Co tam?
/Mój ulubiony europejski zamek Neuschwanstein w Bawarii Dokładnie te, co na zdjęciu.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (20-08-2021 o 19h19)

Strony : 1 ... 829 830 831 832 833 ... 1527
Co tam?
/Mój ulubiony europejski zamek Neuschwanstein w Bawarii Dokładnie te, co na zdjęciu.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (20-08-2021 o 19h19)
A jakie te puzzle? OwO
// Nie :c Ale chętnie bym nadrobiła.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (20-08-2021 o 19h18)
oglądałaś film Coco?
@down chyba nie
Ostatnio zmieniony przez Acerola (20-08-2021 o 19h21)
Masz swoją ulubioną bajkę Disneya?
/Jestem zodiakalnymi rybami iii w części się zgadzam, a w części nie. Mam ogromną intuicję i jestem bardzo oddana w związku. Przedkładam dobro ukochanej osoby ponad swoje, jestem baaardzo opiekuńcza. Zgadzam się również z tą zmiennością i wrażliwością. Nie jestem jednak od pewnego czasu tym wulkanem emocji, jakim byłam. Myślę, że to takie dojrzewanie emocjonalne ma z tym wiele wspólnego.
Też dość łatwo popadam w nałogi, jednak nie aż tak łatwo, jak inne ryby, które znam
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (20-08-2021 o 19h26)
Jaki masz znak zodiaku? Utożsamiasz się w jakimś sensie ze stereotypami wokół niego?
Myślę, że wszystko jest dla ludzi, dopóki nie odrzucasz nikogo bo ma ''toxic'' znak zodiaku XDD
Ostatnio zmieniony przez CIementine (20-08-2021 o 19h28)
co sądzisz o znakach zodiaku i tej całej otoczce wokół tego jak one wpływają na życie?
@down nie, miałam mały problem by to przeczytać, myślałam, że pytanie dotyczy neurologii hah
Ostatnio zmieniony przez Acerola (20-08-2021 o 19h31)
Interesowałaś się może kiedyś numerologią lub wyliczałaś sobie, którą numerologiczną cyfrą jesteś?
/Ha, no oczywiście, że tak! To był czas, gdy byłam chora na pewną popularną chorobę, a także, gdy ceny coli poszybowały tak mocno w górę, że zaczęto robić o tym memy.
No i tak sobie piłam whisky bez coli, bo nie robiło mi to różnicy, i grałam w Among Us. Uwielbiałam tę grę!
Ostatnio wpadłam, żeby zobaczyć, co tam słychać, ale totalnie wszystko pozmieniali i po jednej rundzie nie miałam już na to ochoty.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (20-08-2021 o 19h31)
Grałaś w among us, gdy był na to szał?
Chyba w takich jakie było dzisiejsze niebo, szare i przytłumione
Ostatnio zmieniony przez CIementine (20-08-2021 o 19h32)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (20-08-2021 o 19h48)
Skąd pomysł na nick?
Z tego co wiem to nie, co jest trochę dziwne bo podobno gdy ma się problemy z tarczycą, jest to praktycznie niemożliwe XD
Ostatnio zmieniony przez CIementine (20-08-2021 o 19h34)
Masz na coś uczulenie/alergię?
/Obie opcje mnie cieszyły, aczkolwiek bardziej chyba jednak impostor. Zwykle wygrywałam, próbowałam zmieniać techniki gry, kombinowałam, co jeszcze można zrobić.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (20-08-2021 o 19h42)
Grając w among us, wolałaś wcielać się w detektywa czy impostora?
Nie XDD Od kilku lat chodzę do jednej korepetytorki i wciąż mam wątpliwości po drodze, czy na pewno dobrze idę XD
Ostatnio zmieniony przez CIementine (20-08-2021 o 19h42)
Masz dobrą orientację w terenie?
Tak, ale rzadko. Nie pamiętam, pewnie jak naprawić coś w Da Vinci Resolve
Ostatnio zmieniony przez Noku (20-08-2021 o 19h56)
Oglądasz jakieś tutoriale na YT? Czego dotyczył ostatni, który obejrzałeś?
/Nie chodziłam nigdy, ale od września idę na kurs j. niemieckiego, więc można to nazwać korepetycjami
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (20-08-2021 o 19h58)
Chodzisz lub chodziłaś na korepetycje?
Na uszy, które leżą tak, żebym ich nie czuł. Nie żeby udało mi się takie znaleźć
Ostatnio zmieniony przez Noku (20-08-2021 o 20h20)
Jaki typ słuchawek preferujesz?
/Ponieważ po niemiecku mówi się w 3 krajach, w których jest w miarę wysoki poziom życia. Nie mówię tu o wszystkich oczywiście, a o tych, którym się chce pracować. A mi się bardzo podoba Szwajcaria.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (21-08-2021 o 08h58)
Czemu wybrałaś akurat niemiecki?
Niestety nie mam takiego sposobu. A byłoby fajnie
Ostatnio zmieniony przez Noku (20-08-2021 o 23h58)
Jaki jest twój sposób na szybką naukę języków?
Kłamstwa, fałszywości, patrzenia tylko na czubek własnego nosa i zadzierania go, mądrzenia się (w stylu "ja wiem lepiej", na chłopski rozum i niechcianych rad), zbytniej emocjonalności (każdej z emocji, ale najmniej radzę sobie z czyimś gniewem), bycia wrednym, chamskim i dogryzania komuś, skąpstwa, bycia "szczerym do bólu" (gdy taka osoba nie zwraca uwagi na okoliczności i emocje drugiej osoby), niechlujstwa, niesłowności, upartości (typu "nie zmienię swojego zdania nawet jeśli się mylę bo mi duma nie pozwala"), nieporadności. Jest sporo takich cech ale z nich wszystkich najbardziej przeszkadza mi kłamliwość, bo w przypadku pozostałych jestem w stanie przerobić problem i/ albo dojść do jakiegoś kompromisu za pomocą szczerej rozmowy, ale jeśli taka osoba nawet nie jest ze mną szczera to nie wiem w jaki sposób miałabym z nią żyć.
Ostatnio zmieniony przez Flower (21-08-2021 o 01h42)
Jakiej cechy nie tolerujesz u ludzi?
si, natchnęło mnie na nocną produktywność, więc mam już za sobą 20minutowy hiszpański podcast i prawie 1/3 audiobooka ,,Stowarzyszenie umarłych poetów"
Ostatnio zmieniony przez CIementine (21-08-2021 o 02h08)
Trzymasz nocną wartę?
około północy lub 22
Ostatnio zmieniony przez falafel (21-08-2021 o 02h46)
A ty o której normalnie zasypiasz?
Nie przejmuję się takimi rzeczami raczej, jak nie kawa to herbata XD
Ostatnio zmieniony przez CIementine (21-08-2021 o 15h46)
Jak reagujesz, gdy coś Cię zdenerwuje? (np. chciałaś sobie rano wypić kawę, ale nagle zauważasz, że nie ma mleka, a miał je kupić ktoś inny wczoraj, ktoś, kto siedział w domu cały dzień) xD
/Nie wyobrażam sobie czytać kilku na raz. Zdecydowanie czytam najpierw jedną, a dopiero po jej skończeniu zabieram się za drugą. To byłby jakiś rollercoaster dla mojego mózgu :V
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (21-08-2021 o 09h51)
Wolisz czytać kilka książek jednocześnie czy wolisz najpierw skończyć jedną, a potem dopiero brać się za następną?
A co ty tak mroczno dzisiaj wyglądasz?
Najbardziej lubię czytać w łóżku, obowiązkowo z kubkiem herbatki.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (21-08-2021 o 09h52)
Jak lubisz czytać książki? Masz jakieś specjalne miejsce?
Zainspirowany Fillią owo
Generalnie jeśli czytam książki i potem opowiadam o czymś z nimi związanym, to mam tendencje do korzystania z tego samego zasobu słownictwa i używania tych samych konstrukcji, czasem nawet zarzucę cytatem, jeśli zapamiętałem, ale zwykle tak nie jest ;;
Kiedy dużo czytam i słucham w języku obcym, to od razu trudniej mi mówić po polsku, bo nie przychodzą mi polskie słowa (albo polska gramatyka, wtedy jest śmiesznie).
Ale tak cytatami, to chyba tylko z Fausta
Jam jest częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc ciągle dobro czyni! Jakoś zapamiętałem, bo jest to dość znany cytat i używałem go kilkukrotnie w liceum. O i Dies Irae znałem fragmentami i potrafiłem cytować!
Ostatnio zmieniony przez falafel (21-08-2021 o 10h04)
Jest jakiś cytat który zapadł Ci w pamięci i czasem nim sobie rzucasz w rozmowach?
Już raz o tym tekście tutaj pisałam i mój kumpel kiedyś powiedział do mnie "Ładne masz oko, takie że aż chce się je narysować" niby słaby tekst ale jednak to było urocze xD jeszcze inny kolega zawsze mówił "Chodź, pójdziemy do mnie ja zrobię coś miłego dla Ciebie ty zrobisz coś miłego dla mnie" i ten tekst też lubię, zrobiłam z niego nawet mema xD lubię też teksty z gier mojego innego kolegi "W Fifie rozłożył bym Ci obronę, ale mogę też rozłożyć twoje nogi" no ale te teksty lubię dlatego, że kojarzą mi się właśnie z tymi osobami i konkretnymi sytuacjami, poza nimi to lubię też teksty Johnnego Bravo xD
Ostatnio zmieniony przez Skaen (21-08-2021 o 10h31)