Jaki masz ulubiony dodatek do simsow?
// Nie, nie gram, jak już wspominałam kilkakrotnie tutaj, nienawidzę simsów.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (02-08-2021 o 21h28)
Nie, Szczecin nie leży nad morzem. I live there so I know.

Strony : 1 ... 766 767 768 769 770 ... 1527
Jaki masz ulubiony dodatek do simsow?
// Nie, nie gram, jak już wspominałam kilkakrotnie tutaj, nienawidzę simsów.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (02-08-2021 o 21h28)
A Ty, grasz w Simsy? Jaka jest jedna rzecz, której Ci w nich brakuje i byś ją dodała?
/Ciszy :3
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (02-08-2021 o 21h10)
Czego aktualnie słuchasz?
/Nie, w realnym świecie nie ubieram się w sukienki i nie maluję się xD
Ostatnio zmieniony przez FujiMen (02-08-2021 o 21h18)
Czy Twój eldaryowy styl oddaje Twój w realnym świecie?
/Nie znam się za bardzo na muzyce, mam kilka ulubionych utworów, ale raczej są takie do potańczenia czy żywego pośpiewania. Dziś jestem trochę zaniepokojona, ale też pełna nadziei, wspierająca i oczekująca. Jednakże żaden smutnawy kawałek by tutaj nie pasował.
No i generalnie rzecz ujmując ja muzyki nie słucham prawie w ogóle, bo potem jak mi jakaś utknie w głowie, to mam problem z zaśnięciem.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (02-08-2021 o 21h16)
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (02-08-2021 o 21h27)
czego nie umiesz, a chciałabyś umieć? I czemu tego nie umiesz skoro chcesz umieć?
@down język niemiecki, nadal go nie umiem
Ostatnio zmieniony przez Floy (02-08-2021 o 21h37)
Czego nauka sprawia/sprawiała Ci największa trudność?
/Hiszpańskiego, lepiej rysunku, większej asertywności i lepszej umiejętności komunikacji z ludźmi. Jeżdżenie konno też by było fajne w sumie. I ogólnie znajomość nie tylko hiszpańskiego ale innych języków, lubię brzmienie wielu z nich, fajnie byłoby się umieć komunikować z ludźmi w ich rodzimych językach ale jestem noga z nauki gramatyki, więc średnio to widzę.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (02-08-2021 o 21h37)
Czego chciałabyś się nauczyć?
// Taki, który nie obraża mojej inteligencji.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (02-08-2021 o 21h36)
To w takim razie jaki typ gier jest dla ciebie odpowiedni?
/Moje guilty pleasure, Candy Crush
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (02-08-2021 o 21h33)
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (02-08-2021 o 21h41)
Z jakich aplikacji na telefonie korzystasz najczęściej?
// Pewnie tak, dziwi mnie np jak można innym podlizywać się dajmy na to na takich komplementach, ale jak ja przykładowo dodam posta to jest cisza, chociaż no nie wiem, wydaje mi się, staram się być miła dla innych, pewnie, nie zawsze wychodzi, ale z reguł gryzę się w język, najwidoczniej niewystarczająco się podlizuje, albo staram, nie wiem, nagle jakby wszyscy przestali mieć coś do powiedzenia a tacy elokwentni jeszcze kilka postów wyżej byli.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (02-08-2021 o 21h44)
czy jest coś co jest dla ciebie dziwne, a dla innych normalne/zwykłe?
@down ona nie istnieje to jest poziom mułu i wodorostów
Ostatnio zmieniony przez Floy (02-08-2021 o 21h44)
W jakim stanie jest Twoja kondycja?
/W kwestii eventów mogę wypowiadać się tylko na temat strojów, które chciałabym z nich uzyskać, ponieważ tylko w takim celu je przechodzę. Czego więc brakuje mi w szafie? Myślę, że większej ilości motywów roślinnych. Mogłoby zostać zorganizowane jakieś święto przyrody, gdzie dostalibyśmy wiele wzorzystych i kolorowych elementów.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (02-08-2021 o 21h54)
Jakbyś miała możliwość stworzyć event według własnego uznania to w jakie klimaty byś poszła?
// Nie lubię jak się mnie łapie za słówka. Jakby no może niejasno się wyraziłam, ale niektóre posty to takie aż wychodzenie sobie w tyłek, skoro można tak, to można też nie traktować mnie jak jakiegoś robaka, jasne, nie ma nic złego w byciu miłym dla innych, po prostu jestem zirytowana całą tą sytuacją.
I nie, nie ubolewam, przeszkadza mi coś innego.
Nie chcę robić dramy, ale też jestem człowiekiem i przykro mi się robi, kiedy reszta użytkowniczek traktuje mnie jak jakąś trędowatą, bo jak napiszę post to potrafi być cisza nawet po kilka dni, ale jak ktoś się już łaskawie zlituje to wszyscy sobie tak słodzą i wtedy posty lecą co sekundę że aż cukrzycy można dostać, no sorry, że nie jestem tak fajna jak niektórzy, że aż nie można mi nic miłego napisać. Niby na forum taka przyjazna atmosfera a ja nie czuję się tu mile widziana. I nie mówię już tylko o tym wątku, czasem jak o coś kogoś zapytam to też muszę znosić humorki, ale jak ja komuś odpiszę w ten sam sposób to o jezu, jaka jestem niemiła.
/ Ciekawe jaki powód, ale whatever, nie chce mi się ciągnąć tej głupiej dyskusji. Zwłaszcza, że sama nie należysz do osób, które odnoszą się do mnie z szacunkiem, ale wyjeżdżać mi z tekstem, że to ja jestem problemem potrafisz, milutko.
Akurat twoja sympatia jest dla mnie zbędna.
[usunięte przed moderatora]
Na forum obowiązuje pełna kultura - nie wolno używać niecenzuralnych i obraźliwych słów/stwierdzeń! / Błękitna
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (02-08-2021 o 22h11)
Dlaczego uważasz, że skomplementowanie kogoś to podlizywanie się? I dlaczego w takim razie ubolewasz, że nikt nie "podlizuje się" Tobie?
edit. No widzisz, widocznie trzeba mieć powód. I nie złapałam cię za słówko, tylko spytałam wprost o to co sama napisałaś ciut wyżej. Na siłę nic nie ugrasz, taka prawda. Jeśli komuś nie spodobał się sposób, w jaki mu na przykład tutaj odpowiadasz na pytania, no to ciężko, żeby z takim czystym sumieniem cię skomplementował w innym wątku. Tak to wygląda. Nie chcę rozwiązywać takich "sporów" na forum, jeśli chcesz, to zapraszam na pw
edit2. No i widzisz, jedyną osobą wprowadzającą negatywną atmosferę tutaj jesteś ty. Chciałabym, żebyś wskazała, w którym momencie odniosłam się do ciebie bez szacunku, ale skoro ta dyskusja jest taka "głupia" to nic tu po mnie Ale nie oczekuj proszę, że ludzie będą do ciebie pałać sympatią, gdy zachowujesz się w taki sposób.
edit3. Moja jak i wielu innych użytkowniczek, kogo chcesz oszukać? xDD
/Nie mam ulubionego cytatu
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (02-08-2021 o 22h09)
Masz swój ulubiony cytat?
Całkiem dobrze. Udało mi się zrobić wszystko co było do zrobienia. Tylko choroba mojego kotka trochę mnie zmartwiła. Teraz mały czuje się już lepiej na szczęście
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-08-2021 o 22h13)
Jak oceniasz swój dzisiejszy dzień? ^^
edit. zdrowia dla kitku!
/Wspaniale! Jestem coraz bliżej ukończenia studiów pierwszego stopnia, ten rok akademicki skończyłam z bardzo wysokim wynikiem, dbam coraz bardziej o swoje zdrówko, byłam na wakacjach, z chłopem się układa pięknie. Oby więcej takich lat
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (02-08-2021 o 22h18)
A Ty jak oceniasz do tej pory ten rok?
/Ooo to super!
/W sumie od zawsze coś tam bazgrałam, ale częściej odkąd kupiłam tablet po maturach, to będzie jakieś 5-6 lat? (Jezu jak ten czas zapiernicza xD) Chociaż tak faktycznie poważniej zaczęłam się do tego przykładać od zeszłego roku bo zaczęłam studiować jakieś podręczniki, oglądać tutoriale, robić więcej ćwiczeń etc^^
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (02-08-2021 o 22h24)
Widziałam Twoje prace w wątku artystycznym. Od jak dawna malujesz?
/Może mnie u mnie, ale w najbliższym otoczeniu - chłopak zrobił sobie podkładkę chłodzącą do laptopa z małej tablicy korkowej i pinezek xD Wygląda to śmiesznie, jak na przykład do mnie przyjeżdża i poza plecakiem wyciąga też to i z tym idzie i nikt nie wie po co właściwie ktoś miałby nosić przy sobie tablicę korkową xD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (02-08-2021 o 22h30)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (02-08-2021 o 22h43)
Czy jesteś w stanie powiedzieć, że naprawdę kochasz samą siebie i doceniasz to, jaka jesteś?
/Survivalowiec ze mnie żaden, wstyd się przyznać, nigdy się tym jakoś nie interesowałam. Ale mam w domu pokaźnej ilości sprzęt "przetrwaniowy", bo moja mama go nagromadziła w razie "w" no i z krzemieniem już nie miałabym problemu, by rozpalić ogień (przynajmniej tak mi się wydaje) xD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (02-08-2021 o 22h43)
Masz jakieś zdolności "przetrwaniowe"? Na przykład rozpalanie ogniska, rozpoznawanie jadalnych roślin czy coś takiego
Teraz jestem na telefonie, to bez przybliżania się nie da xd A na laptopie zwykle mam na 110%
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-08-2021 o 22h48)
Korzystasz z forum na komputerze takim, jakie jest oryginalnie, czy trochę je sobie "oddalasz" używając skrótu Ctrl + "-" ?
/Nigdy poważnie. Unikam wszelkich sytuacji, w których mogłabym się mocno uszkodzić xD Moją największą kontuzją był złamany mały palec u którejś z rąk, ale teraz już nawet nie pamiętam, której. Było to w pierwszej technikum, w ostatni WF przed wakacjami Z dziewczyną, która mnie tak urządziła dziś studiuję i się przyjaźnimy xD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (02-08-2021 o 22h52)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (02-08-2021 o 22h56)
Czy tatuaże to Twoja bajka? Chciałabyś sobie kiedyś jakiś zrobić, a może już jakiś posiadasz? Jakie podobają Ci się najbardziej? I w jakim miejscu?
/Ładne włosy
Ładne widoki
Ładne budynki
Takie życie me
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (02-08-2021 o 23h07)