2. cień
Faren jak możesz ;___; robie się zazdrosna xd może i owaliłam przed chwilą czekoladę ale przez ciebie chce więcej xd
Ostatnio zmieniony przez Amolinium (31-05-2021 o 22h33)
Strony : 1 ... 887 888 889 890 891 ... 1326
Ostatnio zmieniony przez Mooky (31-05-2021 o 22h40)
2. Absynt
Amolinium Cierp~ Po co tak szybko ją wchłonęłaś jak mogłaś się nią dłużej delektować. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mooky czipsów też mam dużo. Siostra cioteczna mi przynosi, bo jej matka pracuje w Lay's. ¯\_(ツ)_/¯
Ostatnio zmieniony przez Faren (31-05-2021 o 22h36)
1. Absynt
O taką fontannę sobie sprawię jak w końcu będę bogata na tyle, żeby sobie nie odmawiać wydania większej ilości pieniążków. xD
1. Cień
Chciałam przebrać Garnka, ale cóż.
Nic mi nie wychodzi, więc chyba zostanę w tej stylce dopóki to co teraz robię nie będzie przypominać kupci. xD
1. Lśniąca
@Seitylli, mam identycznie. Próbuję się cały czas przebrać, a nic nie wychodzi. Mam pewien zamysł, ale na głowie i atmosferze się kończy - nie mogę odpowiednio dobrać wszystkich ubranek. Masakra : (
1. Absynt
O to i ja tak mam. Przebrałam się raz i zaraz w sumie wróciłam do starej stylki. xD Nie chce mi się, nie mam czasu, nie mam weny >.>"
Mooky one powstawały w bólu i łzach xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (31-05-2021 o 23h02)
Ostatnio zmieniony przez Mooky (31-05-2021 o 22h58)
1. Cień
@Lex - no, ja mam tak samo. Głowę zrobiłam, a reszta po prostu mi nie szła.
Może odtworzę jakas starą stylkę i w niej się pobujam chwilę. Idk. xD
Ostatnio zmieniony przez Lesmeal (31-05-2021 o 23h04)
1. Absynt
Lesmeal odmawiałam sobie kupno nowego laptopa przez długi czas, aż stary w końcu umarł śmiercią tragiczną. xD Fontanna nie zająć xD
1. Cień
W sumie, to wpadam tylko na chwilę bo za niedługo mykam do łózia.
Jutro muszę się porządnie zabrać za pakowanie pudeł, bo się nie wyrobię do dziesiątego. xd
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (31-05-2021 o 23h47)
1. Absynt
A ja tak tylko wpadłam się z rana przywitać i życzyć każdemu żeby ten dzień jakoś przetrwał i do wieczora!~
1. Obsydian
Dzień doooobry wszystkiego najlepszego z okazji dnia dzieciaka. Ja nie obchodzę ale chciałabym nie wiem jak tam u was. Każda okazja na prezent jest dobra XD
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (01-06-2021 o 08h19)
1. Lśniąca
@Seasaidh, w ogóle po tobie tego nie widać! D: Co chwilę widzę Cię w innej stylce, przestań kłamać????
Dzień dziecka niby, a jest taki okropny. Mam dzisiaj egzamin... z informatyki. Popłaczę się chyba.
1. Absynt
Cześć i czołem! Jak tam poranek? :>
Ja zaraz piszę poprawę z kolokwium, ciężko to widzę XD
Aaaa, właśnie, dzień dziecka! Zapomniałam o tym fakcie. Takim dzieckiem już, co prawda, nie jestem, ale przypomnę o tym dniu rodzicom. Tak na wszelki wypadek XD
1. Obsydian
Kolejny dzień nie odblokuję targu bo Garda ględzi sama do siebie że aż to męczące więc może łaskawie jutro.
Moja giga paczucha z Chin od niedzieli jest w Holandii i gdyby nie Boże Ciało może w tym tygodniu byłaby już u mnie ._.
2. Obsydian
@Natsuki powodzenia na poprawce.
@Mystification. Oj znam klika się w te dialogi i zastanawia dlaczego garnek tyle ględzi bezsensownie XD
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (01-06-2021 o 09h04)
1. Absynt
Dobra, ja już po poprawce. Jakoś mam mieszane odczucia. Byle zdać, proszę :<
@Sea CUDOWNA stylizacja, aż przecieram oczy ze zdumienia. Chyba jedna z najlepszych (o ile nie najlepsza) jakie miałam do tej pory okazję zobaczyć
Przypomniałam o dniu dziecka, dostałam buziaka i obietnicę zrobienia burrito na obiad, jestem szczęśliwa XD
1. Obsydian
Raz spróbowałam burrito i stwierdziłam że to bez sałatkowy wersja kebaba XD
2. Obsydian
@Natsuki trzymam kciuki, dasz radę
ja nie liczę na nic z okazji dnia dziecka, rodzicie pewnie coś zrobią ale jestem starą parówą halko xD a oni mają okropnie dużo na głowie
Ostatnio zmieniony przez Mystification (01-06-2021 o 09h19)
3 obsydian
@Sea ale wysiłek warty efektu, naprawdę ♥
389
Dzień dziecka :V za stara jestem na bycie liczoną jako dziecko xD spodziewam się co najwyżej, że mama upiecze ciasto, ale bardziej dla brata, niż dla mnie xd
Ostatnio zmieniony przez Shairan (01-06-2021 o 09h49)