1. cień
Moje drogie - sukces. Udało mi się kupić za bilety tę karnację!

Strony : 1 ... 862 863 864 865 866 ... 1326
1. cień
Moje drogie - sukces. Udało mi się kupić za bilety tę karnację!
2. Cień
@Elodie Super że się udało! ^^
@Floy A dzień dobry i gratuluję odżycia roślinki <3 Chyba że nie zrozumiałam metafory i nie chodziło o roślinkę ;-; Ale tak czy siak gratuluję
A co do wyspania, to przyznam szczerze, że u mnie nawet w porządku, dzisiaj wyjątkowo mocno spałam w nocy
Ostatnio zmieniony przez Idriana (29-05-2021 o 10h56)
Ostatnio zmieniony przez Arai (29-05-2021 o 10h57)
1. Cień
Dzień dobry. Wyspani, nie wyspani?
Jakie plany na dziś?
2. Cień
@Seitylli Dzień dobry ^^
Moje plany na dziś, to dwa sprawozdania zrobić albo przynajmniej jedno w całości i zacząć drugie. Poza tym to jeszcze może zakupy zrobię na przyszły tydzień
W ogóle też chyba jeden element będę musiała dokupić za bilety, bo nie wiem czy mi wypadnie z ostatniej skrzynki, cóż, uzbieranych mam 420 tych biletów jak na razie, chce ktoś trochę? XD
Ostatnio zmieniony przez Idriana (29-05-2021 o 11h02)
1.Absynt
@Idriana dobrze, zrozumiałaś to nie żadna metafora
Ostatnio zmieniony przez Floy (29-05-2021 o 11h47)
1. cień
Ja mówię temu eventowi stanowcze pa pa, zgarnęłam karnację, reszta mnie nie obchodzi
1. Absynt
Dziem dombły~ Ale bym sobie tak pospała do 13 >.>" Ale nie! Bo na 13 mam badania lekarskie do pracy -,-" I jeszcze buty muszę sobie kupić -,-" I jeszcze chłopa, po trzech tygodniach nie widzenia, odwiedzić. -,-" Zapracowana dzisiaj będę. >.>" Znowu będzie Mooky płakać że się mijamy. Q.Q
Ostatnio zmieniony przez Lea (29-05-2021 o 11h44)
3.Absynt
@up dlaczego?
658
Ostatnio zmieniony przez Floy (29-05-2021 o 11h47)
1. cień
@Faren Trzy tygodnie to jeszcze nic, ja swojego nie widzę na żywo kilka miesięcy xD
Ostatnio zmieniony przez Lea (29-05-2021 o 11h49)
Ostatnio zmieniony przez Arai (29-05-2021 o 11h51)
1. Absynt
Elodie to rzeczywiście, jestem pod wrażeniem xD Ale to po prostu z powodu jakiegoś wyjazdu czy coś? Mnie od mojego dzieli pół godziny jazdy komunikacją miejską i mi nie po drodze, a i on jakoś nie wpadł na pomysł by mnie odwiedzić tak wyjątkowo xD
Lea współczuję Q^Q
Ostatnio zmieniony przez Faren (29-05-2021 o 11h53)
Ostatnio zmieniony przez Lea (29-05-2021 o 11h56)
1. Obsydian
@Lea czuję twój ból :< "czekam na wiatr co rozgoni niedobre pyłki topoli" na szczęście już nie ten okres :>
Ja mam ochotę na jakąś bajkę z Netflixa
1. cień
@Faren Niee, jestem w związku na odległość i tak już sobie żyję, ale da się przyzwyczaić. I nas dzieli trochę dużo, bo ja Polska, a on Londyn xD
@Lea Właśnie też mam ochotę obejrzeć jakiś serialik z Netflixa, chyba powraca mój cykl nałogowego oglądania seriali
1. Absynt
Elodie tak czułam w kościach, że taka będzie odpowiedź. xD Ale w sumie to co ja ze swoim teraz robimy, że żadne z nas nie chce ruszyć odwłoka i odwiedzić to też prawie jak związek na odległość. xD Nie no joke xD
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (29-05-2021 o 12h22)
Ostatnio zmieniony przez Arai (29-05-2021 o 12h47)
1. Obsydian
Dzień dobry strażniczki, jak dzień mija?
Ja niedawno wstałam i musiałam wziąć prysznic z powodu okresu, ale teraz sobie siedzę z kawusią.
Też jestem w związku na odległość, ja zachód Polski a osoba partnerska w Wawie, dla mnie spoko bo i tak nie mam dużych potrzeb fizycznych, gramy sobie gadając na dc po prostu XD, ale przymierzam się do pojechania na kilka dni w tym tygodniu, o ile nadrobię parę rzeczy na studia.
1.Absynt
Pomimo bólu bardzo dobrze Lesmeal. Myślę właśnie o której godzinie zacząć wykluwać eventowego kotka