Planujesz wyjeżdżać gdzieś na wakacje?
Żałuję, że wcześniej nie mówiłem o swoich problemach, że nie prosiłem innych o pomoc i starałem sam sobie radzić
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-07-2021 o 16h32)

Strony : 1 ... 683 684 685 686 687 ... 1527
Planujesz wyjeżdżać gdzieś na wakacje?
Żałuję, że wcześniej nie mówiłem o swoich problemach, że nie prosiłem innych o pomoc i starałem sam sobie radzić
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-07-2021 o 16h32)
Czego żałujesz?
// Obecnie? Ściągam całą rodzinę na dłuugą podróż pociągiem, bo chciałabym się spotkać z osobą, którą bardzo lubię :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (15-07-2021 o 16h38)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (15-07-2021 o 17h08)
Jakie gierki kupiłaś i kiedy to jedzenie podesłać, żebyś z głodu nie umarła?
// Nie, nie robię tego.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (15-07-2021 o 16h55)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (15-07-2021 o 16h42)
Jeśli szukając informacji nie znajdziesz czegoś w Internecie to czy zawzięcie szukasz po książkach czy odpuszczasz?
// pierwszą rzeczą która przyszła mi na myśl czytając twoje pytania to te koty z filmików internetowych, którym nie wychodzi skok xD nie żebym często oglądała takie rzeczy ale mnie bawią takie "wypadki" zwierzaków.
Ostatnio zmieniony przez Igris (15-07-2021 o 16h43)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (15-07-2021 o 16h51)
Jaki jest sekret ładnego rysowania w paincie?
Nie lubię banów. Wydają mi się niemiłe z założenia. I fancluby postaci z Eldy mnie nie interesują
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-07-2021 o 18h07)
Najgorszy/najnudniejszy wątek na starym forum według ciebie?
// Nie, nie czuję takiej potrzeby na razie
Ostatnio zmieniony przez Qoona (15-07-2021 o 16h54)
Czy szukasz pracy na wakacje?
praca w sieciówce odzieży sportowej
Ostatnio zmieniony przez falafel (15-07-2021 o 18h35)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (15-07-2021 o 17h58)
Dasz znać co myślisz o the last of us jak już przejdziesz?
// Sama sobie jestem inspiracją.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (15-07-2021 o 18h01)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (15-07-2021 o 18h41)
czwarty dzień tygodnia, a ty już płoniesz jak pochodnia? Co będzie w piątek?
Kompletnie nie :< Nawet teraz jestem chory, a wszyscy myślą, że zdrowy.
Ostatnio zmieniony przez falafel (16-07-2021 o 01h16)
Umiesz udawać chorego?
Lubię. Moja rodzina jest dość nietypowa, bo nie odwala żadnych głupot. Większość moich bliskich krewnych jest w porządku i mogę z nimi normalnie porozmawiać. Plus zgadzamy się co do kilku tematów, więc na spotkaniach rodzinnych łatwo o zażegnanie konfliktu zmieniając na to temat. Jest git. Czasem mnie irytują, ale jest git
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-07-2021 o 19h54)
Lubisz swoją rodzinę?
// Szanowanie siebie nawzajem i nie narzucanie sobie nawzajem własnych światopoglądów.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (15-07-2021 o 19h56)
Co jest według ciebie najważniejsze w rodzinie?
Nie wiem w sumie, nie przywiązuję dużej wagi do swojego wyglądu. Moja twarz jest ładna moim zdaniem. Ramiona są spoko. Lubię swój wzrost.
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-07-2021 o 20h00)
Co lubisz w swoim wyglądzie?
// Zazwyczaj tak, ale radzę sobie z tym coraz lepiej. W ostatnie Święta na przykład, kiedy zaczęłam być zmęczona siedzeniem przy rodzinnym stole przeprosiłam osoby, obok których siedziałam mówiąc, że idę troszkę odpocząć i wyszłam do innego pokoju posiedzieć w ciszy i pooglądać swoje prezenty. Wróciłam dopiero jak już się znudziłam. Niby taka drobna rzecz, a jednak czasem wydaje się straszna, bo przecież nie wypada, a bardzo pomaga!
Ostatnio zmieniony przez Qoona (15-07-2021 o 20h06)
Czy ciebie też męczą spotkania w dużym gronie osób? Jeśli tak, to jak sobie z tym radzisz?
Może nie dialog, ale kocham cytaty ze starych polskich komedii. Między innymi "to jest kiosk, ja tu mięso sprzedaję" czy "parówkowym skrytożercą mówimy stanowcze nie"
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-07-2021 o 20h07)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (15-07-2021 o 20h21)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (15-07-2021 o 21h25)
Jakie są twoje ulubione nicki spotkane na wolności na Eldaryi?
// Moim zdaniem to nie ma tak, że być komarem jest dobrze, albo że niedobrze. Gdybym miała powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałabym, że ludzi. Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłam, kiedy byłam sama, i co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się nam rozwijać. Ja miałam szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłam, i dziękuję życiu! Dziękuję mu; życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość! Wielu ludzi pyta mnie o to samo: ale jak ty to robisz, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste! To umiłowanie życia. To właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład buduję maszyny, a jutro – kto wie? Dlaczego by nie – oddam się pracy społecznej i będę, ot, choćby, sadzić... marchew.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (15-07-2021 o 20h14)
Jak to jest być komarem?
czekałam na ten monolog ♥
Kiedyś nie jadłam wcale szynki, sałaty, ogórka no właściwie nic typowo na kanapkę, teraz zjem.
Ostatnio przestał przeszkadzać mi smak bananów, ale nie powiedziałabym, że lubię. Zjem, bo mogę, że tak to ujme xd
Ostatnio zmieniony przez Shairan (15-07-2021 o 20h15)
Czego nie lubiłaś jeść, a teraz za tym przepadasz?
Cisza to mój ulubiony dźwięk, zdecydowanie najwięcej czasu w niej przebywam i bardzo ją sobie cenię.
Czy przeszkadza ci cisza?
Nie wiem, bo nie mam poczucia czasu, ale długo. Nigdy nie umiem się zdecydować i nie wiem co mam w jakim kolorze, więc jest mnóstwo klikania
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-07-2021 o 20h26)