Eksperymentujesz z innymi kolorami, czy trzymasz się sprawdzonej kolorystyki?
Hej, Noku!
Wpadły jakieś nowe komiksy? :D
Jestem zadowolona, ale dalej nie potrafię się przestawić na tablet z ekranem. Mam XP-Pen Artist Pro 15.6 cala i jest ZA DUŻY XDDD jezu, dobrze, że nie wzięłam 22 cale, jak początkowo planowałam, bo bym chyba umarła z rozpaczy. Okazało się, że jednak nie potrzebuję aż tyle przestrzeni roboczej i ogólnie wkurza mnie, że za każdym razem, gdy chcę z niego korzystać, to muszę od nowa instalować sterowniki (ZA KAŻDYM JEDNYM RAZEM), bo mój SAI ma z tym tabletem jakiś problem (pozostałe programy działają bez problemu) i po wyłączeniu laptopa przestaje go rozpoznawać i nie mam kontroli nacisku, także to ciągle bawienie się ze sterownikami strasznie mnie odstręcza od rysowania. Ale poza tym tablet jest całkiem przyjemny w użytkowaniu. Odpowiednia dla mnie ilość guzików funkcyjnych, wygodne piórko, dobra wykrywalność nacisku. Tyle, że mam duży problem z zabieraniem go ze sobą, bo nigdzie się nie mieści. W końcu kupiłam plecak na laptopa 17 cala, a i tak tablet ledwo wszedł, więc bardzo często zmuszona jestem zostawić go w domu, kiedy gdzieś wyjeżdżam. Ogólnie tablet fajny, ale poleciłabym wielkość 12 cali.
Ostatnio zmieniony przez Markiz (25-07-2021 o 18h58)