Niestety Dobranocek już nie ma

Jak byłam młodsza bardzo lubiłam oglądać Króla Szamanów, czy Xiaolin – pojedynek mistrzów, Sonic X i inne tytuły, które wtedy leciały ^^

Ostatnio zmieniony przez Lesmeal (31-05-2021 o 15h06)

Strony : 1 ... 881 882 883 884 885 ... 1326
Ostatnio zmieniony przez Lesmeal (31-05-2021 o 15h06)
1 obsydian
Ale to leciało chyba na innych kanałach, nie? Pamiętam jeszcze dragon balla z lektorem na rtl i sailor moon xD
1. Cień
@Lesmeal Ale te bajki chyba już leciały na takich kanałach jak Jetix albo Cartoon Network chyba, raczej nie dobranocki
Co nie zmienia faktu, że bajki, które wymieniłaś były (i nadal są!) świetne ^^
Aż mi się przypomniało, jak rodzice zabraniali mi oglądać Pokemonów, bo byli przekonani, że zacznę wierzyć, że umiem latać, czy coś takiego (nie wnikajmy) XDD
1. Obsydian
Z dobranocek to oprócz klasyków gumisie i smerfy, to ja lubiłam taką bajkę o robaczkach. Mamą była pani pająk która miała za dzieci różne adoptowa
Ostatnio zmieniony przez Myrida (31-05-2021 o 15h11)
2. Obsydian
Dobranocki przestały7 lecieć chwilę po otwarciu kanału TVP abc. Jak już dawno nie oglądałam dobranocek, to wtedy obejrzałam po raz ostatni xd
Ostatnio zmieniony przez Mystification (31-05-2021 o 15h11)
3. Obsydian
O siema @Shairan miło zobaczyć post od Ciebie ^-^
I ogólnie dzień dobry wszystkim
Ostatnio zmieniony przez Nepente (31-05-2021 o 15h14)
1. Obsydian
Dobrze drogie Panie i Panowie (jeśli któryś czyta) moja warta dobiega końca, do zobaczenia jutro. Dziś się już nie będę raczej udzielać
1. Absynt
No doberek~ A co to? Od rana Obsydian okupuje wątek? XD Czy ja mam już się zastanawiać co to będzie jakby sojusz się zepsuł? ;>
A Cieniaski też pięknie 10 punktów sobie obciąć, kto by się spodziewał. XD
Ja po pracy więc tak wybiórczo. Muszę jeszcze jeden prezent na dzień dziecka kupić, bo zapomniałam że siostra to ma dwójkę dzieci nie jedno. >.>" Protestuje, a mnie prezentów z okazji dnia dziecka od ponad 10 lat nikt nie daje xD
Oh Myst ucieka, ja przejmuję wartę xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (31-05-2021 o 15h24)
1. Obsydian
@Serafiel to ty?! Dobra, widzę że już mi się przed oczami miesza, przez chwilę myślałam że @Nepente To serafiel XD
@Faren sojusz się nie zepsuł, tylko absyntu jakoś nie ma.
Ja rano ładnie czekałam aż wbijecie tą wygraną
Ja też już zmykam. Absyncie przejmij wartę!
Ostatnio zmieniony przez Myrida (31-05-2021 o 15h42)
2. Obsydian
Ye @Myrida zmieniłam straż na Obsydian, więc zrozumiałe, ale ciemną skórę mam od bardzo dawna, chyba od 2016 nawet.
3. Obsydian
@Faren cichaj, cichaj żodyn nie wie! Żodyn!
Tak jakoś cienia od rana brakuje, bimbrowników też. Chociaż Tryph widziałam i kogoś jeszcze chyba przelotem.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (31-05-2021 o 15h47)
1. Obsydian
@Nymfa ale to było tylko przelotem.
Nie zostali długo i nie było ich na tyle, by wbić wygraną
2. Obsydian
@Lesmeal leniwie i stresująco.
Ja też sie chyba będę zbierać. Już dużo za dużo na tym forum siedzę XD
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (31-05-2021 o 15h54)
1 obsydian
udało mi się wrócić z pracy, yay, fanfary i białe flagi D:
@Nepente hej <3 w sumie się jeszcze nie przyzwyczaiłam do tego nicku, ale epicko z nim wyglądasz ♥
No CUSZ, można powiedzieć, że zdominowałyśmy troszkę wątek czerwonymi kropami. Ale i tak na razie nie zagrażamy nikomu z wyprzedzeniem wygranych.. na razie... >3
@Lesmeal co z uchem D:
Ostatnio zmieniony przez Shairan (31-05-2021 o 16h44)
1 obsydian
Z takimi rzeczami nie ma zartów. Proponuję chociaż zadzwonić do lekarza, może poleci cokolwiek, co pomoże to zwalczyć. Ostatecznie wizyta.
1 obsydian
Bardzo dobrze :3 Znajoma raz zignorowała takie zapalenie i skończyło się szpitalem. Jak mówiłam, nie ma zartów
2. Absynt
Dobra w końcu siadłam na spokojnie. W końcu moje nogi dzisiaj mogą odpocząć >.>"
Ostatnio zmieniony przez Faren (31-05-2021 o 17h17)
1. Cień
Oh, 2 absynciaki.. Nie mogę przejść obojętnie!
Widzę że ktoś jest chory, piąteczka XD
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (31-05-2021 o 17h26)
1 obsydian
taktyczny bloczek
No to właśnie podobno strasznie boli.. ja nie miałam tej(nie)przyjemności, ale czasem zaboli mnie cos w uchu i ałała.
@Faren jak tam, odpoczywasz? :3
Ostatnio zmieniony przez Shairan (31-05-2021 o 17h27)