2. Obsydian
No cóż, może za mną pojawi się jeszcze jedna osóbka spod czerwonego kamienia?
Pięknie to poszło i ta 700 wygrana
Jeszcze dziś w pracy do 18, ale korzystam z mini przerwy. Jedyne co mnie cieszy to kiepska pogoda ;P

Strony : 1 ... 1044 1045 1046 1047 1048 ... 1326
2. Obsydian
No cóż, może za mną pojawi się jeszcze jedna osóbka spod czerwonego kamienia?
Pięknie to poszło i ta 700 wygrana
Jeszcze dziś w pracy do 18, ale korzystam z mini przerwy. Jedyne co mnie cieszy to kiepska pogoda ;P
3 obsydian
No, ładnie lecimy xD
@Kitsune masz brzydką pogodę?Wyślij mi jej troszkę. Proszę xD
701
Ostatnio zmieniony przez Shairan (08-07-2021 o 16h05)
1. Obsydian
Zapakować chmurę w słoik, dodać trochę wody, dorzucić ciut elektryczności i odrobinę wiatru. Zakręcić i dobrze potrząsnąć. Włożyć do pudełka, bardzo dobrze zabezpieczyć i wysłać @Shairan
2. Obsydian
Całe 18 stopni, pochmurnie i może zacznie padać. Z chęcią jak złapię w słoiczek wyślę. Myrida jak twój sposób zadziała to go opantentuję
1. Absynt
Czy ja widzę że Obsydian naklepał 700 wygranych? xD Olaboga ja idę jednak po ten kijek, bo to lada moment jak pójdą po pierwsze miejsce. xD
3.Absynt
Hej co tam u was? :>
Ja wróciłam z przychodni i dostałam antybiotyk na te moje stawy nieszczęsne... W końcu.
I widzę, że Faren szykuje kijeczek....
A co z Absydianem w takim razie? :l
I pac wygrana ^U^
Ostatnio zmieniony przez Meliah (08-07-2021 o 17h10)
1. Obsydian
@Meliah Absydian nadal istnieje i ma się dobrze
Teraz tylko prowadzi przyjacielski wyścig i potyczki o liczbę wygranych
2. Obsydian
Oh tam, oh tam, nie przesadzajmy jeszcze nas dzieli przepaść punktowa. Ale za to jak ta różnica zmaleje to jak miło będzie toczyć tutaj "bitwy"
1. Absynt
Taka przepaść dla was to pryszcz skoro udało wam się przegonić Cień. xD Absydian w sercu, ale kijek w gotowości. ;>
1. Obsydian do boju!
1. Absynt
Lonira ale przydałoby się jakoś rozwinąć swoją wypowiedz. Co u ciebie? Ogólnie co u was? Ja dzisiaj mam nockę w pracy i jeszcze burzą mnie straszą, nawet dostałam dwa powiadomienia. xD
2. Absynt
Widzę, że przyszłam w porę. Ile mamy tu Absyntu? Zgadzam się z powyższymi, nie powinniśmy siedzieć bezczynie xD
@Faren trzymaj tego kija porządnie, mam przeczucie, że wielki powrót Obsydianu chce nam jeszcze coś pokazać
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (08-07-2021 o 17h36)
3.Absynt
Chyba na razie możemy być spokojni, ale teraz każda wygrana na wagę złota i cenniejsza niż manna i złote monety razem.
Jak wam idzie na targu podczas eventu?
790
Ostatnio zmieniony przez Floy (08-07-2021 o 17h46)
1. Absynt
Super, event wymusza na mnie wydanie 50 dziennie, aż nie wiem co kupować na targu xD >.>"
1. Obsydian
@Faren u mnie zaduch koszmarny, otworzyłam okna, bo myślałam że na wieczór będzie chłodniej, a tu nici, taka duchota że ledwo oddycham
1. Absynt
@Floy mi idzie całkiem dobrze, ale zachowuje kilka perełek na później, bo pod koniec ceny wzrosną najbardziej taktyczne he he
@Faren ja tam kupuje składniki alchemiczne, tym razem jestem bardziej cwana i w końcu mam ten pergamin na energię chowańca, będę sobie sama wytwarzać a co xD
2. Absynt
Myrida u mnie to samo. Jeszcze w nocy spałam na kołdrze, bo myślałam że pod kołdrą to wyparuje. xD Na szczęście w hotelu klima. xD
Ruby też o tym myślałam, ale wszystkie składniki jakie mnie interesują lecą powyżej 50 albo nawet 100 a to się nie odkłada w żaden sposób na następny dzień. >.>"
Ostatnio zmieniony przez Faren (08-07-2021 o 17h51)
1. Obsydian
Ja na targ w ogóle nie zaglądam. Wystarczy mi przechodzenie odcinka.
@Faren zależy które składniki. Czasem można jakiś złapać poniżej 10any, a odsprzedać go w dobrej chwili za 30
Ostatnio zmieniony przez Myrida (08-07-2021 o 17h52)
1. Absynt
Myrida wiem, czasu tylko nie mam xD Albo jestem w pracy, albo śpię, albo gram. xD Żyćko. Miałam fortunę teraz nie mam nic. Byłam pierwsza, jestem ostatnia. Takie lajfu. ¯\_(ツ)_/¯ Ale swojej kasy pszczołom już nie dam.( ͡° ʖ̯ ͡°)
1. Obsydian
@Faren i prawidłowe! Nie wiadomo co z nią zrobią!
A ja właśnie widzę oniryczne chipsy na targu wystawione w KT za 210 many XD Padłam jak zobaczyłam XD
1. Absynt
@Myrida ty mi nie mów o niektórych cenach, bo czasem chce mi się śmiać jak to widzę XD Wtedy zawsze korzystam z okazji i sprzedaje to samo, by inni widzieli jak tanio XDD
2. Absynt
Wczoraj widziałam ktoś wystawił złotą bryłkę za ponad 1,4k. xD Pamiętam, że kiedyś krzyczałam że nie wolno zaniżać ich ceny, ale teraz to poszło w inną stronę. xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (08-07-2021 o 18h04)
1. Obsydian
@Ruby-nova to ty jesteś tą osobą zaniżającą ceny na targu?!(,,#゚Д゚)
Chyba musimy porozmawiać!(ノಠ ∩ಠ)ノ彡( \o°o)\
Jak jest popyt na itemki za 150 i schodzą jak świeże bułeczki to nagle ktoś wystawia za 30 i moje źródło dochodu znika.。゜(`Д´)゜。
Czy to przez ciebie?!
(pisane z przymrużeniem oka . )
Ostatnio zmieniony przez Myrida (08-07-2021 o 18h08)
1. Absynt
@Myrida nie no co ty XD w życiu by mi się to nie opłacało!
Przykładowo:
Często sprzedaje sakiewki. Za powszechną dzisiaj:
Ceny za kupno, teraz jest około 55
W takim razie dała bym 50 lub 48
Za epicką dzisiaj:
Najwyższa 650, najniższa 316. Dałabym w podobnej cenie co najniższa, bo zaniżać jeszcze bardziej nie ma sensu, ale i tak nie wystawiam dzisiaj, bo nikt nie bierze. Czekam na lepsze czasy bez tych sakiewek, by dawać drożej
Ale przeważnie nie patrzę na cenę kupna, tylko licytacji. Przeważnie zaniżam licytacje, by brali, ale dalej było dla mnie korzystnie. Ja bym raczej powiedziała, że sprzedaję w "normalnych" cenach. Po prostu korzystam z okazji xD
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (08-07-2021 o 18h14)