1. Obsydian
@Faren Absydian zablokował XD
@Methrylis spóźnilaś się nieco. Rozmowa bardzo głęboko i pouczająca o trunkach już była, o odcinku 4 było tylko tyle że rozczarował i że nas nie stać by go przejsć

Strony : 1 ... 313 314 315 316 317 ... 1326
1. Obsydian
@Faren Absydian zablokował XD
@Methrylis spóźnilaś się nieco. Rozmowa bardzo głęboko i pouczająca o trunkach już była, o odcinku 4 było tylko tyle że rozczarował i że nas nie stać by go przejsć
Ostatnio zmieniony przez Mooky (05-05-2021 o 21h47)
2. Absynt
Ja nawet nie zdążyłam przed pożarem zrobić trzeciego, a co dopiero teraz myśleć o czwartym xD Spoilery mi starczą xD
@Mooky yup, znam takie którym muszę wszystko tłumaczyć bo nie rozumieją ni w ząb. W pracy miałam to samo z niektórymi gośćmi. Ani polski, ani angielski, translator be, weź się domyśl o co tej osobie chodzi i dlaczego to ja jestem ta zła. xD
@up Jak to jak? W ich języku i jak w ogóle śmiesz nie rozumieć co do ciebie mówią. xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (05-05-2021 o 21h49)
1. Obsydian
Coś rozmowa zamarła albo ja mam lagi, w każdym razie bardzo miło się ę rozmawiało, lecę poczytać zaległą literaturę. Bawcie się dobrze, zagladnę od czasu do czasu
Ostatnio zmieniony przez Arai (05-05-2021 o 21h49)
1. Obsydian
@Faren - O czym jest ten Ciemny Kryształ? Może sobie dzisiaj go obejrzę. ^^
1. Absynt
@Arai Raz miałam taką sytuację w pracy, że miałam gościa z którym rozmawiałam po angielsku, a po nim polak, ale słyszał że mówię po angielsku więc mówił do mnie łamanym angielskim, bo myślał, że ja nie rozumiem inaczej. xD Na opinii później było, że obsługa nie mówi po polsku. xD
@Seitylli jest to prequel to filmu o tym samym tytule z 1982. Kukiełkowy o stworach, które chcą zawładnąć całym światem.
Ostatnio zmieniony przez Faren (05-05-2021 o 21h53)
1. Cień
Ogólnie co do trzeciego sezonu The Umbrella Academy to z tego co wiem jeszcze nie jest podana data premiery, ale o ile dobrze pamiętam, Netflix potwierdził zamówienie trzeciego sezonu, więc raczej będzie, mam nadzieję, że nie zniszczą nam marzeń
Ostatnio zmieniony przez Idriana (05-05-2021 o 21h52)
1. Obsydian.
@Tryphena, ja po alkoholu tylko tracę zdolność siedzenia z podparciem, ja nie wiem o co im chodzi.
Tymczasem uciekam, bo jutro rano wstaję, także dobrej nocki wszystkim.
Ostatnio zmieniony przez Arai (05-05-2021 o 21h55)
1. Absynt
Wszędzie gdzie pracowałam to była obsługa klienta i stwierdzam, że jak kiedyś w szkole próbowałam ludzi zrozumieć, tak teraz wiem, że nie warto. xD
I mi smutno, właśnie się dowiedziałam że nie będzie kontynuacji Ciemnego Kryształu. ;<
Ostatnio zmieniony przez Arai (05-05-2021 o 22h03)
1. Absynt
W przypadku tego serialu nie ma książki, jest film, ale to już nie to samo. ;<
Znowu psują mi moją dziecięcą radość. ;<<<<
Ostatnio zmieniony przez Faren (05-05-2021 o 22h03)
1. Cień
Ja w sumie mam tak z serialami animowanymi, odkąd pamiętam jestem zła, że W.I.T.C.H. nie dostało kontynuacji (dobrze, że chociaż w tym roku zrobili nowe wydanie komiksów), zepsuli mi tym moje dzieciństwo :c
1. Obsydian
@Mooky racja raz tak miałam
Kolejna tragiczna rzecz, jak tłumaczą tylko 1 książkę z serii, a ty się wyciągniesz po tej pierwszej. ;-;
A reszty nie przetłumaczą i do tego jest w języku, którego nie rozumiesz ;-; tak blisko a tak daleko ;-;
@Idriana ja myślę że po pewnym momencie powinni zakończyć każdą serię z klasą. Popatrz co zrobili teraz z Winx. Aż chce się płakać
Ostatnio zmieniony przez Myrida (05-05-2021 o 22h08)
Ostatnio zmieniony przez Mooky (05-05-2021 o 22h09)
2. Absynt
@Myrida o ja tak miałam ale z ksiażką. xD Znalazłam super tytuł (Słodka jak krew, jakby kto pytał) i po polsku jest tylko pierwszy tom. Trzy kolejne tylko po czesku. >,>"
Ostatnio zmieniony przez Faren (05-05-2021 o 22h09)
Ostatnio zmieniony przez Arai (05-05-2021 o 22h10)
1. Obsydian
@Mooky niestety nie po angielsku, po hiszpańsku. Ok 550 stron. ;-;
To już tyle lat a ja wciąż nie mogę przeboleć ;-;
Ostatnio zmieniony przez Myrida (05-05-2021 o 22h14)
1. Cień
Zgadzam się, wszystko powinno być zakończone z klasą, z tym że akurat w W.I.T.C.H. trzeci sezon był dość jawnie teasowany i o ile dobrze pamiętam, to mieli w planach go zrobić, więc to po prostu kwestia Disneya, że zamknięto serial :c
Ale co do Winx to niestety prawda, szczególnie biorąc pod uwagę to, jak bardzo zmienili kreskę po tych wszystkich latach, to już nawet nie wygląda jak ta sama kreskówka
Ostatnio zmieniony przez Idriana (05-05-2021 o 22h13)
1. Absynt
O matko Witch. Zbierałam od pierwszego numeru, ale jak wyjechałam do Anglii to przerwałam zabawę, a wszystkie komiksy i książki oddałam przyjaciółce, która sama je oddała tam komuś. Nawet nie pamiętam na czym skończyłam historię... Chyba na wyjeździe na który pojechały tylko Teranee, Cornelia i Hay Lin, za dobre oceny. xD
Ale przyznam wam szczerze, że serial mi się mało podobał. Chociaż jeśli miałabym wybierać między Witch a Winx... to Witch o wiele lepsze. xD