Mi dziś znikały wyprawy do odebrania, wchodziłam żeby odebrać chowańca (jestem pewna że był na poszukiwaniach) a tam tylko możliwość wyboru lokacji.

Strony : 1 ... 870 871 872 873 874 ... 1327

1 Obsydian
@Seadidh Wieczny festiwal bugów~
Przed, w trakcie i po evencie!
@Lea Czasem jak klikniesz na zakładkę "chowaniec" i nawet jeśli nie klikniesz na mapkę i nie odbierzesz go z wyprawy, to zostanie on odebrany automatycznie. Pojawiają ci się w tedy rzeczy w inwentarzu/garderobie.
Ostatnio zmieniony przez Myrida (30-05-2021 o 12h44)

Ostatnio zmieniony przez Lea (30-05-2021 o 12h46)

1. Obsydian
@Lea To by był dobry plan, ale zeszło by na to naprawdę sporo tych monet. Nie wiem czy nowe rzeczy były by tyle warte

1. Obsydian.
Mnie bolały ceny chowańców i o tyle o ile 3 tys., za legendarnego chowańca to nie jest jakaś mega przesada, ale że wszystkie eventowe kosztowały tyle samo...

- wiewiórki w czołgu

1Cień
odwieczny dylemat gracza..co kreatorzy gry spapraja tym razem...może jakis zakładzik?
^^ Dzień dobry, jak wam mija dzionek, aktywnie czy na leniwca?
ad.
W sumie ja wykupiłam najpierw stroje, które mnie interesowały, a potem to co warto było eventualnie...a że myślałam, że mam tylko 2 dni...(serio powinji zostac za to ukarani) to nie do końca zadowolona jestem z moich decyzji.
Jednak ostatecznie podsumowując, mam to na czym najbardziej mi zależało, wiec jest luzik. Zwłaszcza, że mam rzeczy, których wczesniej nie zdobyłam z takich czy innych przyczyn, wiec wielcem zadowolona.
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (30-05-2021 o 12h58)
-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.

1. Absynt
Hej, Dzień Dobry, Witam ^U^
Jak wam niedziela mija?
Ja mam plany napisać dziś trochę z licencjatu ale przyszłam się przywitać i pożalić bo event się skończył, a ja nie złapałam słonia :< Tak nadal was męczę z tym słoniakiem także chyba będę musiała przeklikać te odcinki i odblokować targ, żeby go zdobyć :C
Przy okazji blokłam cieniaski ^U^
Ostatnio zmieniony przez Meliah (30-05-2021 o 13h09)
1cień
Meliah uu nie ładnie tak blokować passe nam nuu nuu
Swoja drogą, tez nie zdobyłam tego co chciałam, a tez nie zależy mi szczególnie.Jak coś to oddam ci słonia, jak juz odblokuje targ, bo pech chciał, ze ja go niechciałam, a on mnie juz tak...xD
Powodzenia z pisaniem
ja planuje spacer na plaże, trzeba zadbac o fotosynteze ^_^
Lesmael trzeba pozytywnie patrzeć, może to będzie bug na nasza korzyść ? XD
ok lece troche sprzatnac, potem obiadek i relaxik na słoneczku
trzymajcie sie pogodnie i milusio zwłaszcza dzis. CY later ^^
-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.1. Obsydian
Event się skończył zanim ogarnęłam co można zdobyć bo się nie zorganizowałam, no cóż XD

1 Cień
Hej kochani! Event się skończył, już nie będzie trzepania 60 maany za jedno żarcie dla gallytrota xD
1. Obsydian
To mi przypomina, że jak otworzyli na nowo eldkę to weszłam na wiki zobaczyć jakie chowańce mają najwięcej energii przy jedzeniu za 30 albo z poszukiwań i kupiłam Regariusa i Fenisulfura, ależ jestem z nich zadowolona.
W ogóle wiecie czy powstanie wątek "czego zazdrościsz osobie powyżej"? Bardzo go lubiłam.

1. Cień
Dzień dobry!
Nie wiem jak wy, ale ja nie skończyłam eventu
I to nie dlatego że nie chciałam, po prostu bimuf zrobił złe obliczenia i się nie udało :<
Nepente, może jak ogarną już cały meksyk po pożarze i zrekrutują kogoś do moderacji, albo po po porstu im się nie chce, kto tam wie ¯\_(ツ)_/¯

1. Obsydian.
@Nepente, modki pisały, że na razie nie planują rozszerzenia forum na Sali Gier. 
Ostatnio zmieniony przez Vandea (30-05-2021 o 13h43)

- wiewiórki w czołgu

2. Obsydian
Dżem bobry :3
Oj, jedzonko dla Fenrisulfra zawsze dobrze się sprzedawało na targu ^^
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (30-05-2021 o 13h44)

1. Absynt
Wiecie co? Jestem głupia xD Od kiedy otworzyli na nowo Eldę nie ogarnęłam że gierki można robić po trzy razy dziennie i robiłam tylko raz xD
Nepente też lubiłam ten wątek, ogólnie tęsknię za wieloma wątkami w sali gier, może kiedyś dodadzą
Ogólnie myślę nad kluciem jakiegoś chowańca nowego, jestem zadowolona z królika ale muszę mu żarcie kupować i się zastanawiam czy warto xD
oho, bloczek na obsydiankach :I
I ranga pi xD
Ostatnio zmieniony przez Meliah (30-05-2021 o 13h45)
1. Obsydian
@Meliah z tego co pamiętam można było grać po 3 razy dziennie jeszcze przed pożarem. Chyba od kiedy wprowadzili NE ^^

2. Obsydian
@Vandea kuuurde szkoda, a wiecie co się działo na wątku z pytaniami? Spill the tea sis
@Nymfa oop nie pomyślałam o tym, że jest duży popyt na serca, na razie mam Regariusa i mi bardzo pasuje a event letni się zbliża więc stonks

1.Absynt
Serio można było wcześniej? xD Dobra nie ważne w takim razie xD Jestem głupia xD
Może to dlatego że jak wprowadzili NE to jakoś mniej bywałam na Eldce, nie wiem w sumie czemu.
Na pewno tęsknię to starego wyglądu strony i szafy :<
1. Obsydian
Polecam sprzedawać serca soł macz @Nepente
@Meliah też mi tęskno do starego wyglądu szafy. Nie wiem teraz często, że mam jakiś reolor itemka XD

2. Absynt
Mi też brakuje klasyfikacji :C
Było mega przykro jak się dowiedziałam że ją usuwają, naprawdę to urozmaicało grę moim zdaniem.
Ale cóż podpisuję się pod tym co pisze Lea
Gram w Eldę od jej powstania w 2016 i od tej pory wszystko co dla nich było zmianami na lepsze, dla mnie było zmianami na gorsze niestety :C
1. Obsydian
Ja z "niecierpliwością" czekam na kolejne "ulepszenia" w grze. Boję się tylko o to żeby nie zabrali czegoś naprawdę mi drogiego