1. Cień
O nieeeeeee Taara ;w; Współczuję Ci *pac pac*

Strony : 1 ... 843 844 845 846 847 ... 1326
1. Cień
O nieeeeeee Taara ;w; Współczuję Ci *pac pac*
1. Absynt
O nieee Taara współczuję, taka okazja :C
Dlatego mnie denerwuje to jak działają poszukiwania na komputerze, automatycznie się odbierają :C
Ja bym chciała chociaż go znaleźć, chyba że króliki nie lubią słoni i się dogadać nie mogą .-.
O nie, czy to punkt dla cienia? >_>
Ostatnio zmieniony przez Meliah (28-05-2021 o 00h52)
1 Cień
O racja xd
Ja już jakieś 3 razy słonia spotkałam (4 z aktualnym ;_;) i ani razu nie dał się złapać, lama to samo. Te pojawianie się chowańców tylko zabiera mi energię. Został mi jeden element stroju, pozwólcie mi po prostu skończyć event XD
Ostatnio zmieniony przez Taara (28-05-2021 o 01h05)
2. Cień
Mi zostało z 7 elementów stroju bo się trafiają same duble
Nerwicy idzie dostać
Ostatnio zmieniony przez Deergod (28-05-2021 o 01h43)
1. Cień
Oj tak, kiedy próbuję stworzyć coś białego, a każdy biały jest inny... patola jakaś :x
1. Absynciak
Co to za wbijanie punkciorów w nocy co? xD
Z tym złotem to same, niby złoty a każdy w innym kolorze, normalnie nerwicy idzie dostać >_>
2. Absynt
Dzień dobry.~ Jak napisałam tak padłam na pyszczek i usnęłam. >.>" I powiem wam szczerze, że dobudzić się nie mogę ni chu chu!
1. Obsydian
Dżem bobry :3
Taktyczny bloczek przed pracą XD Miłego dnia miśki
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (28-05-2021 o 05h31)
1. Absynt
Oj Nymfa co to za bloczki (⌐■_■)
Właśnie złapałam słonika~ Ten chyba się mnie nie bał. <3
1. Cień
Dzień dobry wszystkim i miłego dnia ^^
@Faren Gratuluję złapania słonika ^^
Jak tam plany u wszystkich na dzisiejszy dzień?
2 Cień
Moje plany są słabe, zakupy, obiad. Takie klimaty. Ale popołudniu wpada kolega na wypełnienie tatuażu.
Mam nadzieję że zostały mi odpowiednie kartridże... Xp
1. Obsydian
dobry
mnie czeka porywający dzień w pracy i sprzątanie
emocjonująco
1 Cień
Zamienię się, tylko mi Dziedzica przypilnuj. Naprawdę chętnie zajmę się czymś innym
A tak serio, fakt, człowiek wolałby inny plan na piątek.
1.Absynt
Cześć wszystkim, smacznej kawusi czy herbatki kto woli
Mystification poczułam się jak na starym forum, gdy zobaczyłam dwukolorowe oczy u twojej Gardzi
1. Obsydian
@Ana ja i dzieci to nie dobre połączenie
@Floy stwierdziłam że najwyższa pora wrócić do korzeni
1. Cień
Cześć ^^ Floy, bardzo ładnie Ci z tymi rogami. Dobralaś do nich fajne kolory.
Tak. Jest pewien wspomnień czar ze starego forum
Pamiętacie jeszcze, jaki miałyście pierwszy kupiony strój?
1. Obsydian
Dołączyłam do gry gdy był event Gwiezdnych Pól i biegałam cały czas z sukienką Astral Prophet i włosach Murglet. Moja pierwsza kupiona rzecz na targu to chyba były właśnie te oczy
2. Obsydian
A ja dołączyłam zaraz po skończeniu eventu muzycznego w zeszłym roku.
Moimi pierwszymi porządnymi ubraniami były te z eventy wakacyjnego. Zresztą bardzo mi się podobały legend of sea przypadła mi do gustu
Ostatnio zmieniony przez Myrida (28-05-2021 o 08h47)
1.Absynt
Anatea zabawne, bo przed chwilą byłam je zmienić, ale do nich powróciłam po tym co powiedziałaś. Z jedną animacją na Gardzi mój komputer daje jeszcze sobie radę
Ostatnio zmieniony przez Floy (28-05-2021 o 08h48)
1. Obsydian
Nie pamiętam już pierwszej rzeczy kupionej na targu, ale wiem że jedną z pierwszych transakcji było moje kupienie sukienki szmaragdowej petryfyaing empress (jakoś tak) od @Serafiel. Zresztą w baaardzo korzystnej cenie 50 many
1 Cień
Ja te iks lat temu dołączyłam w trakcie eventu halloween moim pierwszym zakupem były żółte oczy zabójca ^^
Ostatnio zmieniony przez Anatea (28-05-2021 o 08h53)
1.Absynt
Myrida zawsze kojarzyłaś mi się z tą sukienką. Kupując jedną za antyczne monety w butiku wspominałam twoją Gardzie i jej stylizacje
1. Obsydian
@Floy naprawdę? To miło że ktoś mnie wspomina.
Chociaż nosiłam ją raczej na początku mojej gry, to wciąż ją lubię. Po pierwszej stylizacji jednak stwierdziłam że sama sukienka choć ładna to jest jednak trudna w skomponowaniu z innymi elementami
1.Absynt
Gdybym miała ci wypisać historię twoich stylizacji, którą kojarzę to:
Najpierw była ta sukienka
Później robiłaś stylizacje na tle wiśniowego drzewa z turkusowymi włosami Sybila i oczami, które masz. Do tego biała bluzka Abyss Creature i ucieszyłaś się z bielizny NE, która w końcu do niej pasuje i jakiś dół
Potem przerzuciłaś się na różowym strój Flame Solider