1. Obsydian
Jakby ktoś liczył za mnie robaki to byłabym szczęśliwa, bo maks umiem do dwóch, ciężka sprawa.
he could choke me anytime
Nie, Szczecin nie leży nad morzem. I live there so I know.

Strony : 1 ... 825 826 827 828 829 ... 1327
1. Obsydian
Jakby ktoś liczył za mnie robaki to byłabym szczęśliwa, bo maks umiem do dwóch, ciężka sprawa.
he could choke me anytime

1. Cień
@Marjorie W sumie te studia mogę przyrównać do piekła, więc tak, proszę o pomoc ;-;
W ogóle to co do Zmierzchu, to nigdy jakąś wielką fanką nie byłam, ale jak miałam może z 12 lat to wspomniałam rodzicom, że chciałabym przeczytać i tak oto dostałam wtedy na święta całą serię książek... no skoro dostałam, to przeczytałam, a rodzice z jakiegoś powodu powiedzieli cioci, że wręcz uwielbiam te książki i od cioci dostałam całą serię filmów na płytach XDDD tym sposobem mam półkę "fanki" Zmierzchu nawet nigdy nie będąc fanką xD
@Nymfa Gdyby nie to wpojenie, to byłoby dla mnie okej, ale tak jakoś mi to strasznie książkę obrzydziło
Ostatnio zmieniony przez Idriana (26-05-2021 o 17h40)
1. Obsydian
Tylko musisz trochę poczekać z tym ratunkiem, bo powozu nie mam a słabo biegam, ale pomoc już w drodze!
Jak nie zejdę na zwał po drodze, bo mam serce jak emeryt a kolana to już w ogóle jak u trupa
W ogóle, to jesteś na syfie pod tym samym nickiem, nie?
To mi przypomniało jak przez okrągły rok dostawałam wszystko z hp, chociaż nawet nie lubię, ale ok. Bo raz kupiłam sobie plecak, po prostu podobał mi się motyw, ale rodzinka podchwyciła i ciągle coś z tego dostawałam xD
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (26-05-2021 o 17h44)

1. Cień
Marjorie Nie ma problemu, ja mogę poczekać, już i tak długo tu przetrzymałam xD A co do serca emerytki to zbijam pionę, bo sama mam już problem z wejściem po schodach XD
Yep, na syfie ten sam nick
To jest właśnie jak rodzinka ma dobre chęci, ale idzie trochę w złym kierunku xd
Ostatnio zmieniony przez Idriana (26-05-2021 o 17h47)
1. Obsydian
Jestem po stronie @Kalipso. Aktor idealnie nadaje się do roli psychopaty.
@Idriana ja wyrzuciłam te książki bo mi całe grzybem zarosły ygh. Fakt, wpojenie Jakuba było...dziwne.

2. Obsydian
Dobra dobra, bo to już przestaje być zabawne, give him rest.
*zbija pionę* no ja to mam wadę serca od urodzenia, ale np po schodach to wchodzę na leżąco niemalże xD
O, to ja cię z syfa znam :>
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (26-05-2021 o 17h49)

1. Cień
Marjorie O kurcze, z wadą serca to faktycznie ciężko, bardzo współczuję ;-; No u mnie to tylko i wyłącznie spowodowane lenistwem, chyba powinnam czasem ruszyć tyłek xd
Ano, tak się tutaj z syfa przeniosłam, bo zobaczyłam, że forum odżyło xd A Ty jaki masz nick na syfie?
Nymfa Właśnie mam wrażenie, że ta książka na niczym by nie straciła, jakby autorka usunęła ten wątek o wpojeniu, nie wiem czemu redaktorzy to przepuścili xd
Ostatnio zmieniony przez Idriana (26-05-2021 o 17h52)

1. Obsydian
Nah, it's fine, szybko się tylko męczę i czasem mnie serce boli jakby mi nóż wbijali albo kilka jednocześnie, ale co zrobisz ¯\_(ツ)_/¯
to top secret, nie mogę zdradzić, ale jak gdzieś wyłapiesz kogoś z największą liczą postów, to ja ;)
O jest Sea, jest głos rozsądku!!
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (26-05-2021 o 17h53)

2. Obsydian
@Idriana
I tak największa hotówa całej serii to Carlisle. Change my mind
Lecę się zdrzemnąć, bo coś mnie oczy bolą.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (26-05-2021 o 17h56)

2. Obsydian
No heej <3 Wpadam tylko na chwilkę, co tam?

1. Obsydian
@Sea - "nerwica serca"? Wybacz, nie znam się, ale kojarzy mi się z arytmią. To coś na podobę?
2. Obsydian
@Seasaidh a ja współczuje jako osoba z nerwicą lękową. Czy to coś zmienia nie sądzę XD
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (26-05-2021 o 17h58)

3. Obsydian
Chowaniec Nymfa, scared the crap out of me, teraz mi serce wali xD
:( aw, niefajnie, to ja bardziej współczuję :(
ja to mam tylko ubytek w lewej komorze
5 centymetrów? jakoś tak
o nie, to wam obu współczuję ;_;
I co ja mam teraz, wstawić wynik? Bo ja tu pierwszy raz gram, send help.
332
/ <3
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (26-05-2021 o 18h03)

Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (26-05-2021 o 18h02)
1. Obsydian
@Marjorie pojedynek na choroby. Fight! XD
Tak, musisz wstawić wygraną. Jak nie wiesz jak to napisz do mnie na pw. Pomogę ci.
@Seasaidh mogę powiedzieć, że znam ten ból. Trzymaj się :v
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (26-05-2021 o 18h02)

2 obsydian
Cześć Wszystkim.
@Sea strasznie współczuję, to musi być uciążliwe...
jak się czujesz w ogóle?
@Marjorie Tak, powinnaś wstawić obrazek wygranej straży obsydianu(jest na pierwszej stronie) oraz numer wygranej. ^^
Ostatnio zmieniony przez Shairan (26-05-2021 o 18h01)
3. Obsydian
a no dobra, to dobrze zrobiłam, chyba ^^
@Nymfa, ja bym wygrała, mam więcej xD
*wystawia jęzor*
333
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (26-05-2021 o 18h07)

1. Cień
@Marjorie Współczuję i w takim razie dużo zdrowia i jak najmniej schodów życzę <3
W pełni rozumiem chęć zachowania tożsamości ^^ chociaż chyba się mogę domyślać, ale nic nie mówię! ;P
@Nymfa Zgadzam się! Carlisle wygrywa wszystko xd
I jak tak tutaj patrzę, to trzymajcie się wszyscy z tymi schorzeniami, mam nadzieję, że zdrowie wam wszystkim dopisuje i będzie dopisywało

Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (26-05-2021 o 18h04)
1. Obsydian
@Nymfa Ja mam wrażenie, że sama jestem jedną wielką chorobą. Poważnie, jestem kumulacją chorób rodziców i dziadków + do tego dochodzą komplikacje ze względu na "krzyżowanie się" danych chorób XD Mam was wypisać? 
Ostatnio zmieniony przez Cata (26-05-2021 o 18h04)
2 obsydian
@Sea mam podobnie, to takie smutne haj fajf. A wyrosła Ci juz trzecia ręka, albo nabyłaś zdolności np telekinezy? 
Jeśli o chorobach mowa, to też mam parę dolegliwości. Ale najważniejsze to zaakceptować siebie i po prostu żyć dalej :')
@Marjorie <3
popraw wyzej, masz kolejną wygraną
Ostatnio zmieniony przez Shairan (26-05-2021 o 18h06)
3. Obsydian
Thx guys, doceniam <3
A tak poza tym to wysyłam wam wszystkim dużo miłości i wirtualnego uściska
Bardzo proszę to docenić, bo ja nie stroję od uczuć a już tym bardziej dotykanie uważam za fujkę xD
334
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (26-05-2021 o 18h07)

1. Obsydian
@Marjorie oj, oddaje ci wygraną walkowerem <3
@Cat nie krępuj się.
Życzę wszystkim zdrowia, serio <3