Ale jestem padnięta, przez chwilkę wrobili mnie w opiekę nad dziećmi XD

Strony : 1 ... 873 874 875 876 877 ... 1326
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (30-05-2021 o 21h14)
Ostatnio zmieniony przez Lesmeal (30-05-2021 o 21h24)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
1. Obsydian
To ja się pochwalę, że mam kotka :> białego umaszczenia i ma na imię Victor. Strasznie wredna istota.
1 Cień
Ja mam kota Janusza wredny rudzielec ale kocham jego fochy
2. cień
z tego co rozumiem to chwalimy się pupilami xd w takim razie los mnie obdarował rudym piesiem myśliwskim o niskim podwoziu który skradł moje serce od pierwszej nieprzespanej nocy <3
a z takich zwierzątek wymarzonych to chciała bym dobermana i białego węża <3
SIEEEMANKO SŁONECZKA
Ostatnio zmieniony przez Amolinium (30-05-2021 o 22h09)
1. Absynt
A właśnie moja kotka - Neko się zwie - to takie miłe stworzenie, przychodzi się tulić, daje się nosić na rękach, głaskać, przychodzi na nogi kiedy śpię i mruczy prawie cały czas. Na dodatek taka grzeczna, nigdy nam nic nie zniszczyła, nawet z kuwety od razu się nauczyła korzystać, tylko raz jedyny się załatwiła gdzie indziej ale była małym kociatkiem i pierwszy dzień u nas :>
Aż jestem w szoku że takiego kota mam
Psina też fajna, no ale szczeniak to nam niszczy wszystko niesty...
Amolinium hej :>
Ostatnio zmieniony przez Meliah (30-05-2021 o 22h11)
1 Cień
Mam też chomika milutkie stworzenie daje się nosić głaskać lubi ludzi. A i dokarmiam bezpańskiego kota dostał kropelki na pchły pozbyłam się z niego kleszczy jeszcze chwila i zamieszka ze mną
Ostatnio zmieniony przez Lesmeal (30-05-2021 o 22h19)
3. Cień
Eluwina ekipa
XDDD
Widzę że o zwierzątkach mowa, ja miałam chomiki, każdy miał przygodę ze swoją śmiercią, ale nie będę o tym pisać na forum bo nie wiem czy wolno takie fuj tematy poruszać :I
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (31-05-2021 o 13h51)
1. Absynt
Zastanawiałam się czemu znowu wieje pustkami na forum ale w sumie jest późno, jutro poniedziałek.
Chyba znowu będę umierać rano xD
jakby czuje sie forever alone teraz xD
Ostatnio zmieniony przez Meliah (30-05-2021 o 22h55)
1. Obsydian
Też nie śpię i radośnie spamuję na forum. Tylko, że mi się nie chce zaglądać na bitwy, boi zawsze strasznie szybko posty tu wpadają i się gubię
@Lesmeal współczuję bólu ucha :<
1. Absynt
Hello~ Wróciłam wczoraj ze spotkania z wieloletnią przyjaciółką, której niedawno urodził się bąbelek. Brzdąc fajny, druga przyjaciółka jest w nim zakochana, a ja... No cóż. xD Utwierdziłam się, że nie nadaję się na matkę. xD Chłop też jest przekonany, że dziecko nam do szczęścia nie potrzebne. xD Dobraliśmy się idealnie.~
2. Absynt
Halo halo, dzień dobry (ㆁωㆁ)
Wyspani?
Miłego poniedziałku wam życzę <3
Faren no ja pewnie bym była zakochana w bąbelku, kocham dzieci ^u^ z resztą to widać po moich studiach bo pedagogikę studjuje i jeszcze w przedszkolu pracuję xD
Ale szanuję że nie chcesz, nie każdy musi mieć bąbelki. Idealnie się z chłopem dobraliście nie ma co ale to chyba dobrze bo spin o bąble nie będzie xD
3. Absynt
Cześć Faren Cześć Meliah Miłego dnia wszystkim
665
Ostatnio zmieniony przez Floy (31-05-2021 o 07h36)
1.Cień
Hej i miłego dnia wszystkim
1. Obsydian
Dzień dobry forum, życzę wszystkim miłego dnia