2. Cień
@Lacrima bylibyśmy, gdyby pomocna dłoń byłaby za maane, a nie za AM. Ci, którzy zdążyli to mają, gorzej mają spóźnialscy.
@Ruby-nova to w takim razie bayo bayo xD
Ostatnio zmieniony przez Fillia (04-05-2021 o 01h31)

Strony : 1 ... 264 265 266 267 268 ... 1326
2. Cień
@Lacrima bylibyśmy, gdyby pomocna dłoń byłaby za maane, a nie za AM. Ci, którzy zdążyli to mają, gorzej mają spóźnialscy.
@Ruby-nova to w takim razie bayo bayo xD
Ostatnio zmieniony przez Fillia (04-05-2021 o 01h31)
1. Absynt
@Fillia ohayo, ohayo
Ha HA! NIE TYM RAZEM!
Tak wiem, jak wiele osiągnęłam jednym blokiem w porównaniu do tego ile nabiłyście xd
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (04-05-2021 o 01h32)
1. Cień
@Ruby-nova Ale przynajmniej jakiś blok jest xDD
Ciesz się z wyczynu, który dokonałaś.
1. Absynt
@Fillia przestań, bo czuję się jeszcze gorzej XDDD
1. cień
Ja chyba też spadam, nic tu się nie dzieje (o wow, no co ty Elodie), wolę książkę poczytać
3. Cień
Jakim cudem gorzej @Ruby-nova?!
Napisałam prawdę xD
@Elodie a idź czytaj książkę, miłego!
@Lacrima papa!
@Down trudno się mówi xD
223
Ale wygrana wbita xD
Ostatnio zmieniony przez Fillia (04-05-2021 o 01h36)
1.Absynt
Dobranoc wszystkim! Idę z wami.
@Fillia zostajesz sama BUAHHAAHA
1. cień
@Fillia Dziękuję za pozwolenie <3 Teraz mogę w spokoju czytać
Ostatnio zmieniony przez Elodie (04-05-2021 o 01h36)
1. Absynt
Jeju, jak wy tutaj szalejecie. Ja bez zapytajów się trochę nudzę na forum i wciąż mam nadzieję, że jednak wrócą w najbliższym czasie. >.<
Przybywam wesprzeć mentalnie Ruby, a sama mykam do spania. Dobranoc, drogie panie!
2. Absynt
Dobranoc jeszcze raz! Miłych snów ❤️❤️❤️
Jutro na pewno nie zapomnę tu wejść. Jeszcze tak łatwo stąd nie odejdę...
To wcale nie tak, że jestem uzależniona i muszę tu siedzieć cały dzień
Ostatnio zmieniony przez Igris (04-05-2021 o 01h49)
1. cień
kto nie śpi ten superior bo ja nie śpię lol
@up przegrywowo.pl zapalmy znicz [*] dla tej biduli ;-; aaaaaa nawet jak to czytam to mnie boli mój wewnętrzy janusz wije się w konwulsjach bolesnych. modlę się do animu gurls w twojej intencji oby to się ino jakiś buk okazał i żeby te 2 dyszki nie poszły w błoto.
1. Absynt
A tak sobie tutaj wpadłam zaznaczyć, że żyję.~
1. Obsydian
Dzień dobry forum! Życzę wszystkim przyjemnego wtorku, zdecydowanie bliżej piątek niż podczas normalnego tygodnia pracującego więc głowa do góry, nie jest źle
2. Obsydian
Dzień doberek :>
A jak ktoś pracuje również w weekendy? :<
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (04-05-2021 o 08h19)
3. Obsydian.
Dzień dobry! :3
@Allarah, pewnie chodzi o to nieszczęsne "ass" w nazwie. Ktoś już tak miał...
Ostatnio zmieniony przez Vandea (04-05-2021 o 08h40)
1. Obsydian
Skończyłam ten nieszczęsny 3 odcinek i oczywiście dało Pomyleneusza. Tak się wkurzyłam że dałam mu wredną odp byle nie dostać ilustracji i w swoim zdenerwowaniu napisałam do bimufa co z moim zwrotem bo mam dwa irytujące replaye do zagrania byle dostać ilu z Nevrą a maany brak.
1.Absydian
Przyszłam się przywitać i życzyć wszystkim powodzenia na maturze i oby nie było Dziadów <3
1. Obsydian.
@Mystification, ja się nadziałam na Matełuszka przed pożarem to chciałam być potem mądra i minusowałam go na potęgę, a potem się okazało, że jeszcze jest ilustracja w drugim odcinku.
Nieźle się trzeba nagimnastykować, żeby w drugim odcinku dostać, a potem w trzecim już nie, ale mi się udało...
... Tylko musiałam robić riplay darmowego odcinka.
@Tryphena, ja się najbardziej obawiałam, że bedzie "Lalka", bo to była jedna z lektur, których nie przeczytałam do końca, ale było u mnie "Przedwiośnie".
2. Obsydian
Vandeła mi na tej w drugim odcinku nie zależy. Chce Nevre!
Będę go minusować jak zła. Darmowy odc mam wyplusowany na maxa ale w drugim koniec tego dobrego. Bimuf dej mi zwrot
1. Absynt
Powodzenia wszystkim na maturkach, a reszcie miłego dnia!
Ja sama nie tykam NE bez Eza, chociaż Nevry to mi szkoda, że utknął w tym cyrku. Ale też bym minusowała na waszym miejscu Matołusza, więc się cieszę, że nie jesteście dla niego miłe, baby drogie. <3
1. Obsydian
Chyba żaden bohater na eldzie nie był tak mocno kochany że otrzymał aż tyle przydomków co Mefju
1. Absynt
Zapomniałam znowu, że dzisiaj zaczynają się już matury. xD Dopiero Twitter mi przypomniał. xD