1. Absynt
Wojna na stoły? ┬─┬ノ( º _ ºノ) Szykujcie się... Rzucam! (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Jakiś sfabrykowany ten dowód. Jakaś inna osoba na tym zdjęciu!
Ostatnio zmieniony przez Faren (28-05-2021 o 18h26)

Strony : 1 ... 852 853 854 855 856 ... 1326
1. Absynt
Wojna na stoły? ┬─┬ノ( º _ ºノ) Szykujcie się... Rzucam! (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Jakiś sfabrykowany ten dowód. Jakaś inna osoba na tym zdjęciu!
Ostatnio zmieniony przez Faren (28-05-2021 o 18h26)
2. cień
Pamiętacie, jak wam pisałam, że boję się o brak karnacji z eventu i jestem zdana na energię chowańca? Nie ma szans, że ją dostanę, wykorzystałam całą enegię chowańca i dostałam powtórkę, łącznie ok. 20 czekoladowych monet i pasek od drugiej najgorszej stylizacji. Żyć nie umierać po prostu
Ostatnio zmieniony przez Elodie (28-05-2021 o 18h27)
3 Cień
Patrzcie, nawet się ubrałam tak samo!! To ja!!
@Elodie oj oj chodź dam ci przytulasa (⊃。•́‿•̀。)⊃
Ostatnio zmieniony przez Taara (28-05-2021 o 18h29)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (28-05-2021 o 18h28)
2. Absynt
Taruś tak i ja mogę! Uwaga leci kolejny stół (˚Õ˚)ر ~~~~╚╩╩╝
Tryph! Ratuj! Cieniasy tu się gromadzą! >,<"
Ostatnio zmieniony przez Faren (28-05-2021 o 18h29)
1. Obsydian
@Amolinium o nie nie, też strasznie mnie męczy siedzenie z rodziną i do tego z małym dzieckiem a nie lubię dzieci, ale mieszkam z rodzicami i to głównie presja mamy że wypada i że moja siostra już z nimi tam siedzi.
Ok teraz ide XD
1 Cień
Ja już skończyłam event, w sumie bez eliksirów, miałam dużo powtórek więc kupiłam za bileciki z 3 czy 4 rzeczy
1. Obsydian
Ile tu stron! Jakie tępo! Widzę że wyzwaniowe pędolino w ruchu
Ostatnio zmieniony przez Myrida (28-05-2021 o 18h31)
1. cień
Nepente to chyba że tak jestem w stanie zrozumieć bo mam identyczną sytuacje tylko jak moja siostra się zjedzie to nie jest dobrze ponieważ jej squad wynosi 7 dzieci +ona z mężem a jak wujostwo się podepnie to szkoda gadać xd
ja miałam tak dużo powtórek że więcej zebrałam za te bileciki niż faktycznie za czekoladki
Ostatnio zmieniony przez Amolinium (28-05-2021 o 18h32)
1. cień
@Nepente Spoko, nie jesteś sama, też nie lubię dzieci ;) Plus najgorzej, jak słyszę przy stole jakieś wujaszkowe żarty o tym, że kiedyś mieć będę
1. Absynt
Tak się cieszę, że w końcu mam jakieś wsparcie -_-
ヽ(ຈل͜ຈ)ノ︵ ┻━┻
2 Cień
Dobra, wiecie co, to niech zieloni trochę nadbudują straty, bo ja muszę iść sprzątać
To nie dlatego że chcę żeby Faren miała łatwiej czy mnie lubiła czy coś T^T
Ostatnio zmieniony przez Taara (28-05-2021 o 18h35)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (28-05-2021 o 18h35)
1cień
Amolinium nie znam, ale zerknę przy okazji, ja tak mam, że jak znajde cos nowego co mnie urzeknie to musze sie nasycić słucham do upadłego
Hehe moje poprzednie dwa zwierzaki były Tanatos, Hypnos, sa,me bóstwa wybieram, aktualny też bóstwo :>
Faren nie wiem w czym ale tez cie moge podesprzec, wolisz metalowy czy drewniany pałąk do tego wspierania? xD
1. Absynt
Taruś doceniam, ale nie musisz się nade mną litować ;*
Tryph napisałaś o lodach w tym samym momencie jak ja o nich pomyślałam. Czy ty mnie jakoś programujesz czy zaglądasz mi w okno i rzucasz jakieś zaklęcie? xD
Serafiel ja lubię mój zwykły drewniany kijaszek.~ Ale aktualnie mamy tu wojne na stoły xD
(☞゚ヮ゚)☞ ┻━┻
Ostatnio zmieniony przez Faren (28-05-2021 o 18h38)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (28-05-2021 o 18h37)
1. cień
O proszę @Faren, teraz masz mój rok urodzenia xD
2 Cień
No muszę iść sprzątać, to Ty powinnaś się litować nade mną o(TヘTo)
Żegnam wszelkie żołnierki, poskramiaczki kur itp
Ostatnio zmieniony przez Taara (28-05-2021 o 18h38)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (28-05-2021 o 18h41)
2Cień
Tryphene miałam namyśli chowańce, aktualnie mój jest teraz Bhairava.
Jesli chodzi o domowe w domu^^ jakkolwiek to brzmi, miałam sporo, aktualnie kolejny kot, 3 letni Loki, o którym juz mówiłam. Ale miałam inne koty Arystokrata i Cobalt :>
Chomika o imieniu Fiur(taka postac z heroes3), bo mu tak sierść sterczała jak tej postaci włosy ^^
a jak popitalał w kółku, to sie śmieliśmy, że podłączyc kable będzie prąd za darmo. I dawno temu białego szczura Aleksander ^^ I w domu siostra miała tez, rybki,myszki, była też krótko żółw i pies.
a ja już jadłam Lody xD ostatnio bardzo mnie do nich ciagnie hyhy
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (28-05-2021 o 18h43)