1. Cień
Ale jeszcze w tym semestrze Myst?
Bo moja uczelnie od zimowego wraca na hybrydowe nauczanie.

Strony : 1 ... 836 837 838 839 840 ... 1326
1. Cień
Ale jeszcze w tym semestrze Myst?
Bo moja uczelnie od zimowego wraca na hybrydowe nauczanie.
1. Obsydian
@Kalipso od zimowego. O ile pozwoli na to poziom zachorowań. Kurcze jak ktoś studiuje dziennie to jest ok ale ja idę zaocznie i nie chce mi się weekend w weekend jeździć 2h w te i we wte do Wawki ;-;
2. Obsydian
@Mysti - ja do Bydgoszczy mam 1,5h, więc znam ten ból XD Ale szczerze, to wolę na uniwerku mieć wykłady, bo tak na laptopie to się skupić nie mogę.
3. Obsydian
Wbijam wygraną po 1,13godz XD
A co do wykładów, to myślę że na stacjonarnych człowiek jednak wyniesie więcej niż z tych online. Chociaż robić powrót nagle po takim czasie też nie jest dobry.
349
Ostatnio zmieniony przez Myrida (27-05-2021 o 15h57)
1 Cień
Po co robić event kiedy można wysłać szczura po gallyflore i sprzedawać je na targu po 50 maany... Zarobiłam dzisiaj już 4 stówki xD
1. Obsydian
@Taara cicho! Bo sobie konkurencji narobisz i nie będziesz miała takiego przychodu!
1. Absynt
Halo co tu się dzieje? Tylko poszłam do pracy i Absynciaki się rozeszły ;<
Myrida piękny cosplay flubata <3
Ostatnio zmieniony przez Faren (27-05-2021 o 16h34)
1. Obsydian
Dżem bobry :3
widzisz @Faren, nie możesz opuszczać tego wątku :>
1. Absynt
Nymfa no właśnie widzę. Zastanawiam się teraz czy tego kija co zostawiłam na noc to używać do rozganiania Cieniasków czy biciem Absynciaków po łapkach i główkach xD
1. Obsydian
@Faren dziękuję ! Bardzo się starałam
Nie bój absynciaków tylko ogranicz im dostęp do zapasów z których robią bimber
1. Absynt
Myrida mówisz że mam zakręcić kurek bimbrowni? W sumie.... why not? xD Mogłabym podłączyć go do siebie, a źródełko same w sobie zakręcić. xD To jest w sumie dobra myśl, ale boje się że może przynieść odmienne skutki xD
1.Obsydian
Faren pamiętaj, że każdy kij ma dwa końce. Ewentualnie połam i masz nunczako. Respekt na forum +500.
2. Obsydian
@Faren. Absynciakom trochę trudno kurka ukręcić, bo sami sobie wyprodukują. Ale jak skonfiskujesz im materiały do wytworzenia to może coś wskurasz.
A jak nie, to pomysł @Nymfy też jest spoko
1. Obsydian
Też się zgadzam, Myrida ma super look, ale nie ogarnęłam, że to chowaniec. Przybyłam, zobaczyłam i pomyślałam sobie "woooo jaka fajna żabka"
1. Obsydian
@Lesmeal dziękuję. Naprawdę miałam nadzieję że się spodoba To takie moje arcydzieło ;P
@Nymfa poczekaj, jutro wieczorem będę nosić małego flubata na głowie, to zobaczysz podobieństwo
Ps. Moje uszy jak nic wskazują na flubata!
Ostatnio zmieniony przez Myrida (27-05-2021 o 17h25)
1. Absynt
W sumie pomysł Nymfy z nunczako mnie kupuje. Myślę też że może podkradnę składniki na bimber i podmienię cukier z arszenikiem, chociaż podtruwanie własnej straży mija się trochę z celem >.>" Nie wiem jestem w kropce xD
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (27-05-2021 o 17h31)
1. Obsydian
@up Muszę przyznać, że połączenie Absyntu i Obsydianu jako Absydian. Brzmi ciekawie (☞゚∀゚)☞
Zapomniałam, że emotki z telefonu nie wczytują się w postach xD
Ostatnio zmieniony przez Umbra (27-05-2021 o 17h33)
2. Obsydian
A ja bardzo chętnie zatrzymam kotka. Będę go traktować jak dzieciaczka, który przynosi z podwórka fanty XD
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (27-05-2021 o 17h34)
1. Obsydian
@Faren. Zawsze możesz zrobić tak:
Zamienić cukier z arszenikiem do porcji produkowanej dla cienia.
Podkr ekhem skonfisować gotowy bimber własnej straży, a jak przyjdą się wykłócać to zaprezentuje są zdolności władania nanczuko
Ostatnio zmieniony przez Myrida (27-05-2021 o 17h39)
1. Absynt
Tylko pogroziłam, że zamienię cukier na arszenik i pojawiła się Tryph <3
Tryph w końcu jestem Czarną Owcą, ze mną nigdy nie wiadomo ¯\_(ツ)_/¯
Ostatnio zmieniony przez Faren (27-05-2021 o 17h37)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (27-05-2021 o 17h38)
1. Obsydian
A więc Tryph wabi się arszenikiem *zanotować*