sporo fajnych pytań przy których mogłam się rozpisać. Były też takie, które się często powtarzały swego czasu i dlatego je pamiętam.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (03-07-2021 o 23h52)
Dostałaś w tym wątku jakieś pytanie, które szczególnie wyryło ci się w pamięć? Jak brzmiało?
// Zwykle nie, ale robię to kiedy jest mały ruch w wątku i czekam na odpowiedź na swoje pytanie.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (03-07-2021 o 23h53)
Zdarza ci się czytać odpowiedzi na pytania, które niekoniecznie ty zadałaś?
// Mój telefon, iPhone 12 pro max, jest złoty i bardzo fajny.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (04-07-2021 o 00h08)
Gdybyś miała wybrać, jaki byłby twój ulubiony przedmiot, jaki na ten moment posiadasz?
// Etyka, mój nauczyciel jest ogromnym ekscentrykiem - grupa, która chodzi na jego zajęcia nie jest bardzo duża, ale cała jest jego fanklubem. Fantastyczny człowiek, zaraża pasją do filozofii!
Ostatnio zmieniony przez Qoona (04-07-2021 o 00h18)
Jaki jest Twój ulubiony przedmiot w szkole?
W sumie musiałaby opisać całą szafę haha. Ubieram się raczej elegancko, trochę pod styl dark academia?¿ moje ulubione ciuszki to koszule, dół garderoby z wysokim stanem, półgolfy.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (04-07-2021 o 00h29)
Jak wyglądają twoje ulubione ubrania?
Nie pamiętam. Teraz mam 135
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-07-2021 o 00h35)