śmietanka i truskawka to najbardziej vanilla (he) smaki lodów
jak się zje dwie wielkie gałki lodów lukrecjowych to można pokonać boga
i tak właśnie to teraz ja jestem jelon bogiem :v

Strony : 1 ... 855 856 857 858 859 ... 1326
1. Obsydian
@Deer nie miałam jeszcze okazji spróbować lukrecjowych, nie wiedziałam że takie istnieją, ale brzmi ciekawie
@Amolinium. Piżama party to nie ja urządzałam, pomysł dała @Faren, zdjęcia robiła @Tryphena. Ja tylko dostałam takie pamiątkowe
Ostatnio zmieniony przez Myrida (28-05-2021 o 19h49)
1. Absynt
Myrida widzę tę kropkę nienawiści pod moim nickiem xD Ale nie, akurat nie mam >.>"
Stoły mają ciekawą historię! <3
Jelon istnieje coś takiego jak lody lukrecjowe? (ಠ_ಠ) Ugh nie wiem czy bym się przemogła >.>"
1. Cień
W sumie to ciężko mi wybrać ulubione lody, bo za każdym razem próbuję jakichś nowych xd Ale cynamon, straciatella i sorbet mango-marakuja to chyba moja topka
Piżama party było genialnym pomysłem, uwielbiam to grupowe zdjęcie <3
Ostatnio zmieniony przez Idriana (28-05-2021 o 19h50)
1. Obsydian
@Faren
To nie kropka nienawiści, a po prostu sposób w jaki moja autokorekta reaguje na wciśnięcie spacji w 6/10 przypadków. Czasem nie zauważę i jej nie poprawię.
Dlaczego miała bym być zła na szefa po podwójnej podwyżce?
1. cień
Już trzeci raz dzisiaj zmieniam stylizację, kocham moje zdecydowanie
1. Absynt
A wiadomo. Czasem i na najlepszego szefa można być złym xD
Ostatnio zmieniony przez Deergod (28-05-2021 o 19h56)
3. Cień
Zdążę, czy nie zdążę? xD
Zdążyłam
W sumie to a propos lodów piwnych (ale nie do końca), to pamiętam, że próbowałam kiedyś lodów o smaku whisky, polecam bardzo
662
Ostatnio zmieniony przez Idriana (28-05-2021 o 19h58)
1. Absynt
O nie, poszłam sobie spać a tutaj walka na stoły się odbyła :( Jestem smutna, taka akcja mnie omija :(
Tylko nie rzucajcie teraz bo idę do sklepu, nie chcę znowu takich fajowych eventów omijać xD
(ヘ・_・)ヘ┳━┳ - odkładamy ładnie stoliczki ^^
1. Obsydian
Ja chyba w Galileo widziałam że lody robią nawet z papryczek ostrzejszych od tych chili
1. Cień
Jako dodatek do lodów, to polecam likiery, ale whisky też w sumie fajnie do niektórych pasuje (oczywiście to tylko dla osób pełnoletnich, tak dla ścisłości, coby regulaminu nie łamać)
@Meliah Poczekamy z bitwą aż wrócisz ^^
Ostatnio zmieniony przez Idriana (28-05-2021 o 20h00)
1. Absynt
Na Krakowskim Przedmieściu była kiedyś lodziarnia z lodami o nietypowych smakach typu szpinak, marchew czy kalafior xD Jakoś wtedy jak je znalazłam to nie mogłam xD A zjadłabym takie marchewkowo kalafiorowe <3
A piwnych nie próbowałam, nigdzie w mojej okolicy nie znalazłam ;<
Ostatnio zmieniony przez Faren (28-05-2021 o 20h11)
1. Obsydian
Ja lody polecam z ciepły brauni. Niebo w buzi
1. Cień
@Faren A wiesz może, czy jeszcze jest ta lodziarnia? Bo aż bym się przeszła i sprawdziła xD
@Amolinium W s umie to chyba też bym się nie odważyła, za duży strach, że to się rozleci
Ostatnio zmieniony przez Idriana (28-05-2021 o 20h03)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (28-05-2021 o 20h03)
3. Cień
Cichy zabójca na posterunku aby wbić wina (~˘▾˘)~
Uu widzę że tu jest jakiś Krakowski gang? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (28-05-2021 o 20h05)
1. Obsydian
@Deer tak, ale jak zaczęłam to pisać to mi się skojarzyło z rasą faery i stwierdziłam że będzie dziwnie wyglądać i się kojarzyć w takiej formie
@Kalipso nowa sygna?
Ostatnio zmieniony przez Myrida (28-05-2021 o 20h06)
1. Cień
A owszę Myrida, nadszedł ten dzień kiedy w końcu sobie jakąś zamówiłam (~˘▾˘)~
1. Obsydian
@Kalipso. Powiem szczerze że wyszła zjawiskowo. Podasz autora? Może też zamówię