1. Obsydian
Oh, no takie podejrzenie to już zostało wysnute dawno temu... 

- wiewiórki w czołgu

Strony : 1 ... 1275 1276 1277 1278 1279 ... 1327
1. Obsydian
Oh, no takie podejrzenie to już zostało wysnute dawno temu... 

- wiewiórki w czołgu

2. Obsydian
Można się było spodziewać. Zero zaskoczenia.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ostatnio zmieniony przez Arai (03-03-2022 o 21h16)
1. Obsydian
Ja też nie kojarzę nic o tym, ale ja robiłam TO tak dawno temu...

- wiewiórki w czołgu

2 Obsydian
Po screenie, który widziałam, to faktycznie może mieć sens. Ale szczerze?... Nie przejmuję się tym w ogóle.
Generalnie nie mam w zwyczaju ekscytować się fabułą tej gry- no może wyjątkiem było ukazanie się Lance'a XD

1. Obsydian
Nigdy nie miałam ani żelu ani hybrydy... Czasem żałuję, bo wiele fajnych rzeczy można wykombinować 

1 Obsydian
Faktycznie, to spory plus ^^ Nie pomyślałam o tym. Widząc jak męczy się z nimi teściowa (wiecznie o coś uszkodzi, a potem plaster, a to zaczepi, a to coś tam...), nie sądziłam by jednak były praktyczne. A tu proszę 
Ostatnio zmieniony przez Anatea (04-03-2022 o 11h03)
2. Obsydian
Ja to z racji studiów nie mogę mieć malowanych paznokci, ale na wakacje zrobiłam sobie hybrydy i strasznie mi to zniszczyło paznokcie.

- wiewiórki w czołgu

1. Obsydian
@Arai, no ja właśnie ściągałam u kosmetyczki, która mi zakładała...
Kurczę niestety ja nie wiem, bo robię mini-gierki na aplikacji i generalnie polecam ten sposób - nigdy nie mam problemu, a granie w jajka na apce to marzenie - zawsze komplet punktów.

- wiewiórki w czołgu

1. Obsydian
@Arai, mnie się już nie chce tak babrać i wszystko na telefonie robię. 

- wiewiórki w czołgu

2. Obsydian
Dżem bobry wszystkim :>
Też w jajka na apce gram. Myszką na pc nigdy mi maks nie wychodzi.

Ostatnio zmieniony przez Arai (05-03-2022 o 11h37)
1. Obsydian
Ja zaraz po północy robię wszystko żeby mieć spokój, ale też niedługo się skończy, bo zacznę na uczelnię jeździć... To pewnie wtedy w autobusie będę robić. 

- wiewiórki w czołgu

Ostatnio zmieniony przez Sylphe (05-03-2022 o 22h35)

1. Obsydian
@Sylphe, strasznie ubolewam nad tym, że nie masz czego nadrabiać 
Niestety nie pokonwersuję z Tobą o Batmanie, bo to nie moje uniwersum. Mnie to za to jak bagno wciągnęło "Untamed", wiem, że swego czasu było bardzo popularne, ale jeśli chodzi o tego typu mody to można mi dać medal Internet Explorera.

- wiewiórki w czołgu

1. Obsydian
@Sylphe, no właśnie ubolewam nad tym, że ruch jest mały.
Nie dziwię Ci się, że się pogubiłaś, bo jest drama (serial) - Untamed, Mo Dao Zu Shi - chińska animacja i powieść. Powieść to oczywiście pierwowzór wszystkiego.
Ja zaczęłam od dramy, bo przyjaciółka wysłała mi filmik ze śmieszną scenką i przez nią chciałam to obejrzeć, a potem mnie generalnie wciągnęło.
"Historia zaczyna się 16 lat po śmierci PatriarchyYiling, czyli Wei WuXiana (Xiao Zhan) - postaci tak znienawidzonej przez ludzkość, że po niemal dwóch dekadach od jego śmierci wciąż straszy się nim dzieci i pilnuje, by jego dusza nie opętała ludzkiego ciała."
Potem jest retrospekcja jak do tego doszło. 

- wiewiórki w czołgu

2 Obsydian
Po samym wstępie brzmi dość ciekawie, ale już samo "drama" sprawia, że skreślam temat - oczywiście wszystko kwestią gustu. Może omija mnie coś ciekawego 
Rany, jest poniedziałek a ja już jak flak siedzę XD nie zapowiada się najlepiej... Trzeba zebrać się w sobie trochę. W piątek zrobiłam na szybko art na creative, ale... teraz nie mogę na niego patrzeć. Co mi do łba strzeliło z takim kadrem.

2. Cień
Hej, @Van, ale numer. Tyle mi piszesz o tym Untamed i dopiero teraz, gdy dałaś tu opis, to uświadomiłam sobie, że ja przecież oglądałam oba sezony tej animacji (może jest już trzeci, nie mam pojęcia) i absolutnie ją uwielbiałam
Tylko znałam ją pod tytułem "Grandmaster of Demonic Cultivation", więc nie skojarzyłam z oryginalną nazwą i z dramą ^^' Pamiętam jak czytałam powieść i nie mogłam się doczekać kontynuacji 

1. Obsydian
@Anatea, ja szczerze mówiąc traktowałam to jak po prostu chiński serial, a że to drama dowiedziałam się w ogóle dopiero jak szukałam właśnie dla kogoś o czym to jest. Nie wiem w ogóle czy to jest określenie na azjatyckie produkcje czy coś innego się bierze, bo serio nie wiem czemu to jest "drama", a nie "chiński serial" tak jak "francuski serial".
Ale fakt jest specyficzne poczucie humoru i trochę sztucznawe jak komuś to przeszkadza to faktycznie może być nie do przejścia. Wrzucałam na Wyzwanka wrzucę i tutaj - śmieszki - nie bardzo spoilerowe, więc można obejrzeć.
Zaraz Cię dorwę w temacie i nie wypuszczę :3 Sezony animacji są trzy - wszystkie już wyszły.

- wiewiórki w czołgu