1. cień
Myst, kozacka umiejętność, zazdroszczę.
Coś za dużo tu obsydianu xd
Ostatnio zmieniony przez Charlees (02-06-2021 o 12h17)

Strony : 1 ... 895 896 897 898 899 ... 1326
1. cień
Myst, kozacka umiejętność, zazdroszczę.
Coś za dużo tu obsydianu xd
Ostatnio zmieniony przez Charlees (02-06-2021 o 12h17)
1. Obsydian
O moja zaginiona siostra bliźniaczka
2. Obsydian
Hahaha, @Mystification faktycznie XD
Wyglądacie niemal jak dwie krople wody XD
Ostatnio zmieniony przez Myrida (02-06-2021 o 12h19)
1. Cień
Ja tu tak na chwilę tylko, zaraz uciekam siostro
1. absynt
Faktycznie, jak dwie siostry z różnych krain, kojarzy mi się to z dzwoneczkiem i tą jej siostrą XD
1. Obsydia
o nie siostro zostań !
2. Obsydian
Nie oglądałam dzwoneczka. Czytałam książki jak byłam mała i nie mogłam luźniej się pogodzić że dzwoneczek ma kompletnie inny charakter w ekranizacji
Ostatnio zmieniony przez Myrida (02-06-2021 o 12h28)
1. Cień
Takie pytanie - co z tymi nowym strojem z sakiewek, co miały być 2 czerwca? xD
Wiadomo coś?
1 obsydian
@Sei no.. nie wiadomo XD nie dali znać, o której to ma wpaść, chociaż idąc logiką(to nie oni) to powinno być o północy.
1. Cień
Racja kompletnie zapomniałam o tych sakiewkach, ciekawe kiedy się pojawią, myślałam, że o 12 tak jak eventy lub o północy.
@Myst muszę siostro
Ostatnio zmieniony przez Charlees (02-06-2021 o 12h34)
1. Obsydian
smuteczek
ogólnie to mam szkolenie ale zostanę z wami XD
2. Obsydian
Ja na razie mam jeszcze czas, więc chwilę też będę
1. Cien
Ja jestem głodna, a nie mam nic w lodówce. Chyba będę musiała się przejść do sklpeu.
Ale hajsów też zbytnio nie mam. xd
1 Obsydian
Widzę, że nie tylko ja mam plany zakupowe... Trzeba się z tym ruszyć. Jutro wolne, ludzie pewnie dziś tłumami ruszą do sklepów.
2. Obsydian
Przed dniami wolnymi ludzie zawsze zachowują się jakby miała być apokalipsa
3. Obsydian
I tak najlepsza była inwazja na papier toaletowy w tamtym roku XD
Ostatnio zmieniony przez Mystification (02-06-2021 o 13h24)
1. Obsydian
A, szkoda gadać, ale to faktycznie była z jednej strony niepewna sytuacja ekonomiczna. Tylko że ludzie znacznie przesadzili
2. Obsydian
Gadałam z dostawcami i żaden nie narzekał na produkcję. Ludzie po prostu powariowali, braki były ale przez duże zapotrzebowanie ale panowali nad sytuacją, nie widzieli problemów z dalszymi dostawami, które z racji na nagłe obłożenie były po prostu wydłużone. A tu już był strach że jak to mienso sie konczylo!!! gdzie papier !!???? czemu nie ma mydła ???!??!??!(pisownia specjalna)
1. Absynt
Pamiętam, jak moja znajoma wysłała mi nagranie biedronki w pierwszych dniach pandemii. Tam nie było NIC, same puste kartony, w którym normalnie stały mleko czy papier. Po prostu pół sklepu była zwyczajnie pusta XD
Teraz już chyba większość patrzy na to z innej perspektywy. Całe szczęście, życie wraca powoli do normy i mam nadzieję, że w 2022 będzie niemal jak przed pandemią :3
@Myst przestań, błagam. Nie rujnuj mi tego XD
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (02-06-2021 o 13h42)
1. Obsydian
Suprajs, w Chinach w tym tygodniu potwierdzili pierwszy przypadek ptasiej grypy XD
Ostatnio zmieniony przez Lesmeal (02-06-2021 o 13h54)
1 Obsydian
@Mystification Hahahaha. XD
Nie wiem co Innego powiedzieć,
(modki to nie spam, to po prostu najbardziej prawdziwa reakcja na taką informację w naszej sytuacji XD)
Ostatnio zmieniony przez Myrida (02-06-2021 o 13h47)
2. Obsydian
Hejki, hejki! Cóż się tu dzieje się? Bo nie nadrobię jak zwykle :')
1. Absynt
Nic ciekawego, Chiny nową chorobę wymyśliły, szykuj się na nową pandemię XD
1. Obsydian
@Natsuki no to pięknie xD Jakby jednej było coś mało xD
Aczkolwiek ptasia grypa to już była, nawet za czasów mojej gimbazy, a to czasy zamierzchłe już.