Trochę nie ogarniam. Chodzi o słuchanie jednej w kółko za jednym posiedzeniem?
Bo w takim wypadku to dwa-trzy razy, więcej po prostu nie ma sensu
Ostatnio zmieniony przez Deergod (20-07-2021 o 22h18)

Strony : 1 ... 709 710 711 712 713 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Deergod (20-07-2021 o 22h18)
Ile maksymalnie za jednym razem jesteś w stanie słuchać danej piosenki aż ci się znudzi?
// Nie, nie byłabym w stanie się na taka umówić.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (21-07-2021 o 10h33)
Byłabyś w stanie umówić się na randkę przez internet? A może byłaś kiedyś na takowej?
Wiesz co... Należeć do fandomu to trochę zbyt dużo powiedziane. Swego czasu ogromnie się angażowałam w wielu społecznościach, ale od dość dawna ta moja działalność jest mocno ograniczona.
Teraz jak już, to przeglądam arty z moich ulubionych serii, muzyków... I jakoś to leci. :]
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (20-07-2021 o 23h05)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (20-07-2021 o 23h26)
Jesteś osobą otwartą jeśli chodzi o jakieś rozrywki typu koncerty? Na występ którego artysty byś mógł pójść i dlaczego? Kierowałbyś się ilością widowni przy wyborze?
W ostatnim czasie około 2 lub 4.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (22-07-2021 o 13h16)
O której przeważnie kładziesz się spać?
Yup, ma. A co się tyczy tego czy wygodnie w nich chodzić - nie wiem.
Obstawiam że niezbyt.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (21-07-2021 o 12h25)
Postać z twojej sygny ma kryształowe ogony? Myślisz że wygonie chodzić z czymś tak ciężkim? ;p
cusz od 7 lat jestem w związku i nie miałam za bardzo kiedy ;p nie znam osobiście osób które znalazły tak drugą połówkę ale wiem że się da, znam natomiast takie które połączyło granie w strzelankę czy takiego Metina. Wszystko ma sens c: tylko potrzeba szczęścia
Ostatnio zmieniony przez Mystification (21-07-2021 o 09h26)
Korzystałaś kiedyś z aplikacji randkowych? Myślisz, że warto z nich korzystać?
Mój ulubiony kolor to szary. Kojarzy mi się z mgłą, elegancją, szkicami i z melancholią
Ostatnio zmieniony przez Noku (21-07-2021 o 10h43)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (21-07-2021 o 10h57)
Jest coś co lubisz robić ale jednocześnie cię to denerwuje?
// A zbieram (: Takie średniej wielkości kosze wiklinowe na bieliznę mam wypełnione po brzegi aż trzy, w sumie to nawet mi się w nich nie mieszczą i walają po szafie, to nie wiem ile ich tam może być...Jakieś 100/150? Jak mi się będzie chciało kiedyś policzyć to Ci powiem, o.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (21-07-2021 o 10h41)
Dalej zbierasz kolorowe skarpetki z ciekawymi wzorami? Jak dużą masz kolekcję?/
jaka odpowiedz gdzie mów mi natychmiast
Ostatnio zmieniony przez Mystification (21-07-2021 o 10h44)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (21-07-2021 o 10h53)
Napisać sobie na czole instytucja charytatywna? xD
// A to taki inside joke trochę, związany z moim wątkiem zamówieniowym, powiedzmy, że ludzie wymagają niewiadomo czego a ja kurczę nawet za to opłat nie biorę, jeszcze mi się oberwie, bo ktoś dostał z gifem a ktoś nie a przecież liczył na ruchomą (już pomijając, że dostaję gify jakości kapcia i dwie sceny, które nawet jakbym chciała złączyć to nijak będą do siebie pasować, nie jestem cudotwórcą a w regulaminie nie uwzględniłam, że takowe wykonuję) albo pretensje, bo nie takie kolory. Co z tego, że nad jedną pracą siedzę od 4 do 7 godzin, sama wszystko robię od zera: wyszukuję na nowo zdjęcie, bo podrzucą ze słabą jakością, albo z narzuconą koloryzacją, której nie ściągniesz i pracy z tym nie zrobisz, wytnę sama, bo wygląda jakby było wyszarpane psu z gardła, dobiorę tekstury, napis, koloryzacje, ale co tam, ważne, żeby mi humor zepsuć. Dawno się nie spotkałam z taką niewdzięcznością.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (21-07-2021 o 10h52)
Czemu jesteś instytucja charytatywna? :o
Względnie, trochę mi się zdrowie sypło jak przyjęłam pierwsza dawkę szczepionki, ale tabsy zaczęły dzialac i dzisiaj jest juz lepiej. No i za miesiąc wracam do Polski!! I mam już mieszkanie zarezerwowane!!! I DID IT, IM GONNA CRY WHEN I'LL BE THERE, I SWEAR
Ostatnio zmieniony przez Foggy (21-07-2021 o 10h47)
Jak życie?
/ Super <3
// Właściwie głównie wyczekuję urlopu (zapisałam się na tatuaż i rozjaśniam refleksy, nie mogę się doczekać, yay), jestem już strasznie przemęczona. Dużo gram, czytam, oglądam the office i nadrabiam życie
A jak u Ciebie? Dawno Cię nie widziałam tutaj
Rozkoszna alkoholizacja, podpisanie umowy z notariuszem, spacer z moim pieskiem, bo już jest siwą babcią i chce mi się płakać, że mnie przy Niej nie ma, a potem wyjeżdżam na tydzień do Tatr, mam ambicje, żeby zdobyć Rysy, cały czas pracuję nad kondycją, żeby udowodnić sobie, że dam radę.
Później będzie dużo odpoczynku, więcej alkoholizacji, różne wyjazdy na imprezy masowe, o ile się odbędą i ogarnianie rzeczy związanych z mieszkaniem ^^
Ostatnio zmieniony przez Foggy (21-07-2021 o 11h35)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (21-07-2021 o 11h04)
Dzisiaj będziesz grzecznym użyszkodnikiem?
// Powodzenia, trzymam kciuki mocno! <3
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (21-07-2021 o 11h50)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (21-07-2021 o 11h46)
Zmieniasz pracę? Gdzie chciałabyś pracować?
/ kibicuję, żeby się ułożyło!
Oj, chyba nawet musisz, bo tutaj prawie nic nie piłam, a najpierw trzeba opić powrót z rodzinką i dwoma paczkami znajomych, potem mam do nadrobienia dwie parapetówki i jeszcze swoją własną, nadrobić urodziny, no ja ogólnie nie będę trzeźwa chyba do grudnia, hahaha xD
Ostatnio zmieniony przez Foggy (21-07-2021 o 11h53)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (21-07-2021 o 12h26)
Sea, słyszałaś o gierce "Kena: Bridge of Spirits"?
// Czarnym, białym i niebieskim.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (21-07-2021 o 11h58)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (21-07-2021 o 12h02)
Co Cię ostatnio striggerowało?
To, że coraz lepiej idzie mi praca nad systematycznością, że od trzech tygodni trzymam michę i schudłam cztery kilogramy odkąd zaczęłam ćwiczyć, i wciąż mam werwę by to wszystko ważyć i liczyć. I to, że dostałam ciacho na urodziny, kupne, bo kupne, ale to było bardzo kochane.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (21-07-2021 o 12h10)
Co ciebie ostatnio ucieszyło?
/uwu, trzymam kciuki
Już nie, właśnie zmieniłem.
Ale to była Baal z Genshina, bogini nieśmiertelności, teraz jest San Lang z Heaven Official's Blessing.
Ostatnio zmieniony przez falafel (21-07-2021 o 12h11)