Jaki film widziałaś najwięcej razy?
// All I want for Christmas is youuuuu babe!
Ostatnio zmieniony przez Aida (19-08-2021 o 20h11)

Strony : 1 ... 821 822 823 824 825 ... 1527
Jaki film widziałaś najwięcej razy?
// All I want for Christmas is youuuuu babe!
Ostatnio zmieniony przez Aida (19-08-2021 o 20h11)
Twoja ulubiona piosenka świąteczna?
Kilka użytkowniczek tu uważa, że mam idealne wyczucie czasu co do puszczania last christmas
Ostatnio zmieniony przez CIementine (19-08-2021 o 20h05)
Za co najczęściej chwalą/komplementują cię ludzie?
Parsknęłam tak konkretnie wczoraj, podczas wymieniania wiadomości ze znajomkami na konfie grupowej.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (19-08-2021 o 20h05)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (19-08-2021 o 20h08)
Kto mógłby zagrać cię w filmie o twoim życiu?
uh, nie pamiętam już tak co się tam działo, aczkolwiek pierwsze co przyszło mi na myśl to bodajże 3 sezon i gubernator
//jednak trochę zedytuję wypowiedź
spoiler do twd ogólnie
Ostatnio zmieniony przez CIementine (19-08-2021 o 20h14)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (19-08-2021 o 20h18)
Jakie dania są takimi twoimi absolutnymi fav?
//ojj, zdecydowanie leniuchowanie xd dla mnie wakacje bez odpoczynku to nie wakacje
Ostatnio zmieniony przez Cansani (19-08-2021 o 20h18)
Wolisz wakacje na leniucha np w hotelu all inclusive czy raczej aktywne zwiedzanie?
// Opalanie 100%, mogłabym całymi dniami leżeć na ciepełku i wygrzewac się w słońcu jak jaszczur
Ostatnio zmieniony przez Aida (19-08-2021 o 20h26)
Lubisz się opalać czy raczej wolisz skryć się w cieniu?
Na pewno sporo by się takich znalazło... miałam etap, kiedy horrory na mnie oddziaływały, ale mimo to je oglądałam, a potem niestety miałam pietra albo w nocy męczyły mnie koszmary. Żałuję też filmów, które okazały się bez polotu albo też zwyczajnie nudne, ale już dobrnęłam z nimi do końca, bo było np. za późno na zaczynanie nowego.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (19-08-2021 o 20h31)
Żałujesz obejrzenia jakiegoś filmu?
Czarno-biała tęcza mogłaby wyglądać super
Ostatnio zmieniony przez CIementine (19-08-2021 o 20h29)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (19-08-2021 o 20h37)
Na jakie pytania najbardziej lubisz odpowiadać?
// Wierzę, bo myśl, że moglibyśmy być jedynymi "rozumnymi" istotami w całym olbyrzmim, nieskończonym kosmosie absolutnie mnie przeraża.
Ostatnio zmieniony przez Aida (19-08-2021 o 20h35)
Wierzysz w istnienie pozaziemskiej cywilizacji? :v
Byłabym sobą, ale starałabym się wyeksponować te swoje pozytywne cechy. Pewnie zadbałabym o to, żeby inni uczestnicy czuli się w moim towarzystwie komfortowo, byłabym ramieniem, w które mogą się wypłakać w razie potrzeby (zdobywałabym dzięki temu ciekawe info), no i ogólnie starałabym się unikać jakichś konfliktów, pozostać neutralną albo względnie lojalną wobec tymczasowych "ziomków"... w takich programach jak się z kimś kłócisz/robisz wokół siebie raban to najczęściej odpadasz, także najważniejsze to unikać spięć z innymi, tak po prostu. :v
Ostatnio zmieniony przez Cansani (19-08-2021 o 20h40)
Jaka byłaby twoja strategia w randkowych reality show typu hotel paradise?
Im bardziej oddziela się to od oryginału, tym lepiej. Lubię takie ,,mroczniejsze'' klimaty, więc nie przeszkadzała mi ta zmiana. Miejsce w którym nagrywali wydaje mi się naprawdę ładne, taki typowy stary uniwersytet. Fajnie słuchało się brytyjskich akcentów XD Można przyczepić się do strojów, które strasznie postarzały niektóre dziewczyny *kaszl* Stella *kaszl*
Ostatnio zmieniony przez CIementine (19-08-2021 o 20h38)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (19-08-2021 o 20h44)
Jaki był najlepszy serial jaki oglądałaś?
Nie. Jak rzucę, to już nie wracam
Ostatnio zmieniony przez Noku (19-08-2021 o 20h41)
Sea a co ty uważać o tej wersji?
@up rzuciłeś kiedyś serial po jednym odcinku, a po jakimś czasie wróciłeś i okazał się super? Jaki to był serial?
@down
To było serio dobre, gdy odrzuciłam, że to w sumie Winx i uznałam za nowe Winx niezwiązane ze starym. Czekam na drugi sezon, bo zakończenie pierwszego się oczywiście o niego prosiło. Było parę rzeczy, które mi nie pasowały, ale jak dorzucą mi jeszcze dwie główne wróżki do fabuły to wybaczę. Klimat serialu był dobry, cieszył mnie ten kontrast szkoły z animacją. Szkoła była stara przez co piękna, a nie niepotrzebnie unowocześniona
Ostatnio zmieniony przez Acerola (19-08-2021 o 20h48)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (19-08-2021 o 20h48)
Jakie bajki oglądałaś jak byłaś mała?
Polski i angielski, bo wtedy rozumiem. Ale jak trafię coś w innym języku to też spoko. Chiński brzmi pięknie na przykład. Rosyjski też
Ostatnio zmieniony przez Noku (19-08-2021 o 20h57)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (19-08-2021 o 20h52)
Zdradzisz, co to za specyficzne tematy, którymi się interesujesz? Czuję się mocno zaintrygowana teraz
@Acerola hm myślę, że z kilku. Lubię wymieniać się tu wiadomościami. Czasami można popisać glupotki a czasami wpadnie ciekawa rozmowa, z której można się dowiedzieć czegoś ciekawego. Poza tym poznałam tu kilka świetnych osób, z którymi mam stały kontakt a z niektórymi dość regularnie się widuje
@Sea yup.Za pieniądze z komunii kupiłam sobie kayboard jednak okazało się, że słoń mi na ucho nadepnal i wymieniłam się z tate na boomboxa (czy jak to tam się pisze). Kilka lat później, za czasów harcerstwa zaczęłam katowac gitarę, ale niestety moja muzykalnosc magicznie się nie pojawiła. Wtedy porzuciłam karierę muzyczną na zawsze xD
Ostatnio zmieniony przez Aida (19-08-2021 o 20h58)
z jakiego powodu lubisz siedzieć na forum?
@down na samym początku Musa, potem Bloom, a jak teraz patrzę na to to Flora
Ostatnio zmieniony przez Acerola (19-08-2021 o 20h52)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (19-08-2021 o 20h53)
Z którą postacią (fikcyjną lub prawdziwą) najbardziej lubisz dzielić swój typ mbti?
Świetne pytanie, ale nie mam pojęcia co mogłoby to być
Ostatnio zmieniony przez CIementine (19-08-2021 o 20h59)
Gdybyś miała skraść jakiś antyk/dzieło/coś drogocennego, ale tylko po to, żeby mieć na własność, a nie sprzedać i mieć z tego kaskę, to co by to było i czemu akurat to?
Chciałabym na pewno jakąś biżu/coś co mogłabym założyć, a nie coś, co tylko wisiałoby na ścianie.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Cansani (19-08-2021 o 21h13)