Które anime mogłabyś umieścić w swojej topce?
Kukurydza, a kukurydzę mogę śmiało dodać do większości potraw, jest dobrym uzupełnienie.
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (02-08-2021 o 12h28)
Strony : 1 ... 763 764 765 766 767 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (02-08-2021 o 12h28)
Jakie jest Twoje ulubione warzywo i co potrafisz z niego przyrządzić?
/Od kilku lat wakacje dla mnie zawsze wyglądają jakoś inaczej. Nie mam takiego utartego schematu, tak więc i rzeczy, które lubię się zmieniają. W te wakacje na przykład doceniam bardzo każdy dzień wolny i staram się go aktywnie wykorzystać, czy to wyjść w góry, czy na basen. Znudziło mi się już to siedzenie w domu, choć bywają takie dni, że mam lenia i spędzam cały dzień przed kompem, ale to raczej sporadyczna sytuacja i na pewno wygląda to inaczej niż jeszcze kilka lat temu, gdy było to moją główną rozrywką.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (02-08-2021 o 12h45)
Co najbardziej lubisz robić w wakacje?
Tak, będę robić redesigny swoich OCek, spróbuję je wszystkie upchnąć obok siebie, żeby były ładne refki. I chcę poćwiczyć rysowanie min i póz. I może spróbuję porobić więcej rzeczy z lineartem. Zobaczymy. Zawsze mam w zapasie kilka szkiców, które mogę dokończyć, więc pomysłów nie zabraknie :D
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-08-2021 o 14h01)
Masz jakieś rysownicze plany w najbliższym czasie? Chciałbyś potrenować rysowanie czegoś lub masz jakieś pomysły na zrobienie czegoś na nowym tablecie?
A sama nie wiem, powiedzmy to, że zjadłam dobrego batona, dawka cukru potrafi mi trochę poprawić nastrój.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (02-08-2021 o 14h40)
Co cię ostatnio uszczęśliwiło?
// Na kompie! bo na steam dostałam uwu
/ oki <3
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (02-08-2021 o 14h04)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (02-08-2021 o 14h32)
Boisz się jak grasz w horrory, czy cię nie ruszają?
To przychodzi po zmroku. Bardzo mi się podobał, bardzo w moim stylu. I Piła była nawet fajna, ale chyba nie na tyle, żebym ją uznał za mój ulubiony film
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-08-2021 o 14h53)
Masz ulubiony film, który zalicza się do horrorów?
// Nah, nie lubię.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (02-08-2021 o 15h42)
Tak ogólnie lubisz horrory czy nie bardzo?
/Horrorów, Komedii romantycznych i dokumentalnych o tematyce drugiej wojny światowej, chociaż ogólnie nie jestem jakoś specjalnie wybredna jeśli chodzi o filmy.
/Znam ale niestety niezbyt dobrze i nie kojarzę zbyt wielu jego utworów. Ogólnie mój stary nick był chyba nieco mylący bo chociaż bardzo lubię Charlesa Baudelaire to jednak lepiej znam polską poezję trzeba było się nazwac Gałczyński lub Kochanowski xd
Ostatnio zmieniony przez Skaen (02-08-2021 o 15h03)
Jakich filmów nie lubisz oglądać?
Katar mnie męczy. Nie wiem, czy to z klimy, czy znów te pierońskie kwiotki mamie na balkonie kwitną.
Jeśli chodzi o kanały, zawsze będę polecała mietczyńskiego i Dramcię. Jak mi smutno, oglądam jak mietczyński wychwala Makłowicza.
Ostatnio zmieniony przez Shairan (02-08-2021 o 14h50)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (02-08-2021 o 15h25)
Oglądasz jakieś kanały o tematyce kryminalnej? Jeśli tak to jakie i czy jest jakaś sprawa, która Cię zainteresowała w ostatnim czasie?
Jako pierwsze przychodzą mi do głowy takie które pokazują inne kultury, kraje, religie i o tematyce kryminalnej. No ale pewnie dotyczące różnych innych tematów też by mnie mogły zainteresować ciężko mi teraz jakoś bardziej precyzyjne odpowiedzieć.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (02-08-2021 o 15h18)
Jakie filmy dokumentalne uważasz za ciekawe?
Staram się unikać kłopotów, ale skłamałbym gdybym powiedział, że nigdy nie przeskakiwałem przez płot żeby wbić na cudze osiedle XD Poważniejszych problemów nigdy nie miałem, co najwyżej nakrzyczała na nas jakaś starsza pani, że za bardzo hałasujemy podczas naszych zabaw
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-08-2021 o 15h24)
Masz/miałeś tendencję do pakowania się w kłopoty, czy raczej trzymasz się z dala od wszelkich dziwnych akcji?
/Tak, ogromny. Nie lubię, gdy ktoś rusza moje rzeczy przede wszystkim dlatego, że boję się, że mi coś zniszczy i potem ja będę musiała się z tym bujać.
@Sea, jakaś tam jest. Problem może nie został wyeliminowany, ale na pewno nie rzuca się już tak bardzo w oczy.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (02-08-2021 o 15h33)
Czujesz dyskomfort gdy ktoś inny rusza/korzysta z twoich rzeczy np. z twojego telefonu?
Też słucham tych, które wymieniałaś ale poza nimi lubię Karolinę Annę i ostatnio też trafiłam na jakiś mały, kryminalny kanał, ale nie mogę go znaleźć, jak mi się uda to edytuje.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (02-08-2021 o 15h43)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (02-08-2021 o 15h48)
Co to za cudo na głowie i ile nad tym siedziałaś?
/Grałam i w bilard, i w kręgle. Tak, uwielbiam takie gry! Rywalizacja jest dla mnie czymś bardzo naturalnym i potrzebnym do rozwijania własnych umiejętności, nawet w takich mini-gierkach.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (02-08-2021 o 15h45)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (02-08-2021 o 15h44)
Umiesz jeździć na nartach?
// Nie będę, zreszta od dawna jestem na syfie tylko na forum, tak to będę mieć okazje, żeby się ostatecznie usunąć, zwłaszcza, że i tak już bywam sporadycznie raczej.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (02-08-2021 o 15h54)
Będziesz grać w nowego syfa gdy już się pojawi?
Na nartach umiem, a na snowboardzie jechałam tylko raz i przywaliłam w płot, więc tak widać nie.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (02-08-2021 o 15h58)
A Ty umiesz jeździć na nartach? Albo na snowboardzie?
/Wiem, jakim jestem człowiekiem, co potrafię, co przeszłam, jaką drogą podążam. Mam ułożone w głowie, w życiu. Dbam o siebie i swoje relacje każdego dnia. Mam jednocześnie świadomość tego, że jeszcze dużo przede mną, dużo jeszcze do nauki (z każdej dziedziny życia). I dzięki temu mam siłę i motywację.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (02-08-2021 o 15h57)
Skąd bierzesz swoją pewność siebie?
Jestem w dość trudnej i skomplikowanej dla mnie sytuacji, no ale staram się, żyję sobie, pozwalam sobie na popełnianie błędów i nie wyrzucanie sobie, że jestem głupi.
Ostatnio zmieniony przez falafel (02-08-2021 o 15h57)
Co tam u Ciebie? Coś nowego w życiu? :3
@Falafel - no cio ty, nie jesteś głupi, pisząc czy czytając Cię na forum byłby to chyba ostatni epitet, jaki przyszedłby mi do głowy opisując Ciebie :3
// Niezbyt zdrowe tbh. Nigdy nie czułam się dobrze sama z sobą. Ciągle kompleksy, zawód. Zdaję sobie sprawę, że często za wysoko podnoszę poprzeczki, ale i tak mam do siebie pretensje, jak coś nie wyjdzie. Nigdy nie czułam się dobrze w swoim ciele i nie wiem, czy i kiedy mi się to zmieni ;/
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (02-08-2021 o 16h07)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (02-08-2021 o 16h02)
Kłócisz się czasami sama ze sobą?
// Teraz już raczej nie. Spodziewam się wszystkiego po ludziach.
Ostatnio zmieniony przez Aruna (02-08-2021 o 16h03)