Która ze słonych przekąsek jest Twoją ulubioną?
/Potrafię
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (12-08-2021 o 14h37)

Strony : 1 ... 783 784 785 786 787 ... 1527
Która ze słonych przekąsek jest Twoją ulubioną?
/Potrafię
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (12-08-2021 o 14h37)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (12-08-2021 o 14h34)
Do czego dzisiaj się mobilizujemy, TOWARZYSZU???
Spokojnie, śmiesznie, a w takim tragikomicznym wydaniu, oglądam sobie reality shows, rano było hotel paradise, teraz jest too hot too handle
nie wiem czy mam się usprawiedliwiać czy nie muszę xDD
TO JEST LEKKIE I ŚMIESZNE I GŁUPIE, OK, JA JESTEM CO PRAWDA CIĘŻKI I NIEŚMIESZNY, ALETEŻ GŁUPI
Ostatnio zmieniony przez falafel (12-08-2021 o 14h37)
Jak tam mija dzień?
Strasznie boję się latających robaków. Wszelkie pszczoły, osy, meszki... tylko na muchy i komary jakoś tak ciężko nie reaguję:<
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (12-08-2021 o 15h22)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (12-08-2021 o 15h32)
umiesz rymować na zawołanie czy ta forma "zabawy" sprawia ci trudność?
/ nie jestem fit ale nie widzę w tym nic złego
Ostatnio zmieniony przez Asame (12-08-2021 o 18h48)
Jesteś fanką zdrowego jedzenia? Nie mówię tylko o właściwościach, raczej czy odpowiada ci styl tego "fit" życia, czy raczej nie podporządkowujesz się trendom i masz własne zasady, którymi się kierujesz?
// Nie, całe szczęście nie jestem na noc uczulona i mogę jeść wszystko, na co mam ochotę
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (12-08-2021 o 15h45)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (12-08-2021 o 15h35)
Hej, Sea.
Jak wrażenia z eventu?
Jeść lody, jeździć nad rzekę i grillować.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (12-08-2021 o 16h09)
Co najbardziej lubisz robić latem?
Chemia, Niemiecki i historia
Ostatnio zmieniony przez Noku (12-08-2021 o 16h59)
Jaki był najmniej lubiany przez Ciebie przedmiot szkolny?
No to zależy od tego kogo kocham, co ten ktoś lubi, czego nie lubi i w taki klimat idę. Na pewno starałabym się podczas robienia tej walentynki połączyć kilka różnych technik plastycznych i chciałabym by było w niej coś zabawnego oraz osobistego, pewnie byłoby też w niej sporo symboliki, ogólnie chciałabym to zrobić tak żeby wizualnie była 10/10 ale też żeby poza wyglądem miała jakieś znaczenie dla mnie, dla tej osoby i by była bardzo osobista.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (12-08-2021 o 17h01)
Masz zrobić najbardziej kreatywną walentykę dla kochanej osoby, jakie przybory kupujesz, w jakich kolorach, w jakie klimaty idziesz?
O NIE, ZBIERAM KONSEKWENCJE WŁASNYCH CZYNÓW, NAJGORZEJ
Marry Dorrian. Jest handsome and rich, więc nie dość, że benefity, to moim mężem jest człowiek z pięknym wąsem ~
Kiss Zevran, bo nie widzę w jaki sposób można byłoby z nim utrzymać taką długoterminową relację.
JA NIE CHCĘ NIKOGO ZABIJAĆ, OK, TO BYŁ WYPADEK
Kill poor, little Fenris. OK, JA WIEM, ŻE ON NA TO NIE ZASŁUGUJE, ALE nie, no, mógłbym go zamienić z Zevranem, ale gdyby pocałować Fenrisa i wyjść za mąż za Doriana, to by go też bolało, OSZCZĘDZAM MU CIERPIENIA, ok?
Ostatnio zmieniony przez falafel (12-08-2021 o 16h59)
W sumie już kiedyś chciałam Ci to zrobić, potem w sumie zapomniałam, ale dobra, jak już jesteś to dawaj
Kiss marry kill z Zevranem, Dorianem i Fenrisem please i dlaczego tak a nie inaczej :3
@up Jeżu, ja wiem, Fenris nie zasłużył, ale też bym go nie wymieniła. No bo Zevran... to Zevran, jego się całuje i już, a wąsowi Doriana należy postawić ołtarzyk, ok?
// hmm, chyba nie, a przynajmniej sobie nie przypominam. Raczej nie siedzę w żadnych fandomach, jak coś lubię to lubię w samotności, ewentualnie ze znajomymi coś obgadamy, ale z reguły nie dzielę się opinią z obcymi :3
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (12-08-2021 o 17h06)
Jest jakiś fandom, w którym kiedyś byłaś, ale się z niego wycofałaś?
/Zależy, na co się ma ochotę! Dla mnie idealna randka jest wtedy, kiedy do końca dnia nie mam nic innego na głowie, kiedy mogę się czuć komfortowo, na przykład usiąść w jakimś ładnym miejscu, może restauracji, zjeść coś pysznego. Tak, jedzenie to jeden z głównych elementów randki xD Poza tym dobry humor, trochę alkoholu, by gadało się jeszcze luźniej. No i odpowiednia osoba po drugiej stronie
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (12-08-2021 o 17h06)
Jak powinna wyglądać "idealna randka"?
Tak ostatnio to chyba niczego, a przynajmniej nic nie przychodzi mi do głowy.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (12-08-2021 o 17h10)
Jakiej ciekawej rzeczy się ostatnio nauczyłaś?
/Do jakichś rzeczy ekstremalnych, np. jazda na rollercoasterze. Jestem osobą, której ciało bardzo źle znosi takie zawirowania, więc nawet, jeśli bym chciała na przykład wybrać się na to ze znajomymi, to po prostu wiem, że nie czerpałabym z tego żadnej przyjemności.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (12-08-2021 o 18h28)
Do czego nigdy nie potrafiłaś się przekonać? Interpretacja dowolna.
Edit: Ćma ofc. Szkoda tylko, że pożałowali insektowych segmentów na karnacji, gdyby była bardziej dopracowana, kupiłabym wszystkie deklinacje. No ale skrzydła i czułki na wielki plus. No i holo deklinacja summer faery, wszystko czego mi trzeba to więcej owadów i macek.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (12-08-2021 o 18h17)
co podoba ci się w evencie poza chowańcem?
@down Oh Falafel przecie może to nie takie oczywiste ale woli syreny choć centaury uważa za ciekawe stworzenia. Chimery są boskie
Ostatnio zmieniony przez Floy (12-08-2021 o 18h25)
Lustereczko, lustereczko, powiedz przecie, czy użytkowniczka @Floy woli syreny czy centaury?
Nie czuję się bardzo mackowato, ale I think I can make it work uwu
Ostatnio zmieniony przez falafel (12-08-2021 o 18h21)
Zostaniesz macką jak znajdziesz macki na mapie? (Bo coś mi się wydaje, że są ale mogę się mylić, widziałam na pewno włosy).
/Jesteś cudowną macką i na pewno stworzysz coś pięknego uwu
Edit: Tak, na studiach mieszkałam z przyjacielem. Było całkiem fajnie, jedyny minus to to, że mieliśmy wspólny pokój i czasami było za mało miejsca by żyć. Ale poza tym całkiem w porządku, myślę, że mogłabym z nim mieszkać bez problemów.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (12-08-2021 o 18h36)
Miałaś kiedykolwiek współlokatora? Jak oceniasz to doświadczenie?
// W ogóle nie jestem przyzwyczajona do mieszkania z kimś tak cały czas, na pewno z początku trudno byłoby mi się przystosować. Myślę, że wszystko byłoby w porządku, ale tylko do czasu aż takie ograniczenie prywatności zaczęłoby mnie coraz bardziej męczyć i w końcu bym wybuchła ; n ;
Ostatnio zmieniony przez Qoona (12-08-2021 o 18h53)
A ty jak myślisz byłabyś dobrą współlokatorką? Wolałabyś mieszkać sama czy z kimś?
Najlepiej gdyby ich w ogóle nie było xd przez niecały rok mieszkałam sama i tak mi było najlepiej, ale gdybym już musiała z kimś mieszkać no to po prostu chciałabym żeby to był ktoś miły, odpowiedzialny, spokojny, dbający o porządek, tak ty nie dochodziło między nami do jakiś zgrzytów i by każdy wiedział jakie obowiązki do niego należą, no po prostu żebyśmy mogli sobie żyć spokojnie.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (12-08-2021 o 18h59)
Jacy współlokator lub współlokatorka byliby dla ciebie idealni?
Nay, nie lubię zbieractwa, a kiedyś zbierałem wszystko.
Ostatnio zmieniony przez falafel (12-08-2021 o 19h16)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (12-08-2021 o 19h10)
Skąd wzięłaś pomysł na nick?
Trudny wybór, bo po głowie chodzi mi kilka. Myślę, że najbliżej mego serca jest słowo chocobo.
Uwielbiam te stworzenia z Final Fantasy (również moogle jest mi bliskie). Nazwa jest prosta, zabawna, zawsze wywołuje u mnie uśmiech i skojarzenie z... czekoladą.
Ostatnio zmieniony przez Lilnoir (12-08-2021 o 19h58)