1. Obsydian
@Deergod niepotrzebnie się martwisz, właśnie @Myrida nam zasabotowała 100 wygranych D: XD

Strony : 1 ... 1020 1021 1022 1023 1024 ... 1326
1. Obsydian
@Deergod niepotrzebnie się martwisz, właśnie @Myrida nam zasabotowała 100 wygranych D: XD
2. Obsydian
@Floy ja też strasznie żałuję, że się nie wyświetla! Taką opcję muszą wprowadzić!
Numer wygranych już poprawiony ^^
@Nymfa?! O-O
Ostatnio zmieniony przez Myrida (02-07-2021 o 10h52)
3 obsydian
@Myrida dobrze, że poprawiłaś, bo aż mi sie ciepło zrobiło, jak zobaczyłam 5 zamiast 6 xD
I zgadzam się z @Floy, ja też chce widzieć o urocze stworzonko na forum na Twojej Gardzi.
636
Ostatnio zmieniony przez Shairan (02-07-2021 o 10h55)
1. Obsydian
A ja mam odwrotny problem z chowańcem. Mi się nie pokazuję, a innym tak (teraz nie widać bo go zagłodziłam)
@Myrida? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
2 obsydian
Na szczęście Drafka nie robi problemu, ale jest malutka i czasami zasłonię ją skrzydłem xD wolałabym taką wypasioną
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
3 Obsydian
@Shairan wiesz, to była kwestia cyferek za blisko siebie . Ale faktycznie obcięcie całych 100 z mojej strony, to chaniebny wyczyn, tak mi wstyd :-;
Draflayer powinien mieć opcję zmiany rozmiaru!
@Nymfa jak zobaczyłam że ktoś wbił na bitwy to zastanawiałam się jaką nowa osoba do nas zawitała, sprawdzam nick, a tam "Nymfa" taka zmiana wyglądu!
Ale widzę że wróciłaś do króliczka. Eksperymentuje aż ostatnio z szafą i wizerunkiem?
637
Ostatnio zmieniony przez Myrida (02-07-2021 o 11h02)
1 Obsydian
a no @Myrida siedzę ostatnio trochę w garderobie, a że tu też widać moje zmagania to sory XD
@Shairan taaak. Takie wypasione jak Galorze :> Przeszłam już odcinek 5NE i zadecydowałam, że moim Wsem będzie Nevra, a takim z doskoku Leiftan.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (02-07-2021 o 11h06)
1.Absybt
@Nymfa jakiej karnacji używa twoja Gardiennie?
1. Obsydian
@Floy salty queen z eventu letniego 2018
1.Absynt
Czyli dobrze myślałam. Jako jedyna użytkowniczka którą widuje na forum i pewnie jedna z niewielu w grze używa ciągle takiego niecodziennego koloru zawsze
1 obsydian
Och! No to @Nymfa chcesz spoilerek z Ląsem? xD ale niewiele pewnie będzie się różnić.
@Deergod zgadzam się w 150% z dizajnem drafy i rozmiarem! Ale przyznaje, zamiast Owlett, przeczytałam omlet
@Myrida otóż to ;-; ja chce takiego dużego. Ma takie śliczne te skrzydła, a na mini wersji nie widać
Ostatnio zmieniony przez Shairan (02-07-2021 o 11h12)
2. Obsydian
W ogóle powinni dać możliwość:
1. Zmiany rozmiaru chowańca
2. Możliwości wyświetlania go w wersji dorosłej lub dziecięcej, żeby gracze mogli wybrać.
3. Dorysować kilka póz chowańców, by gracze mieli jakąś różnorodność na profilach.
Ostatnio zmieniony przez Myrida (02-07-2021 o 11h16)
1.Absynt
Ostatnio zmieniony przez Floy (02-07-2021 o 11h34)
1. Obsydian
@Floy cii, nie spoileruj! Wątek jest sprawdzany co jakiś czas
2. Obsydian
@Myrida super pomysły. Ale patrząc na ilość chowków - nie opłaca im się to.
@Floy
spoiler dotyczący odcinka 5, nie patrz, jeśli nie chcesz psuć sobie niespodzianki, losowy ziemnaczku czytajacy mój post
Ostatnio zmieniony przez Shairan (02-07-2021 o 11h21)
3. Obsydian
@Shairan czekam na spoilery w sekcji priv :>
@Myrida taaaak! Kilka póz chowańców umożliwiłaby nawet dopasowanie ich z tłem co jest troszku trudne.
@Floy nie rozumiem czemu tak mało osób nosi tę karnację.
W ogóle w odcinku 5NE
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (02-07-2021 o 11h25)
1.Absynt
Myrida co do twojego pomysłu wydaje się bardzo ciekawy i szczerze potrzebny, ale są dwa problemy
- jest to mało/w ogóle nie opłacalne
-Beemoov uproszczałby design nowych chowańców by łatwiej byłoby robić im pozy przez co stałyby się jeszcze gorsze
Ostatnio zmieniony przez Floy (02-07-2021 o 11h37)
1 obsydian
@Nymfa poszło na pw ^^
Te scenki były nawet urocze, ale jednocześnie trochę dziwne, bo przecież właściwie nic się nie wydarzyło takiego, co by można podpiąć pod zazdrość.
1.Absynt
Shairan też z chęcią przygarnę scenkę na priv
1. Obsydian
@Shairan o, to dokładnie
2. Obsydian
@Myrida u mnie niby podstawy są, bo zaznaczyłam, że wcześniej byłam w związku z Nevrą XD
Sory Ez.
3 obsydian
U mnie zupełnie nie ma xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (02-07-2021 o 11h55)
1. Absynt
Od jakiegoś czasu widzę, że obsydian podbija wątek, to się nie godzi!:< Żyją tu jeszcze jacyś bimbrownicy?
1. Obsydian
@Natsuki Heej ^^
nie ma, nie wiem, nie widziałam, a gdybym widziała to bym nie powiedziała.
@Shairan no tak, ja codziennie głaszczę kota i czekam na beatyfikację.