Coś wolno idą te bitwy, na spokojnie można bloki robić
Liczyłem, że zobaczę sobie recolory tego nowego stroju, ale pokazuje mi tylko stare rzeczy z sakiewki :/

Strony : 1 ... 898 899 900 901 902 ... 1327

1. Obsydian.
A ja tak ostrożnie nie piszę wiadomości, bo myślałam, że to liczenie, a to dopiero na następnej stronie.

- wiewiórki w czołgu

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (02-06-2021 o 19h20)
1. Obsydian.
Ja jeszcze nigdy nie zrobiłam legendarnej sakiewki nawet przed pożarem.
A teraz jeszcze nie mam dostępu do trzeciej mapy.

- wiewiórki w czołgu

1. Absynt
Na stronie to lipa, na aplikacji za to już można oglądać normalnie. Powiem że jak peruki nie powalają mnie, tak niektóre łachy są fajne. <3
Ostatnio zmieniony przez Faren (02-06-2021 o 19h24)

Ostatnio zmieniony przez Deergod (02-06-2021 o 19h33)

1. Lśniąca
Uhuh, sakiewki... Trochę zapomniałam o ich istnieniu. A pamiętam te kilkanaście tysięcy purrosow, które miałam przed pożarem ;3; kupiłabym sobie wszystko, co bym chciała : ((
A jest kilka fajnych rzeczy.

1. Absynt
W sumie utrata tych kocich hajsów które właśnie po to kitrałam też mocno mnie zabolała >.>" A tyle fajnych "rzeczuf" widziałam, co to by się nadały pod cosplaye. >.>"
Ostatnio zmieniony przez Faren (02-06-2021 o 20h50)

2. Absynt
Przed pożarem mówiłam, że nigdy ich wszystkich 30 iluś tysięcy nie wydam, bo nie mam na co. Faktycznie nie wydam, bo na co jest, ale ich już nie ma. Brakuje jakiegoś skromnego chociaż 2k
Ostatnio zmieniony przez Floy (02-06-2021 o 20h50)
1. Obsydian.
Ja zaś właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że przydałyby mi się czarne włoski ze stroju za doładowanie z Wielkanocy, a nie brałam re-colorów i mam tylko białą. A niestety Bimuf nie daje w butikach strojów za doładowanie nawet jak ktoś kupił. Smut.

- wiewiórki w czołgu

1. Cień
Jestem zła.
Mam kupę roboty z przeprowadzką, a tata do mnie zadzwonił, żebym przyjechała do niego na sobotę i niedziele, żeby się siostrami młodszymi zająć.
Teraz to się na pewno nie wyrobię. xDDDD

1. Cień
@Tryph - niestety, chyba nie. Jest babcia, ale idk, dlaczego do niej nie dzwonił. Albo dzwonił, ale się nie zgodziła. Who knows. xD
@Myrida - Yup. Wypadła mi jeszcze taka zielona, te rękawki które mam na sobie i jakieś fioletow - żółte(?) butki. ^^
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (02-06-2021 o 21h09)
1. Obsydian
@seitylli co ty masz na głowie? Czyżby nowa fryzura z sakiewki

2. Obsydian.
Ja zawsze wysyłam chowańca po rzeczy do sakiewki nawet jak wiem, że jej nie zrobię. Jak nie przydadzą się do tej to do innej. 

- wiewiórki w czołgu

1. Absynt
A ja wrzucam chowka byle gdzie. A potem się zastanawiam dlaczego nie mam do sakiewki. xD
Dziesięć postów i liczenie~
Ostatnio zmieniony przez Faren (02-06-2021 o 21h18)

1. Obsydian
Ja chowka posyłam różnie. Teraz planuję strategicznie posłać go w jak największą ilość miejsc, żeby piznosił mi śmietki.
Jak już zbierze ubrania z lokalizacji, to potem jak będę go w nie posyłać będęieć większe prawdopodobieństwo że przyniesie mi rzeczy do alchemii/sakiewek
Ps: Na stronie zmieści się jeszcze 25 - 17 = X. (8)
Potem liczenie
Ostatnio zmieniony przez Myrida (02-06-2021 o 21h22)

2. Obsydian.
Po za robieniem sakiewek poluję na turkusowy topik. 

- wiewiórki w czołgu

1. Absynt
Ugh czuje zawód z powodu ruchu na tym wątku xD

1. Obsydian
@Faren ja trochę też ;-;
@Vandea jaki topik konkretnie?
A powiedźcie czy są i gdzie jeśli tak przecieki co do tych nowych sakiewkowych rzeczy?
Ostatnio zmieniony przez Myrida (02-06-2021 o 21h43)

2. Obsydian.
@Faren, jak tak dalej pójdzie to zdążę nadrobić zaległości...
A jestem na 810 stronie.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (02-06-2021 o 21h43)

- wiewiórki w czołgu

1. Obsydian
@Deer. Nie sądzę żeby było lepiej. Mało tu ludzi już od kilku dni
@Vandea 810 strona to już blisko! Dasz radę!
Ps: jeszcze 2 posty na tej stronie
Ostatnio zmieniony przez Myrida (02-06-2021 o 21h49)

2. Obsydian.
@Myrida, wszystko jest ciekawsze od nauki Podstawowej Opieki Zdrowotnej. 

- wiewiórki w czołgu