2. Obsydian
@Nymfa próbowałam z kici zrobić sygnaturkę ale nie wyszło. Nie ma co się jednak martwić, można ją podziwiać na moim profilu ^^ a to wszytko dzięki @Anatei ^^

Strony : 1 ... 998 999 1000 1001 1002 ... 1326
2. Obsydian
@Nymfa próbowałam z kici zrobić sygnaturkę ale nie wyszło. Nie ma co się jednak martwić, można ją podziwiać na moim profilu ^^ a to wszytko dzięki @Anatei ^^
3. Obsydian
576
Możesz, oczywiście, że możesz się pytać, ale to nie znaczy, że się przyznam.
Myrida zazdroszczę Ci tego kotka. Ale to zaraz do Any wbiję i może poproszę o coś równie słodkiego
Wow! 1000 strona a na następnej liczymy! Mam nadzieję, że nikogo nie wystraszyłam, ale spokojnie z 16 może 20 postów jeszcze się zmieści. Mam nadzieję, że nie zabiłam tego wątku i kolejnych dwóch...
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (24-06-2021 o 22h36)
1.Absynt
1000 strona wow...Tylko otwierać szampana i świętować.
Macie swój ulubiony wątek na forum?
1. Obsydian
@Floy dla mnie to chyba bitwy
Ale jest też wiele innych wątków które bardzo lubiłam, a których obecnie nie ma, np.:
"Otwórz książkę na stronie"
"Poznaj dzieło po screenie"
"Jaki obrazek pasuje do osoby powyżej"
Nawet jeśli wpadałam do nich rzadko, to bardzo lubiłam je przeglądać
1. Absynt
Dzisiaj obserwowałam i nadrabiałam trochę forum i widzę że Obsydian się rozkręca :O
i wow to już 1000 stron, szaleństwo, szkoda że pusto coś tutaj ostatnio
Mi brakuje wątku czego zazdrościsz, albo daj bana
Przyjemne były ^U^
Ogólnie to dostałam alert o burzy i gradobiciu dzisiaj w nocy <3 Może nie być prądu także no ciekawie się zapowiada <3
Ostatnio zmieniony przez Meliah (24-06-2021 o 00h12)
1 Cień
Wow, dostałam z sakiewki tego nowego chowańca, Chevena
Nigdy go nie wykluję, szkoda XD
2. Cień
Właśnie jestem po wszystkich meczach i mnie gardło boli jak i palce od pisania xD
Jak tam nocka mija?
1. Obsydian
WOW cień się pojawił! To sobie bloknę
@Taara to ta sowa? Jest piękna, trochę szkoda że ci się nie przyda. Gdyby można było odsprzedawać na targu to mogła byś sporo zarobić
2. Obsydian
wy nie macie co robić o 4 nad ranem? ._. jak na to teraz patrzę to chce mi sie spać
1.Absynt
Dzień dobry/Cześć
Zastanawiałam się przed chwilą nad nową Eldaryą po np. 3 sezonie jak z Syfem.
Jak dla mnie to ta Eldarya potrzebowałaby nowej historii. Albo nowe miasto, nawet chociażby zmodyfikowana Memoria by przeszła albo K.G. zmieniona całkowicie. Inny układ pomieszczeń, inne Straże, zupełnie nowe postacie (jedyne co mogłoby zostać po staremu to wiśnia Balkona)
Pod koniec trzeciego sezonu Gardzi i Wyrocznia by zniknęły, doszłoby do jakiegoś wybuchu czegoś i ten świat wyglądałby inaczej, inaczej by funkcjonował.
1. Obsydian
@Floy, zgadzam się, wszystko fajnie, tylko rzeźby nie wstawili nam nowego modelu bohaterki na który stare ubrania by nie dzałały
2. Obsydian
Dżem bobry :>
Tak, potrzebna jest apokalipsa totalna. Wszyyystko od zera.
1. Absynt
Obsynciaki to szaleją od wczoraj. Ja was widzę. xD Mogę się nie odzywać ale was widzę. (⌐■_■)
@Floy ja do listy zupełnie nowych innych rzeczy, ja bym dodała zupełnie nową inną firmę tym się zajmującą. xD *badum tsss* Musiałam takim sucharem z rana rzucić. xD
Całą noc spałam na kołdrze bo było mi duszno, a z samego rana jak się ochłodziło od razu, niczym mój Tymon pod kamień, wpełzłam pod kołdrę. xD
2.Absynt
Nowa ekipa mogłaby wiele zmienić i pomóc, ale o tym zostanie tylko marzyć
1. Obsydian
@Faren widzisz i pozwalasz, to znaczy że nas wspierasz, nie ?
@Floy ciekawa sygna wybija się
Co do zmiany ekipy to ta od 5 scenariusz zapowiada sięobiecująco
1. Absynt
Myrida nie wiem czy nie powinnam tego kijka, co miałam naszykowanego na Cieniaski, trochę upgradeować. Nie wiem może jakimś metalem? W końcu Obsydian to woje zatwardziałe w boju, więc taki zwykły kijek na pewno nie starczy. xD
1. Obsydian
Panienko @Faren zbrojownia panienki jest w pełni wyposażona i gotowa do użytku w każdej chwili
Szafa w zbrojowni Batmana Absyntu
Ostatnio zmieniony przez Myrida (24-06-2021 o 11h25)
1. Absynt
Piękna ta zbrojownia. <3 Aż na myśl przyszła mi Gruba Berta Karenn xD
1 obsydian
Ależ piękne oręża. Pożycz czasem coś na trening :3
Wpadnie mi liczonko?
//Nah
A w temacie poruszanym wcześniej, czyli wprowadzenie nowej historii i nowej bohaterki...
Memoria jako kwatera główna - super sprawa. Chociaż nie ukrywam, że chętnie
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Shairan (24-06-2021 o 11h48)
2 Obsydian
Cóż to tylko jedna szafa w zbrojowni. Sama zbrojownia jest bardziej imponująca
Ale też pomyślałam o grubej bercie jak ją zobaczyłam XD
@Shairan ja nie mogę ją tylko utrzymuję to w dotowosci ale może @Faren pożyczy
Ps: jeszcze 5 postów
EDIT: @Shairan to świetny pomysł! Ja chętnie bym zagrała na początku stworzenia eldaryi
bohaterką, która by była pełnokrwistą faery!Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Myrida (24-06-2021 o 11h53)
1. Absynt
Shairan jeśli obiecasz, że nie zepsujesz to mogę pożyczyć kilka sztuk. Inaczej pójdę na skargę do waszego szefa ;<
Swoją drogą
1 obsydian
@Faren spokojnie. O bronie dbam bardziej niż o własne dzieci! To świętość.
Jeśli szef mnie za to ukarze, to skarż! <3 XD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (24-06-2021 o 12h02)
1ml. Obsydian
@Faren pewnie tak, ale można by to potraktować jako osobną historię, albo wrzucić tekst typu "to co było przekazane pokoleniom było zapisane nie do końca tak jak było." W myśl "Historię piszą zwycięscy" w końcu w NE logika tego typu działa XD
A ekipa od odcinka 5 całkiem sobie radzi
@Shairan niby tak, ale tą lawinę spowodowały
Ostatnio zmieniony przez Myrida (24-06-2021 o 11h59)
1. Absynt
Shairan w takim razie ci ufam i powierzam ci moje zabawki. c;
Myrida
Ostatnio zmieniony przez Faren (24-06-2021 o 12h06)
1. Obsydian
@Faren nawet jeśli nie są obecnie nie znaczy że w tamtych czasach nie były. Albo ich przywódcą z tamtych czasów miał taki plan. Obecne pokolenie nie musi się zgadzać z poprzednimi.
Ps: Następny post liczy