2CIEŃ
Dobry dobry jak tam? Ja ncdadal wwyrku... Nic mi się niechęć, z drugiej strony Nd wkńcu, więc... Leniuchujem.
Błagsam nawet nie zaczynamy tematu diety, mam z 10kg nadwagi, niby nie dramat, ale jednak... Niestety moje postanowienie jest za słabe by nie jeść[nie no przesadzam, ograniczylam se i tłuszcze xD] i jedyne na co liczę, że w końcu pogoda dopisze i będzie jak spalić zbędną tkankę tłuszczową... Choć nie jest to takie proste jak brzmi.
Więc zmiennym temat xD błagam bo popadnie w depreche Hyhy... A nie już popadłam stąd ten tłuszczy, nie ma to jak zajadanie stresu, ale to i tak lepsze niż picie, więc... ^^ na pocieszenie przypomnę, że od 15 maja można na dworze będzie chodzić bez maseczkę huraaaaj ;>
A i znacie jakąś fajną grę przeglądarką? Nie romansilo jak tu? Jak macie ochotę wyślijcie mi prywatna wiadomość, żeby regulaminu tu nie łamać xD Ale jakbyście mogły polecić jakiś fajny serial akcji fantasy coś jak ten wolf czy the oryginals też mnie uratujecie, bo wszystko co ostatnio było popularne już widziałam, brak mi alternatyw.
@Vandea jak zwykle Obsydian niekochany przez bogów w mniejszości, to takie przykre... - _-'
@Idrianna :> a smaczna zwłaszcza że śniadaniem w łóżku xD
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (09-05-2021 o 09h46)

-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.