Absynt 1
Ja nawet nie wiem czemu ludzie tak bardzo starają się o tę grę i ją bronią. W sensie XD, cokolwiek nie zrobicie beemoov znajdzie drogę, by to zepsuć.
W sensie, nie powiem, że nie ma dobrych rzeczy, bo są, ale...
No nie wiem, cały PR leży i kopie sobie grób, przez to, że informacje szaleją w dzikich miejscach. To na serwerze Chino, która chyba chce się odciąć od firmy (projektuje grę poza firmą, która będzie darmowa i ogólnie, wydaje mi się, że widzi, że firma nie robi jej dobrze), to gdzieś coś na insta komuś odpiszą, to coś moderacja na jakimś serwerze... Przecież mamy dział aktualności w grze, proszę was. Dzwoneczek powinien regularnie dzwonić pokazując, że halo, my ciągle coś robimy, patrzcie jakie fajne rzeczy.
Jeśli chodzi o jakość projektów, to oesu...
W niektórych ilustracji anatomia nie istnieje, stroje często mają dziwnie dobierane kolory i jest dużo dziwnych stoi. Osobiście nigdy nie rozumiałem sensu robienia brzydkich itemów, żeby zapchać mapkę. Owszem, z Jacksona da się zrobić fajne rzeczy, ale c'mon - to było po to, żeby zapchać mapkę, żebyśmy kupowali potiony, lepsze chowańce i w ogóle.
Ostatnie to są postacie - ogólnie to wydaje mi się, że potrafię docenić coś dobrego, nawet jeśli nie jest w moim guście, ale gry beemoov wcale nie oferują tego wiele. Postacie często mają jedną cechę, zmieniają się pod kaprys twórców, a nie dlatego, że fabuła tego od nich wymaga, a fabuła... Ja nie wiem, nie jestem przekonany.
Fandom robi całą robotę, by pokazać, że postacie są wielowymiarowe, ale fandomy zwykle to robią.
Jeśli ktoś spyta po co tu jestem - sam nie wiem, pewnie z przyzwyczajenia, poznałem tutaj wspaniałe osoby, mam sentyment?