Dzień dooobry w poniedziałek o/
Ranny ptaszek was wzywa, umilmy sobie czas oczekiwania na event c;
Co u was, jak weekend?

Strony : 1 ... 1029 1030 1031 1032 1033 ... 1327

1. Obsydian
dobry, wbijam na elde po weekendzie a tu chowaniec nie nakarmiony... dobrze że zapas potem jest w pogotowiu
2. Obsydian
A widzisz @Myst? A przypominałam wczoraj ;P
No ja czekam, zobaczmy co to za event, ten muzyczny i z czym to się je 
Ostatnio zmieniony przez Myrida (05-07-2021 o 07h45)

Ostatnio zmieniony przez Lea (05-07-2021 o 07h51)

1. Cień
Dzień dobry wszystkim
Zupełnie zapomniałam o tym evencie muzycznym, wbijam dzisiaj do chowańca, a tu 25 energii, prawie biedaka zagłodziłam xd
1. Obsydian
Event to zawsze jakieś urozmaicenie. Nawet jeśli jest zły, to przynajmniej można na niego ponarzekać 

2. Absynt
Dzień dobry wszystkim porannym ptaszkom. Moja nocna warta się skończyła i zaraz idę w kimę, piję herbatkę póki ciepła. ;3

1. Obsydian
mam nadzieje ze nie trzeba będzie go robić na słuch bo w pracy siedzę a nie wzięłam słuchawek xd
2. Obsydian
Idź spać @Faren, idź. Jak się obudzisz, to będziesz potrzebować sił na ten event XD
@Mystification ja też mam taką nadzieję, ja tam z muzyką to kompletnie się rozmijamy XD
Ostatnio zmieniony przez Myrida (05-07-2021 o 08h51)

1. Absynt
Myrida ja muszę jeszcze eventy pokończyć w genshinie i sdorice, a nie jakieś pseudo muzycznoletnie w eldaryi, gdzie kasy jeszcze ode mnie by chcieli xD
A teraz mogę powiedzieć dobranoc ;3
Ostatnio zmieniony przez Faren (05-07-2021 o 09h05)

1. Obsydian
@Lea melduje się także.
U mnie zdalne to był prawdziwy koszmar. Przerabialiśmy 3 razy tyle materiału ile przerabialibyśmy w trybie stacjonarnym. Prawie wszystkie sprawdziany przez kamerkę. Oddawanie notatek co tydzień do szkoły. Prace grupowe. Odpytywanie na lekcjach. 4 osoby ma poprawki. Nigdy więcej.

2. Obsydian
RLy? bedziemy zbierać stroje bohaterów? lipaaaaaa
3. Obsydian
Mi całkiem odpowiada zbieranie strojów, tylko że ten strój kitsune to wygląda raczej tak... no jakby nie występowała na scenie w teatrze a w klubie nocnym...
670
Ostatnio zmieniony przez Myrida (05-07-2021 o 11h08)

Ostatnio zmieniony przez Lea (05-07-2021 o 11h15)

Ostatnio zmieniony przez Deergod (05-07-2021 o 11h17)

1. Obsydian
@Deergod mam tak samo XD nic nie rozumiem. Że niby jeden strzęp jest gdzieś na stronie? szukam szukam i nie ma
2 obsydian
@Deer wysyłasz chowańca na poszukiwania. To wszystko (ja tak przynajmniej zrozumiałam)
Ale faktycznie coś potem było o tych głosach pojawiających się na stronie...
Ja zdobyłam już jeden głos i wymieniłam na kolczyk w pępku koori. Kolory nie powalają
Ostatnio zmieniony przez Myrida (05-07-2021 o 11h20)

1. Obsydian
@Deer głos koori wyglądał jak kula światła, biała. Chuang chu podobno kula z zieloną kropka. Karen pewnie będzie różowa lub fioletowa

2. Obsydian
Żeby dostać strój za doładowanie trzeba kupić specjalny pakiet. Klikam a tam tylko funkcja Paypal :<
Czy jeżeli doładuję np za 20 parę złoty to też dostane strój? Help.
Miałam zieloną Chuang chu na poszukiwaniach.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (05-07-2021 o 11h24)